- 21 Mart 2018
- 3.725
- 13.842
Sende öyle kaldın dimiğğğ .Gözün aydın hamilesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende öyle kaldın dimiğğğ .Gözün aydın hamilesin
46 saat surtusmek kimse başlarım kızlığına deyip domalmamis yaAcımaz mı ya yanık tedavisi bile oldu kız ,sağlam sürtmüşler .herkesin başarabileceğinbir şey değil 46 saat sürtüşmüşler
Oğlanda şuan pipi yok o yangında kül oldu garibimbiz beceremiyoruz bu işleri hiç bulaşmayalım benceKızın yanık tedavisini anlarımda o adamın o ç*k* hangi kremle nasıl iyileşir 3 ler olmuşta neyse ya bundan sonra az kullanır yavaş kullanır olsundu
Yok cnm bekaret önemli öyle deme sürtüşmek daha masum .sonuçta başarmışlar ama tebrik etmek lazım46 saat surtusmek kimse başlarım kızlığına deyip domalmamis ya
A aaa a pipi mi yok yok o olmadan olmaz anacım cık cıkcık . Neyse kalsın ozmaan bizde 2 kiz yaparız nolacak .Oğlanda şuan pipi yok o yangında kül oldu garibimbiz beceremiyoruz bu işleri hiç bulaşmayalım bence
Bakaretle 3 üz lere hamile hağğ vay anam vay .Yok cnm bekaret önemli öyle deme sürtüşmek daha masum .sonuçta başarmışlar ama tebrik etmek lazım
Bu yol zor çetin ve dikenli birşeyler feda etmeden olmaz.oyüzden biz bildiğimiz yoldan devam .pipisiz bir hayat zor olur sonraA aaa a pipi mi yok yok o olmadan olmaz anacım cık cıkcık . Neyse kalsın ozmaan bizde 2 kiz yaparız nolacak .
Tabikide cnm 3üzleri var suan oğlandada pipi yok ama hala bakire yalan borcum yok kimseyeBakaretle 3 üz lere hamile hağğ vay anam vay .
İnsanın kendi bedeni hakkında bilgisi olabilmesi için bolca cinsel deneyim yaşaması gerektiğini bu forumdan öğrendim. Cinsel cehaletin nirvanasında yaşıyoruz.Kızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyım lütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
Yok cnm bekaret önemli öyle deme sürtüşmek daha masum .sonuçta başarmışlar ama tebrik etmek lazım
evet bu düşük ihtimal olsa da mümkün. yapmayın lütfen...Bu dalga geçilecek bir konumu.benim bir arkadaşım yıllar önce sürtünerek hamile kaldı şuan 3üzleri var.
Bu yol zor çetin ve dikenli birşeyler feda etmeden olmaz.oyüzden biz bildiğimiz yoldan devam .pipisiz bir hayat zor olur sonra
Yok yok zor bi durum yapay pipi falan o işlere girmemelim pahalı olur .tabi canım bunun yalanı mı olur . Aşk olsunTabikide cnm 3üzleri var suan oğlandada pipi yok ama hala bakire yalan borcum yok kimseye
Tabikide ben uyarımı yaptım yinede sürtüşmeye devam ederlerse kendisi bilirevet bu düşük ihtimal olsa da mümkün. yapmayın lütfen...
Kızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyım lütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
Kıyafetleriniz üzerinizde miydi? Eğer soyunmadiysaniz hamilesiniz.Kızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyım lütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
şimdi ben transfer oldum ya acaba birde sürtünmeyi denesem 2transfer yapıldı 3tanede sürtüşmeyle olsa 5tane birden mi doğursam napsam bilemedimYok yok zor bi durum yapay pipi falan o işlere girmemelim pahalı olur .tabi canım bunun yalanı mı olur . Aşk olsun
Demekki benimki bu yüzden turmuyormuş . Bende adetle deneyim günü önemlimi ?Yine mi ya offf offf
Sürtünmeyle hamile kalanlar grubu var biliyormusum?
Hem daha kaliteli daha sağlıklı hamilelik oluyor
Heleki adetliyken tazecik yumurtalar ohhh misss
Taze süt gibi yoğurt nasıl mayalanirsa hamilelik de öyle oluyor
Taş gibi tutuyor
başın mı ağrıyor yoksa