Sürtünmeyle hamile kalınır mı yardım

Spermlerin kot, ped vs. delip geçebileceğine inanıyorsanız, siz aya dört şeritli yol yapılacağına da inanıyorsunuzdur

Bu sartlarda hamile kalmak düsük bir ihtimal de olsa öyle bir ihtimal var. Ama kanli kanli cok igrenc degilmi ya

Sürtünme ile ateş çıkaramayan insanların çocuk yapma ihtimallerini aklımdan geçirmeye calışıyorum

Sürtünerek hamile kalınmaz. Endişenizi anlamak için soruyorum, affedersiniz, nereye boşaldı?

Arkadaşlar dalga geçmekten başka bir şey yapmamışsınız cahilim bu konuda daha önce böyle birşey yaşamadım yada cocuk nasıl olur cinsel birleşme nasıl olur hiç araştırmadım insanlar bu konuda cahil kalabilir ilk defa sevgilim oldu bilmediğim için size sordum keşke dalga geçmek yerine akıl verseydiniz bende biliyorum hamile kalınmadığını netten araştırdım hamile kalan varmış sürtünme yoluyla hatta adetliykende hamile kalan varmış aklım karıştığı için böyle bir konu açtım kadının en büyük düşmanı gerçekten kadınmış kınamayın kınadığınız yerden vurulursunuz çok ayıp etmişsiniz gerçekten tamam ben cahilim bir bok bilmiyorum keşkede yapmasaydım çokta pişmanım keşke bukadar dalga geçip rencide etmeseydiniz çok üzüldüm gerçekten

Korunmak nedir, cybh nedir bilmeden sevişmeyin lütfen. Sonra böyle karın ağrılarına gark oluyorsunuz.

Şu mesaja kadar sizin tarafınızdaydım ama tüy diktiniz resmen. Cahilliğiyle övünen bir insana kimsenin yardımı dokunmaz.

Üzüleceğinize azıcık okuyun da kendinizi geliştirin, koskoca kadınsınız.

Kınadığımız yerden nasıl vurulacaz? Cinselliğimiz hakkında bildiğimiz her şey bir anda aklımızdan uçup gidecek de bir gecede cahil mi kalacaz?

İlişki yaşadığınızı sanıyorsunuz ama bir yalan yaşıyorsunuz. Sürtünerek sevişme olmaz kendinizi kandırmayın

Sevgiliyi biliyorsunuz sürtünmeyi biliyorsunuz ama hamilelik nasıl olur sevismek nasıl olur bu yaşa kadar öğrenmedim diyorsunuz sonrada niye böyle dediniz diye bir dünya laf ediyorsunuz buraya yazana kadar acın netten bakın

Biliyor musunuz hiç inandırıcı değilsiniz

Tesekkur etsene ya bu gunluk bedduayi almisiz yine cok sukur surtunup gelip konu acip bir gun sende surtunursun ins.demek baska bir boyut.

Tesekkur etsene ya bu gunluk bedduayi almisiz yine cok sukur surtunup gelip konu acip bir gun sende surtunursun ins.demek baska bir boyut.
Hahaha beddua ya alışdık ama hiç o taraftan bakmamıştım evet ya bir gün sende sürtün diyor

Bedduanin böylesi ne duyuldu ne görüldü

Amin mi desek tobe mi desek bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…