Tahammül edemiyorum artık..

Bence siz cevabını verin. Çirkefleşirseniz bu şekilde ezemez sizi. Ayrıca evin anahtarını değiştirin hatta direkt evinizi değiştirin. Eşiniz de görüşmek istiyorsa tek başına görüşsün.

Okurken bana cinnet geldi valla, Allah sabır versin

limonlu keki bende sevmem ya...niye limon konulur kek hiç anlamam hemde kayınvalideye. normal bir kek yapsaydınız bari:))

bu arada siz niye cvp vermiyorsunuz ki ben olsam ver şu anahtarı önce bir derim. alırım elinden.sorun çözülür

Ben 3,5 ay önce boşandım..Bir arkadaşımın annesi dedi ki" olur da evlenirsen asla boşanan adamla evlenme, karısı vefat edenle evlen" yoksa senin çilen bitmez".Bir bildiği varmis galiba
Ben de keşke öyle düşünseydim ben boşandım boşanmış biriyle evlendim çok pişman oldum şartların eşit olacağını düşündüm boşanan bir erkekle evlenmiyceksin

Bu dogru olamaz

Bunların aynısını hatta daha beterini yaşıyorum. Buraya yazmak istemediğim üslupta konuşmalara maruz kaldım ve ne yazık ki benim 6 aylık çocuğum var. Asıl sorun şu ki ne kadar sevsekde konduramasakta bizim kocalarimizla evli kayinvalidelerimiz var. Gerçekten bazen kendimi sağa sola vurarak öldürmek istediğim anlar oluyor. Kime neyi anlatacaksın. Yanındayım lafları ne kadar teskin edebiliyor içini? Benim annemde öyle dediğiniz gibi birisi. Madem öyle sen yaşa gel katlan diyorum . Kaçarak evlendigim için ben suçlu bulunuyorum. Çarem yok. Neresinden tutarsam tutayım bu evlilikten ta en başından beri pişmanim

Bence siz eğer imkanınız varsa anladığım kadarıyla da maddi durumunuz iyi hiç kayınvalidenize duyurmadan eşinizle gizli bir şekilde anlaşın ve taşının mümkünse uzak başka bir şehire adresinizi de vermeyin gelemesin bu ne böyle hayat mı geçer

Öncelikle bu zorlu hayatta sana sabırlar diliyorum.. Eşinin sana destek olmasına çok sevindim bir de o üzerine annem ne diyorsa o olacak deseydi işin çok zor olurdu. En iyisi olabildiğince uzak durmak ve görüşmemek.. ablam, eniştemle ortak karar aldı ve eşinin ailesiyle 5 yoldur hiçbir şekilde görüşmüyor. Eniştem kendi ailesiyle istediği gibi görüşüyor ama ablamın adını getirttirmiyor çok sıkıntılar yaşadılar en son bu kararı aldırlar. Sen görüşme ama eşinin her ne olursa olsun ailesi olduğu için o tek başına görüşsün..

Benim kayınvalidem oğluyla yani kocamla evli.

Bunu görümcem de söylüyor.

Çünkü benim kayınpederim hep (ve hala) yurtdışında. Kayınvalidemi istemiyor, 1998'den beri ayrılar.

Kayınvalidem kendi sülalesi ve eşinin sülalesi ile de anlaşamıyor kavgalılar görüşmüyorlar.

Bakın gerçekten geçimsiz bir kadın.

Eşimle de çok kavga ediyor.

Başlarda acıyordum, gerçekten yalnız ve yaşlı diye. Ancak benim yanımda kayınpederime mutfak bezini fırlatınca ve sinirlenip seni paralarım dediğinde müthiş korktum, şaşkınlıktan ağzım açık kaldı.

Eşim de utanıyor annesinden.

32 yıllık ömrümde kimseden ölesiye nefret etmedim, kimseyle küs kalmadım, hiç kimsenin kalbini kırmadım.. Ölürse öylesine sevindirik olurum ki..

Aramızda bir apartman var. Yakın oturuyoruz. Uzağa gidemez eşim çünkü ona bakacak kimse yok. Aslında kayınvalidemin uzağa gitmesini istemem çünkü bu sefer gece kalacak hiiiiççç dayanamam.

Yaşını bile 10 yaş küçülten histerik ruh hastası bir kadın

ne kadar güzel bir karar alınmış

başlarda eşim kabul etmemişti hiç mi görüşmeyeceksin diye...mahvolduğumu görüyordu. Eşim de kayınvalidemle benim yanımda benimle alakalı olmayan bir konudan kavga ediyorlar...şimdi eşim bana baskı yapmıyor ya da şimdilik mi diyeyim? zaten yapamaz yargıtay kararı var açarım davayı söyledim yüzüne

gerçekten yaşamayan bilemez buradan yazamıyorum herşeyi görmeniz gerek cidden...10 dakika sohbet edin yeterli anlatılmaz yaşanır

vicdanım çok rahat gönlünü almak için çok uğraştım babam şahit

annemi babamı akrabalarımı çok aşağıladı ki kendisi ilkokul terk benim ailemin eğitim seviyesi çok yüksek

kayınvalidem, koca ve oğlunun parasını yiyen hayatı boyunca tek bir gün çalışmamış eziğin teki

ben ve ailem hep çalıştık çalışıyoruz paranın değerini biliyoruz

annemin tansiyonu çıkıyor kayınvalidemi görünce saçları dikiliyor o derecede

şöyle söyleyeyim haziranda evlendik ve kendimi 4 aylık değil 40 senelik evli hissediyorum
gece yastığa başımı koyduğumda kendimden nefret ediyorum çünkü ben bir insanın ölmesini kalpten diliyorum
ya ben hayatım boyunca kimseyle kavga etmedim. 14 yıldır çalışıyorum. Çok zor insanlarla çalıştım. Alttan alıp idare ettim.
Ama artık dayanacak gücüm kalmadı dedim eşime.

Evlilik danışmanı bile hayretler içerisinde kaldı. Eşim de şikayetçi kaynanamdan.

Uzağa gitmemiz mümkün değil..kayınpederim hep ve hala yurtdışında. Görümcem istanbul'un diğer yakasında ve o da kaçtı kayınvalidemden

uzağa taşınırsak kayınvalidem bizde kalır net

birilerinde aylarca günlerce kalmayı çok seviyor. Eşimin dayısının eşi yani yengesi telefonda eşime ağlıyor yalvarıyor gel al anneni diye.

Bu kadının ölümü insanlık için gerekli

asıl sorun kayınpederim !

evet kendisi eğitimli aklı başında kültürlü bir adam ama kayınvalideme kocalık yapmadığı için eşime sarmış yıllarca

biz yolda yürürken onun koluna giriyor ben arkalarından gidiyordum

babam bize geldi..eşime yeter artık kızımı alır çeker giderim dedi

diğer aile büyüklerini de araya soktum

eşimin teyzeleri bile aldı eşimi karşılarına konuştular..eşimin teyzeleri yengeleri kuzenlerı halaları hepsi şeker gibi insanlar ve kayınvalidemden illallah etmişler

kliniğe kapatılması gerek ama bunu kabul ettiremiyoruz eşime

buna hazır değilim diyip duruyor

İmce elemis haliniz bu mu cidden

İlk eşinizden de kayınvalide yüzünden ayrılmışsınız. Nerden buluyorsunuz ki böyle aileleri. 2,5 yıl sevgiliyken hiç fark etmediniz mi bu durumu?

Mümkünse evinizi değiştirin. Ayrıca eşiniz zamanında gereken tepkiyi verseydi olaylar bu kadar büyümezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…