şimdi ben transfer oldum ya acaba birde sürtünmeyi denesem 2transfer yapıldı 3tanede sürtüşmeyle olsa 5tane birden mi doğursam napsam bilemedim
Birgün mutlaka gelir bu konu halleyyiimm şaşurmadummbaşın mı ağrıyor yoksa
Bu bilgi için tşk ederim paremm benm bundan hiç haberim yoktuYine mi ya offf offf
Sürtünmeyle hamile kalanlar grubu var biliyormusum?
Hem daha kaliteli daha sağlıklı hamilelik oluyor
Heleki adetliyken tazecik yumurtalar ohhh misss
Taze süt gibi yoğurt nasıl mayalanirsa hamilelik de öyle oluyor
Taş gibi tutuyor
Adet bitimi hemen sürtün kaçırma sakin bide kot pantolan olsun kesinlikle bide şırınga insulin şırıngası bunlar oldumu herşey tamamDemekki benimki bu yüzden turmuyormuş . Bende adetle deneyim günü önemlimi ?
denicem tabikde bu fikir nasıl aklıma gelmedi şaşıyorum kendime.ben takım elbise giyim denicem cocuklar belki devlet memuru felan olur bak aklında olsun kotla denersen çocuk serseri olabilirtabi tabi denemk gerekir hepsini bir pırt da çıkarırsın hem . sen bi dene bende transfere kadar kot pantolon üstü sürtüneceğim .
Ay maşşallahh ne güzel haberKaynım öyle hamile kaldı.
Kotun üzerinden sürtüneceğiz adetin son günleri ok şırıncayı napacazAdet bitimi hemen sürtün kaçırma sakin bide kot pantolan olsun kesinlikle bide şırınga insulin şırıngası bunlar oldumu herşey tamam
öle deme kuzum ciddi bşr konu bu dalga geçmeyin diede uyarmışşBirgün mutlaka gelir bu konu halleyyiimm şaşurmadumm
Aaa kumaştan iyice içeri ılık ılıkta akar belki direk transfere gerek kalmadan 5iz doğrururum .denicem tabikde bu fikir nasıl aklıma gelmedi şaşıyorum kendime.ben takım elbise giyim denicem cocuklar belki devlet memuru felan olur bak aklında olsun kotla denersen çocuk serseri olabilir
16 haftalık oldu teyzesi. Hafta sonu bebeğin cinsiyetini öğreneceklerAy maşşallahh ne güzel haber
Halleyim biliyorsun bir kOt bebek üretim merkezi var artemisle orda denemeler yapıyoruz meğer bilinen gerçekler hiç gerçek değilmişBu bilgi için tşk ederim paremm benm bundan hiç haberim yoktuhep adet bitince denedm ondan olmadı demek
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa seniii yiyceeemmmmmm hahahahahaahArada ped ve kan olduğundan alevlenmemiş. Yeteri kadar sürtüşmemişsiniz. Eğer pedin üzerine boşalma olduysa çok ama çok kaliteli bi sperm süzmesi olmuştur. İçiniz rahat olsun. Çok efsane bi bebeğiniz olucak.
Dayanamamış napalummmöle deme kuzum ciddi bşr konu bu dalga geçmeyin diede uyarmışş
Ooo konuyu kaçırdın mi sirangayla yerlestirmecelerKotun üzerinden sürtüneceğiz adetin son günleri ok şırıncayı napacaz
bak kafa çalışıyor bizim. Kumaştan fazlaca geçebilirler 5 olsa gene iyi hazır ol stadyumaAaa kumaştan iyice içeri ılık ılıkta akar belki direk transfere gerek kalmadan 5iz doğrururum .
alev aldı buralar herkesin kafasında deli sorularDayanamamış napalummm
Ayy kız ben 1.50 lik kadınım nasıl taşıyım daha fazlasını . Yok ozaman hepsini şeytmeyelim yarısınıda kutuya koyalaım belki başka zaman kullanırız .bak kafa çalışıyor bizim. Kumaştan fazlaca geçebilirler 5 olsa gene iyi hazır ol stadyuma
Huni deneyen de varOoo konuyu kaçırdın mi sirangayla yerlestirmeceler
Tobe yarabbi