İyi de başkası benim ailemin hoş olmayan özelliğini tolere etmek zorunda değil ki. Tabi ki laf ederim. Bende insanım. Neden huysuz aksi veya başka hoş olmayan hakarwt veya hareketleri çekmek zorundayım?
Bu olay için konuşmuyorum ben de
evet haklısınız ama şöyle de bişey var , bazı insanlar cahildir ,bazı insanlar kabadır ,bazı insanlar laftan anlamamaya müsaittir .. ne yaparsak yapalım bu gibi insanları değiştiremeyiz ,adamın yapısı öyledir
bazıları da var eleştiri gelirse ,kendine çeki düzen verir ,dikkatsiz davranmıştır düzeltir ,karşındakini kırmak istemez
şimdi konu sahibinin ailesi ,sabit fikirli bazı şeylerde laftan anlamayan ,direten ,dediğini yaptırmaya çalışan bi aile ,o eve gelin geldi diye sihirli değnek değmiyor ,hemen anlayışlı, kibar ,düşünceli olma hali yüklenmiyor ..doğal olarak adam neyse öyle devam ediyor evet hoş mu değil elbette
mesela benim kp gıcığın tekidir ,anlayışsız ,dediğim dedik ,zerre fikri değişmeyen ,yola gelmeyen bi adam , şimdi ben bu adamla plan yapmam mesela ,bilirim bu aksilik çıkartır ona güvenip de bi yola girmem
konu sahibinin derdi bi şekilde dediğimi yaptırdım gücünü hissetmekti, hissetti bu sefer de adamın tavrına gıcık olup onu sorun etti (edilebilir o ayrı )
bu aileye karşı pasif agresif oynuyor, gerektiği yerde gerekeni yapsaydı olay buraya gelmeyecekti mesela
benim kp 10 dk zor kalırdı etler varken ama adam 2 saat oturmuş mesela , illa görmek istiyorsa önceden gitseydi ? ne bu ben de gücümü göstereceğim kavgası ? yada en ufak bişey olsun da tepkimi bak nasıl veriyorum kaygısı tamamen ..
elmadan armut tadı almayı isteyip, alamayınca sinirlenmek gereksiz tepkiler vermek gibi bişey bu