Sürtünmeyle hamile kalınır mı yardım

Tamam da 2021 deyiz. 90 li yıllar değil. Meydan laruslardan daha fazlası var elimizde hem görüntü hem video ne ararsan var. Sen cinselliği bilmiyorsun öyle mi?
Ayrıca yasaklı 2 cümleyi de arka arkaya, arada baska cümle yazmadan yazmışsın bir daha yapma

Hem reglisin hem de sürtünerek hamile kalacağını sanıyorsun. Lütfen anatomini biraz araştır. Buradan milli eğitim bakanına sesleniyorum. Okularda cinsel ders verilsin :)

pi allah ne etmesin kanlı kanlı neyi nereye sürttünüz dndsnsdg alev alıcaksınız bi gün sürtünürken en fazla

bi nane yemeden önce git o zaman bi araştır önce kaç yaşına gelmişsin

Ne içiyorsunuz siz ya, spermi ne zannediyorsunuz, bedeninizin kısır olduğu dönemde pedi geçip sizi hamile bırakacak sperm varsa eğer doğurun o çocuğu, sevgiliniz bilimsel araştırmalara konu olur. Ünlü olursunuz

22 yaşındasın evlilik de düşünüyorsun mutlaka ama elinin altında internet gibi bir derya varken hiç bu konuları araştırmamış öğrenmemiş olman saçmalık değil mi? Kendini koruyabilecek kadar bilgili donanımlı olmak senin kadınlık görevin. Bu sana ders olsun cinsellik ve korunma yöntemleri konusunda geliştir kendini

Sevisebiliyorsan surtunebiliyorsan demek ki o kadar da cahilk değilsin

Bizim spermlerde sorun olduğunu düşünmeye başladım ben 2 senedir uğraşıyorum birde sürtünmeyi düşünüyorum

Adetken hamile kalinmaz saniyor cogu ama yaniliyorsunuz binde bir olsa bile bu ihtimal var.. bazi kadinlarin yumurtlamasi adetken oluyormus. Bana bunu jinekologum anlatmisti..

Bi hastasi ugrasmis gebe kalmamis sonra yumurtlama takibi filan derken bakmislar adetken yumurtluyor. Adetken esiyle iliskiye girmis ve bam!!! Kadin hamile kalmis ilk aydan

Şu binde birleri herkesin aklına sokup kabusa çevirmesek hayatlarını olmaz mı, bu ülkede hala takvim yöntemiyle korunup hamile kalmayan kadınlar da var. Ve hiç de az değiller

Valla şimdi aklıma geldi, fikrim çalınmaz umarım, tekstil işine girip sürtünme kıyafeti yapasım geldi.
Sperm geçirmez, sürtünmeye engel olmaz, alev almaz, yırtılmaz, sürtün sürtünebildiğin kadar.
Model konusunda henüz fikrim yok, çok seksi bir şey olmamalı, yırtarak çıkarmasınlar yani.

Şu binde birleri herkesin aklına sokup kabusa çevirmesek hayatlarını olmaz mı, bu ülkede hala takvim yöntemiyle korunup hamile kalmayan kadınlar da var. Ve hiç de az değiller
Valla adetken kisir dediginiz icin soyledim bunu.. herkes icin gecerli degil dedim. Surtunmeyle hamile kalacagini dusunen birisi bana gore hic yapmasin. Eger yeterince akli fikri yerindeyse arastirsin yapsin, ha eger akli fikri ermiyorsa zaten yapmasin. Ha yalan yanlis bilgi verecegime hic vermem mesela.. cunku her kadin adetken kisir(!) degildir sizlerin tabir ettigi gibi..ve emin ol cogu kadinin her ay ovulasyonu farklidir. Bunuda jonekologum soylemisti. Ben bos atmam bazilariniz gibi

Internet cagindayiz biri daha demis.. yani oncesinde gelip arastirmak yerine burda sormus…buna baska birsey derdimde neyse

Dlo, ben size yazdım ama dalgaların arasında kaldı, sanırım okyanusun dibini boyladı bulamıyorum şimdi. Tekrar yazayım. Özetle sürtünmeyle hamile kalınmaz. Sizin endişenizi anlamak için soruyorum. Affedersiniz tam olarak nereye boşaldı? Vajina girişine boşaldıysa, çok düşük bir ihtimal var, ancak yine adetliyken normal ilişkide bile hamile kalma ihtimali oldukça düşüktür (sıfır değil). Sizin durumunuzda hamile kaldığınızı hiç düşünmüyorum. Size önerim cinsel anatomi konusunda bilgilenin. Eğitici kaynaklar seçin. Size bir de bir kitap önereyim, bakın dalga geçenler de bilmiyorlardır, "Sperm savaşları" Hem okuması eğlenceli hem de ilginç bilgiler var. Bir de teyze nasihati yapayım biraz iznin olursa: Mutlaka korunun, bir kadın doğumcuya gidin ve konuşun bilgi alın bu konuda. Bir de pişman olacağınız şeyler yapmayın, isteyerek yaptıysanız pişman olmayın, ama istemediğiniz hiçbir şey yapmayın, karşınızdaki kim olursa olsun isterseniz deli gibi aşık olun, eğer siz istemediğinizde size saygı duymuyorsa, ısrar ediyorsa, kesinlikle yanlış insandır.

Üstüme boşalmadı bana gelmedi bile çok haklısınız zaten ben istemedim çok ısrar etti ilişkimide bitirdim dediğiniz gibi yanlış insan benim için

Sürtünmeyle hamile kalınsaydı 21 yaşımda ben hamile kalırdım. Böyle bir olanak yok hamilelik için vajinal ilişki şart bazı durumlarda böyle kazalar yaşanabiliyor ama çok nadir sizin durumunuzda hamilelik söz konusu görünmüyor. İnsanlar hamile kalmak için çok uğraşıyorlar aslında hamile kalmanın o kadar da kolay olduğunu düşünmüyorum. Belki yanlıştır bu fikrim ama kendi düşüncem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…