- 9 Ekim 2020
- 5.692
- 7.639
Tabikide herkes sürtüşmeliii.hayat bunun üzerine kuruluTabi sürtünmek çok önemli hele pedle kırmızı kırmızı daha da örnmli. Sürtüşğn hatunlar
10 sayfanın 12si bizim se kalan 3sayfa nerde? Kafam karıştı bu hesaptanHanımlar geyiğin de bir dozu olmaz mı? Tamam hiç yapmayın demiyoruz ama 10 sayfanın 12 sayfası sizin geyiğiniz. Yeterince eğlendiniz bence.
Hamile kalmazsın.Kızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyımlütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
KesinlikleeeAkşamı bekle uygula lütfen
Sürtünerek pantalonu yakacaklar birgünSen bunu nasil yaparsin hamilesin birde ikiz olma sansi yuksek
Biz hepimiz zaten surtune surtune hamile kaldik
Tebrikler Allah anali babali buyutsun bol surtunmeli geceler yasatsin
icine bosalmadan uzerine bosalan sevgilisinden hamile kalan kisiyle bizzat birlikte gittigimiz doktordan ogrendim. doktor bile hamile ve bakire olduguna uzerine bosalmayla hamile kaldigini ogrendiginde alayci bi sekilde gec masaya bakalimHem adetlisiniz hem sürtünmüşsünüz yani anlamakta zorluk çekiyorum.. Dalga geçmek için söylemiyorum ama yaptığınız hijyen açısından sıkıntılı bir şey. Hamile de kalmazsınız içinize boşalmadığı sürece
Kot pantalonsa sorun yokSürtünerek pantalonu yakacaklar birgün
Ahahha evltlarımı naasıl ayırt edeyim2pantolon üstüste giy süzgeç gibi beceriksizler elenir güçlüker kazanır artk bahtımıza ne gelirse
milyonlarca çocugu doguramassın bebegım seçim yapmak zorundasınAhahha evltlarımı basıl ayırd edem
Evet kesinlikle 1 sene uğraştık olmadı en sonunda sürtünmeyle deneyelim dedik oldu kız
Ahahhaha aşko bizim totalde 3 milyon çokta şaapmamak gerek . Ben seçemem onlar uygun görürse bitanesi bile seçse memmun olurummilyonlarca çocugu doguramassın bebegım seçim yapmak zorundasın
evt yaa onlar bizi seçsin biz razıyızzzAhahhaha aşko bizim totalde 3 milyon çokta şaapmamak gerek . Ben seçemem onlar uygun görürse bitanesi bile seçse memmun olurum
10 sayfanın 12si bizim se kalan 3sayfa nerde? Kafam karıştı bu hesaptan
evt yaa onlar bizi seçsin biz razıyızzzama gende 3milyon cocuk doguramassın
Error 404
Ben senden 4kilo fazlayım bi 4milyon taşırım benceben belki dünya ve evrensel rekor kırıcam 45 kiloyla 3 olmasada 1 buçuk nilton doğurcam belki hııığğ
Ohaaa ciddi misin ben şokicine bosalmadan uzerine bosalan sevgilisinden hamile kalan kisiyle bizzat birlikte gittigimiz doktordan ogrendim. doktor bile hamile ve bakire olduguna uzerine bosalmayla hamile kaldigini ogrendiginde alayci bi sekilde gec masaya bakalimdemisti kisinin iddasina gore ic çamaşıri bile uzerinde imiş( kizlik zarinda vajinada herhangi bir deforme olmadığını da şaşkın bir şekilde doktoru söyledi. adetliyken kalani henuz bende duymadim umarim duymam
Demekki ben hep yanlış yaptığım için yıllardır hamile kalamamışım sürtünmek lazımmış salak kafamya onlar kot pantolonla sürtüşmüşler biraz kıvılcım bile çıkmış öyle kolay değil 3üz için çabalamak lazım