Sürtünmeyle hamile kalınır mı yardım

Kızın yanık tedavisini anlarımda o adamın o ç*k* hangi kremle nasıl iyileşir 3 ler olmuşta neyse ya bundan sonra az kullanır yavaş kullanır olsundu
Oğlanda şuan pipi yok o yangında kül oldu garibimbiz beceremiyoruz bu işleri hiç bulaşmayalım bence

A aaa a pipi mi yok yok o olmadan olmaz anacım cık cıkcık . Neyse kalsın ozmaan bizde 2 kiz yaparız nolacak .
Bu yol zor çetin ve dikenli birşeyler feda etmeden olmaz.oyüzden biz bildiğimiz yoldan devam .pipisiz bir hayat zor olur sonra

İnsanın kendi bedeni hakkında bilgisi olabilmesi için bolca cinsel deneyim yaşaması gerektiğini bu forumdan öğrendim. Cinsel cehaletin nirvanasında yaşıyoruz.

sürtünme ile hamile kalma ihtimaliniz var dikkat edin buna. ancak adetliyim dediğinize göre rahat olun. yalnız adetliyken ilişki yaşamanız karşılıklı enfeksiyon kapmanıza neden olur. yapmamanızı tavsiye ederim.

Reactions: Dlo
Yine mi ya offf offf

Sürtünmeyle hamile kalanlar grubu var biliyormusum?
Hem daha kaliteli daha sağlıklı hamilelik oluyor
Heleki adetliyken tazecik yumurtalar ohhh misss
Taze süt gibi yoğurt nasıl mayalanirsa hamilelik de öyle oluyor
Taş gibi tutuyor

Bu yol zor çetin ve dikenli birşeyler feda etmeden olmaz.oyüzden biz bildiğimiz yoldan devam .pipisiz bir hayat zor olur sonra
Tabikide cnm 3üzleri var suan oğlandada pipi yok ama hala bakire yalan borcum yok kimseye
Yok yok zor bi durum yapay pipi falan o işlere girmemelim pahalı olur .tabi canım bunun yalanı mı olur . Aşk olsun

Kıyafetleriniz üzerinizde miydi? Eğer soyunmadiysaniz hamilesiniz.

Yok yok zor bi durum yapay pipi falan o işlere girmemelim pahalı olur .tabi canım bunun yalanı mı olur . Aşk olsun
şimdi ben transfer oldum ya acaba birde sürtünmeyi denesem 2transfer yapıldı 3tanede sürtüşmeyle olsa 5tane birden mi doğursam napsam bilemedim

Demekki benimki bu yüzden turmuyormuş . Bende adetle deneyim günü önemlimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…