Umarım güzel bir geleceği olur çocuğun. Anne babayla 1 kere dışarda yemeğe çıkmadılar. Gezmediler yürümediler sosyalleşmedir. Biz götürdük sadece. Yine de ben milleti eleştiriyor oluyorumYa niye özğr diliyorsun
Kutsal anne safsatalarından gına geldi
Her anne çoj kutsal çok mükemmel de neden 1 yıl çöp evde kitli kalmış çocuk bulundu geçenlerde
Anlattıklarında duygusal ve fiziksel ihmal belirtileri var. BANGIR BANGIR hem de.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tahammülüm kalmadı kalp kıracağım kızlar :)
- Konu Sahibi Sunshine1
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ağustos 2021
- 15.362
- 52.577
- 548
İşte kanarya sen meselenin bu kısmına odaklanmalisin . Hepimizin doğrusu yanlışi hayatı kendine . Benim çevremde de çok var çocuğu annesine buyutturen hiç kafama takmıyorum problem onların problemi .çocuk için üzülürüm evet görümcenin hataları da vardır . Sen bu durumda yapabilecegin birşey yok . Ama çocukla yapışık hayatın var resmen . Bu hiç normal değil . Arabada iki yaindaki çocuk tuvalete gitse kim götürüp getirdi mesela ? Sen niye arkada küçücük yerde gittin . Balayında niye çocuk baktın ? Bunların sorumlusu eşin . Sen görümceye kızıyorsun . Sayfalarca kadını eleştirirsen burdaki doğal olarak diğer anneler tepki verir . Daha ben anne olmadan beni bile eleştiriyorlar . Toplum bu şekilde olduğu için kadınlar bu duruma gıcık . Belki gorumcen psikolojik olarak bir çocuk bakmaya yeterli değil . Ama tüm bunlar senin sorumluluğunda değil. Sorun tekrar ediyorum eşinde ailesinde değil .Oysaki mesele annelik eleştirmek değil tamda bu.
- 9 Ağustos 2021
- 15.362
- 52.577
- 548
Evet sinir ediyorlar ama bakıyorlar ki ben bildiğimi yapıyorum zamanla alisiyorlar çocuk olduktan sonra bakalım nelerle karşılaşacağızMaalesef bu tiplerden çok var.Herşey hakkında fikirleri var.
Anlayabileceklerini sanmıyorum.Onlar eski kafa, kendini güncellemeye kapalı insanlar. Biri bana ben şu sebepten çig şeyler yemiyorum dese, ilgimi çekerdi, aklımda bulunsun derdim. Bunlar gelişime kapalı insanlar.Sinir olmamak elde degil.
- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
İnşallah sagsalim kucağınıza alırsınız Mümkün mertebe o tiplerle aynı ortama girmezsiniz. Vakalarda artıyor. Hastalık var, çocugum ufak der, aynı ortama girmezsinizEvet sinir ediyorlar ama bakıyorlar ki ben bildiğimi yapıyorum zamanla alisiyorlar çocuk olduktan sonra bakalım nelerle karşılaşacağız
- 9 Ağustos 2021
- 15.362
- 52.577
- 548
Hadi inşallahİnşallah sagsalim kucağınıza alırsınız Mümkün mertebe o tiplerle aynı ortama girmezsiniz. Vakalarda artıyor. Hastalık var, çocugum ufak der, aynı ortama girmezsiniz
Çok teşekkür ederim
Eşimde olduğunun farkındayım papatya. Bekarken eşim her gün kardeşindeydi bak abartmıyorum. O kadar alışmış ki iç içe olmaya asla garipsemedi. Yapışık gibiydik. Zamanla azaldı çok şükür şuan normal derecede. Kimse yüz bulmadan yapmaz ki bunu. Kaygılarımda oldu eşime desem yiğeni olmaz denmez. İşte laf etsem karışma girme araya. Bi de o kadar manipüleci ki anlatamam bi açıyorum kapıyı çocuğu getirmiş. İşte ağlamış peşinden araba araba demiş napıyım getirdim diyor. İyi halt yedin demek istesem de diyemiyorumİşte kanarya sen meselenin bu kısmına odaklanmalisin . Hepimizin doğrusu yanlışi hayatı kendine . Benim çevremde de çok var çocuğu annesine buyutturen hiç kafama takmıyorum problem onların problemi .çocuk için üzülürüm evet görümcenin hataları da vardır . Sen bu durumda yapabilecegin birşey yok . Ama çocukla yapışık hayatın var resmen . Bu hiç normal değil . Arabada iki yaindaki çocuk tuvalete gitse kim götürüp getirdi mesela ? Sen niye arkada küçücük yerde gittin . Balayında niye çocuk baktın ? Bunların sorumlusu eşin . Sen görümceye kızıyorsun . Sayfalarca kadını eleştirirsen burdaki doğal olarak diğer anneler tepki verir . Daha ben anne olmadan beni bile eleştiriyorlar . Toplum bu şekilde olduğu için kadınlar bu duruma gıcık . Belki gorumcen psikolojik olarak bir çocuk bakmaya yeterli değil . Ama tüm bunlar senin sorumluluğunda değil. Sorun tekrar ediyorum eşinde ailesinde değil .
- 26 Şubat 2022
- 667
- 3.088
- 43
Demin yorumunuzda gördüm eşiniz kardeşine tepki gösterince lütfen bırakın tepkisini göstersin. Çünkü böyle yapınca iyi gelin, cici gelin değil çelişkili oluyorsunuz. Bence burada da bu denli tepki çekmeniz bundan. Pek müdahaleci olmayıp sürekli şikayet etmenizden sadece dedikodu ve yakınma peşinde olduğunuz düşünülüyor. Ben bayram konusunda 2-3 konunuzu gördüm burada mesela. O kadar olay olduğu halde yine kimsenin memnun olmadığı bir şekilde sonuçlandı. Bırakın eşiniz tepki göstersin gösterecekse. Haberlerde bile ne diyoruz hiç akrabası yok mu annesi babası kardeşi yok mu uyarmamışlar mı diyoruz. Bu kez de gelin doldurdu derler mi diyeceksiniz e desinler. Sanki can ciğer bir ilişkiniz var da o mu bozulacak? Pasif agresif olmaktansa net olmak iyidir. Bir de sanırım aile apartmanında oturuyorsunuz ve çok içli dışlısınız. Bu şekilde yaşamayı başta siz kabul ettiyseniz bilmelisiniz ki asla çekirdek aile olamayacaksınız, eşiniz de çanak tutuyorsun zaten. Önce evden çıkın aileyle bağınızı azaltın. Yoksa daha çok derdiniz olacak
- 22 Mart 2022
- 162
- 313
- 33
- 31
Anlattıklarınızın hepsinde yerden göğe kadar haklısınız ancak verdiğiniz tepkiler ve sorunları çözmek için ürettiğiniz fikirler biraz yanlış , yanlış derken şöyle çok fazla duygularınızla hareket ediyorsunuz gibi geldi , sinirleniyorsunuz o an sinirinizi yaşıyorsunuz , mutlu oluyorsunuz o an hemen mutluluğu da yaşıyorsunuz, kızıyorsunuz hemen birine bir şeyler söylüyorsunuz... bazı şeyleri biraz daha içinizde tutmaya çalışıp önce hazmedin sonra somut bir şekilde değerlendirip çözüm yolları arayın siz somut bir çözüm bulmadıkça hiçbir çabanız ya da başarınız kalıcı olmayacaktır. Ben de zaman zaman aynı girdaba giriyorum memnun olmayacağım bir plan yapılıyor , kızsam da gidiyorum.. anladım ki en çok kendime zarar veriyorum , yapılan planlar yine kendi akışında ilerliyor hiçbir şey değişmiyor boşuna huzursuzluk yaşanmış oluyor..Bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum.
Bir tatil günü eşinizle olmak istemek en doğal hakkınız ama bırakın giden gitsin köye eşiniz ailesine sınır çizmiyor diye siz de kapılarınızı açmak zorunda değilsiniz.üzülen üzülsün.Bırakın eşiniz sizinle yalnız plan yapıp kaliteli vakit geçirmek istesin.. Sizi zorlayan hiçbir şey yapmayın , İnsan hiç istemediği bir şeyi yapınca fedakarlık yaptığını sanıyor ama kendi mutsuz olduğu için karşı tarafı da mutsuz ediyor.
Bir tatil günü eşinizle olmak istemek en doğal hakkınız ama bırakın giden gitsin köye eşiniz ailesine sınır çizmiyor diye siz de kapılarınızı açmak zorunda değilsiniz.üzülen üzülsün.Bırakın eşiniz sizinle yalnız plan yapıp kaliteli vakit geçirmek istesin.. Sizi zorlayan hiçbir şey yapmayın , İnsan hiç istemediği bir şeyi yapınca fedakarlık yaptığını sanıyor ama kendi mutsuz olduğu için karşı tarafı da mutsuz ediyor.
- 9 Ağustos 2021
- 15.362
- 52.577
- 548
O yüzden diyorum iste malesef senin durumunun çözümü yokEşimde olduğunun farkındayım papatya. Bekarken eşim her gün kardeşindeydi bak abartmıyorum. O kadar alışmış ki iç içe olmaya asla garipsemedi. Yapışık gibiydik. Zamanla azaldı çok şükür şuan normal derecede. Kimse yüz bulmadan yapmaz ki bunu. Kaygılarımda oldu eşime desem yiğeni olmaz denmez. İşte laf etsem karışma girme araya. Bi de o kadar manipüleci ki anlatamam bi açıyorum kapıyı çocuğu getirmiş. İşte ağlamış peşinden araba araba demiş napıyım getirdim diyor. İyi halt yedin demek istesem de diyemiyorum
- 22 Kasım 2021
- 54
- 3
- 3
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.