Tamam da 2021 deyiz. 90 li yıllar değil. Meydan laruslardan daha fazlası var elimizde hem görüntü hem video ne ararsan var. Sen cinselliği bilmiyorsun öyle mi?Arkadaşlar dalga geçmekten başka bir şey yapmamışsınız cahilim bu konuda daha önce böyle birşey yaşamadım yada cocuk nasıl olur cinsel birleşme nasıl olur hiç araştırmadım insanlar bu konuda cahil kalabilir ilk defa sevgilim oldu bilmediğim için size sordum keşke dalga geçmek yerine akıl verseydiniz bende biliyorum hamile kalınmadığını netten araştırdım hamile kalan varmış sürtünme yoluyla hatta adetliykende hamile kalan varmış aklım karıştığı için böyle bir konu açtım kadının en büyük düşmanı gerçekten kadınmış kınamayın kınadığınız yerden vurulursunuz çok ayıp etmişsiniz gerçekten tamam ben cahilim bir bok bilmiyorum keşkede yapmasaydım çokta pişmanım keşke bukadar dalga geçip rencide etmeseydiniz çok üzüldüm gerçekten
Hem reglisin hem de sürtünerek hamile kalacağını sanıyorsun. Lütfen anatomini biraz araştır. Buradan milli eğitim bakanına sesleniyorum. Okularda cinsel ders verilsin :)Kızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyımlütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
pi allah ne etmesin kanlı kanlı neyi nereye sürttünüz dndsnsdg alev alıcaksınız bi gün sürtünürken en fazlaKızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyımlütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
bi nane yemeden önce git o zaman bi araştır önce kaç yaşına gelmişsinArkadaşlar dalga geçmekten başka bir şey yapmamışsınız cahilim bu konuda daha önce böyle birşey yaşamadım yada cocuk nasıl olur cinsel birleşme nasıl olur hiç araştırmadım insanlar bu konuda cahil kalabilir ilk defa sevgilim oldu bilmediğim için size sordum keşke dalga geçmek yerine akıl verseydiniz bende biliyorum hamile kalınmadığını netten araştırdım hamile kalan varmış sürtünme yoluyla hatta adetliykende hamile kalan varmış aklım karıştığı için böyle bir konu açtım kadının en büyük düşmanı gerçekten kadınmış kınamayın kınadığınız yerden vurulursunuz çok ayıp etmişsiniz gerçekten tamam ben cahilim bir bok bilmiyorum keşkede yapmasaydım çokta pişmanım keşke bukadar dalga geçip rencide etmeseydiniz çok üzüldüm gerçekten
Ne içiyorsunuz siz ya, spermi ne zannediyorsunuz, bedeninizin kısır olduğu dönemde pedi geçip sizi hamile bırakacak sperm varsa eğer doğurun o çocuğu, sevgiliniz bilimsel araştırmalara konu olur. Ünlü olursunuzKızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyımlütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
22 yaşındasın evlilik de düşünüyorsun mutlaka ama elinin altında internet gibi bir derya varken hiç bu konuları araştırmamış öğrenmemiş olman saçmalık değil mi? Kendini koruyabilecek kadar bilgili donanımlı olmak senin kadınlık görevin. Bu sana ders olsun cinsellik ve korunma yöntemleri konusunda geliştir kendiniArkadaşlar dalga geçmekten başka bir şey yapmamışsınız cahilim bu konuda daha önce böyle birşey yaşamadım yada cocuk nasıl olur cinsel birleşme nasıl olur hiç araştırmadım insanlar bu konuda cahil kalabilir ilk defa sevgilim oldu bilmediğim için size sordum keşke dalga geçmek yerine akıl verseydiniz bende biliyorum hamile kalınmadığını netten araştırdım hamile kalan varmış sürtünme yoluyla hatta adetliykende hamile kalan varmış aklım karıştığı için böyle bir konu açtım kadının en büyük düşmanı gerçekten kadınmış kınamayın kınadığınız yerden vurulursunuz çok ayıp etmişsiniz gerçekten tamam ben cahilim bir bok bilmiyorum keşkede yapmasaydım çokta pişmanım keşke bukadar dalga geçip rencide etmeseydiniz çok üzüldüm gerçekten
Sevisebiliyorsan surtunebiliyorsan demek ki o kadar da cahilk değilsinArkadaşlar dalga geçmekten başka bir şey yapmamışsınız cahilim bu konuda daha önce böyle birşey yaşamadım yada cocuk nasıl olur cinsel birleşme nasıl olur hiç araştırmadım insanlar bu konuda cahil kalabilir ilk defa sevgilim oldu bilmediğim için size sordum keşke dalga geçmek yerine akıl verseydiniz bende biliyorum hamile kalınmadığını netten araştırdım hamile kalan varmış sürtünme yoluyla hatta adetliykende hamile kalan varmış aklım karıştığı için böyle bir konu açtım kadının en büyük düşmanı gerçekten kadınmış kınamayın kınadığınız yerden vurulursunuz çok ayıp etmişsiniz gerçekten tamam ben cahilim bir bok bilmiyorum keşkede yapmasaydım çokta pişmanım keşke bukadar dalga geçip rencide etmeseydiniz çok üzüldüm gerçekten
Bizim spermlerde sorun olduğunu düşünmeye başladım ben 2 senedir uğraşıyorum birde sürtünmeyi düşünüyorumNe içiyorsunuz siz ya, spermi ne zannediyorsunuz, bedeninizin kısır olduğu dönemde pedi geçip sizi hamile bırakacak sperm varsa eğer doğurun o çocuğu, sevgiliniz bilimsel araştırmalara konu olur. Ünlü olursunuz
Dene bakalım belki doğru güzergahı öyle buluyorlardır. Baksana konuları sayamaz oldukBizim spermlerde sorun olduğunu düşünmeye başladım ben 2 senedir uğraşıyorum birde sürtünmeyi düşünüyorum
Canıma yetti artık surtune surtune alev alacamDene bakalım belki doğru güzergahı öyle buluyorlardır. Baksana konuları sayamaz olduk
Şu binde birleri herkesin aklına sokup kabusa çevirmesek hayatlarını olmaz mı, bu ülkede hala takvim yöntemiyle korunup hamile kalmayan kadınlar da var. Ve hiç de az değillerAdetken hamile kalinmaz saniyor cogu ama yaniliyorsunuzbinde bir olsa bile bu ihtimal var.. bazi kadinlarin yumurtlamasi adetken oluyormus. Bana bunu jinekologum anlatmisti..
Bi hastasi ugrasmis gebe kalmamis sonra yumurtlama takibi filan derken bakmislar adetken yumurtluyor. Adetken esiyle iliskiye girmis ve bam!!! Kadin hamile kalmis ilk aydan
Valla adetken kisir dediginiz icin soyledim bunu.. herkes icin gecerli degil dedim. Surtunmeyle hamile kalacagini dusunen birisi bana gore hic yapmasin. Eger yeterince akli fikri yerindeyse arastirsin yapsin, ha eger akli fikri ermiyorsa zaten yapmasin. Ha yalan yanlis bilgi verecegime hic vermem mesela.. cunku her kadin adetken kisir(!) degildir sizlerin tabir ettigi gibi..ve emin ol cogu kadinin her ay ovulasyonu farklidir. Bunuda jonekologum soylemisti. Ben bos atmam bazilariniz gibiŞu binde birleri herkesin aklına sokup kabusa çevirmesek hayatlarını olmaz mı, bu ülkede hala takvim yöntemiyle korunup hamile kalmayan kadınlar da var. Ve hiç de az değiller
Dlo, ben size yazdım ama dalgaların arasında kaldı, sanırım okyanusun dibini boyladı bulamıyorum şimdi. Tekrar yazayım. Özetle sürtünmeyle hamile kalınmaz. Sizin endişenizi anlamak için soruyorum. Affedersiniz tam olarak nereye boşaldı? Vajina girişine boşaldıysa, çok düşük bir ihtimal var, ancak yine adetliyken normal ilişkide bile hamile kalma ihtimali oldukça düşüktür (sıfır değil). Sizin durumunuzda hamile kaldığınızı hiç düşünmüyorum. Size önerim cinsel anatomi konusunda bilgilenin. Eğitici kaynaklar seçin. Size bir de bir kitap önereyim, bakın dalga geçenler de bilmiyorlardır, "Sperm savaşları" Hem okuması eğlenceli hem de ilginç bilgiler var. Bir de teyze nasihati yapayım biraz iznin olursa: Mutlaka korunun, bir kadın doğumcuya gidin ve konuşun bilgi alın bu konuda. Bir de pişman olacağınız şeyler yapmayın, isteyerek yaptıysanız pişman olmayın, ama istemediğiniz hiçbir şey yapmayın, karşınızdaki kim olursa olsun isterseniz deli gibi aşık olun, eğer siz istemediğinizde size saygı duymuyorsa, ısrar ediyorsa, kesinlikle yanlış insandır.Arkadaşlar dalga geçmekten başka bir şey yapmamışsınız cahilim bu konuda daha önce böyle birşey yaşamadım yada cocuk nasıl olur cinsel birleşme nasıl olur hiç araştırmadım insanlar bu konuda cahil kalabilir ilk defa sevgilim oldu bilmediğim için size sordum keşke dalga geçmek yerine akıl verseydiniz bende biliyorum hamile kalınmadığını netten araştırdım hamile kalan varmış sürtünme yoluyla hatta adetliykende hamile kalan varmış aklım karıştığı için böyle bir konu açtım kadının en büyük düşmanı gerçekten kadınmış kınamayın kınadığınız yerden vurulursunuz çok ayıp etmişsiniz gerçekten tamam ben cahilim bir bok bilmiyorum keşkede yapmasaydım çokta pişmanım keşke bukadar dalga geçip rencide etmeseydiniz çok üzüldüm gerçekten
Üstüme boşalmadı bana gelmedi bile çok haklısınız zaten ben istemedim çok ısrar etti ilişkimide bitirdim dediğiniz gibi yanlış insan benim içinDlo, ben size yazdım ama dalgaların arasında kaldı, sanırım okyanusun dibini boyladı bulamıyorum şimdi. Tekrar yazayım. Özetle sürtünmeyle hamile kalınmaz. Sizin endişenizi anlamak için soruyorum. Affedersiniz tam olarak nereye boşaldı? Vajina girişine boşaldıysa, çok düşük bir ihtimal var, ancak yine adetliyken normal ilişkide bile hamile kalma ihtimali oldukça düşüktür (sıfır değil). Sizin durumunuzda hamile kaldığınızı hiç düşünmüyorum. Size önerim cinsel anatomi konusunda bilgilenin. Eğitici kaynaklar seçin. Size bir de bir kitap önereyim, bakın dalga geçenler de bilmiyorlardır, "Sperm savaşları" Hem okuması eğlenceli hem de ilginç bilgiler var. Bir de teyze nasihati yapayım biraz iznin olursa: Mutlaka korunun, bir kadın doğumcuya gidin ve konuşun bilgi alın bu konuda. Bir de pişman olacağınız şeyler yapmayın, isteyerek yaptıysanız pişman olmayın, ama istemediğiniz hiçbir şey yapmayın, karşınızdaki kim olursa olsun isterseniz deli gibi aşık olun, eğer siz istemediğinizde size saygı duymuyorsa, ısrar ediyorsa, kesinlikle yanlış insandır.