Sürtünmeyle hamile kalınır mı yardım

Dlo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
33
27
30
Kızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyım lütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum

çok çok çok nadir birşey,hiç üzülmeçok tedirginsen bir kadındoğumcuya gidip sorabilirsinhiç huzursuz olup kendini üzme

Arada ped ve kan olduğundan alevlenmemiş. Yeteri kadar sürtüşmemişsiniz. Eğer pedin üzerine boşalma olduysa çok ama çok kaliteli bi sperm süzmesi olmuştur. İçiniz rahat olsun. Çok efsane bi bebeğiniz olucak .

Adetliydim ama kanamam azalmıştı zaten hiç kan gelmedi

Adetliydim ama kanamam azalmıştı zaten hiç kan gelmedi
Kanamanız azalsın ve hiç gelmesin bu önemli değil tamamen bitmeden hijyen açısından sıkıntılı. Ben adetim bittikten sonra ilişkiye girdiğim zamanlar da kahverengi akıntım geliyordu sırf bu yüzden 2 gün sonra ilişkiye giriyordum yani yapmayın bu saygısızlığı kendinize. 2 dakikalık zevk için kanamanız gelmiş olsa iğrenç bir şey, ne sizin için ne karşı taraf için hoş bir şey değil en önemlisi de hijyen.

Çok haklısın canım zaten savunucak yanım yok bende pişman oldum çok üzülüyorum ilk defa böyle bir salaklık yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…