Sizi hakli bulamadim. arabada en az 25kg et varken(hisseli kestiginizi varsayiyorum) kimse o kadar etin bozulmasını goze alip fazladan 1 saat daha abinizde oturmanizi istemez. Ben olsam bende istemem, bastan anlasmisiz, o kadar et ihtiyac sahibine ve komsulara bolunecek, ne diye heba edelim ki? Gunah degil mi? Bunun problem olacagini bile bile abinizi gormek icin baska bir alternatif kullanmamanizin sebebi tartisma cikarmak olarak görüyorum.
On koltuk mevzusundaki tavrinizi korkunc buldum. Midem bulaniyor, onde oturmak istiyorum deyip müsaade alabilirdiniz. Su sisesini ezip, "lan"li konusmak saygı sınırlarını aşmış.
ayni yere 2 aile birden gidecek ve yakiti ortak karsilayacaklarsa arabanin sahibinin siz olmanizin ne onemi var? Ben arabayla memlekete giderken, ailemin otobusle dönmesi mantikli mi?
Son olarak eşiniz size düşkün degil. Hem gözü çıkmıyor hem ayrani dökülmüyor iki tarafida idare ediyor. Yalniz kalamam diye sevimlilik yapmasinin sebebi köydeki millete gelin hanim bu bayramda gelmiş diye göstermek. sayet orada olmasaniz bir ton dedikodu dönecekti. Etler varken abinizde cok vakit geciremeyeceginiz asikar oldugu icin esiniz agziniza bir parmak bal calarak kısıtlı gorusme plani yapmis. Su kadar sure orada kaliriz demedigi icin verdiği sözü tutmus oldu.