Sürtünmeyle hamile kalınır mı yardım

Çok haklısın canım zaten savunucak yanım yok bende pişman oldum çok üzülüyorum ilk defa böyle bir salaklık yaptım
Bir daha adetliyken yapma eğer ki hamilelik ile ilgili korkun varsa da doğum kontrol hapı kullan ya da erkek arkadaşın prezervatif kullansın

ilk cinsel deneyimin vatana millete hayırlı olsun

Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum..

Kızlar biliyorum baygınlık geldi bu sürtünmelerden ama arkadaş bir daha asla olmaz diyor yapmış bir hevesle hata üstüne gitmeyin

Bu dalga geçilecek bir konumu.benim bir arkadaşım yıllar önce sürtünerek hamile kaldı şuan 3üzleri var.
Senin arkadaşla bana bi randevu ayarla . Acilen bişey sormam gerekiyor . İkizleri duydum sürtünerek ama 3üz nedir nasıl sürtünmüşler öğrenmeliyim hoff.

Senin arkadaşla bana bi randevu ayarla . Acilen bişey sormam gerekiyor . İkizleri duydum sürtünerek ama 3üz nedir nasıl sürtünmüşler öğrenmeliyim hoff.
ya onlar kot pantolonla sürtüşmüşler biraz kıvılcım bile çıkmış öyle kolay değil 3üz için çabalamak lazım

Dalga geçmeden cevap veriyorum
Ceketini sana bıraksa gitse hamile kalırsın canım

Acımaz mı ya yanık tedavisi bile oldu kız ,sağlam sürtmüşler .herkesin başarabileceğinbir şey değil 46 saat sürtüşmüşler
Kızın yanık tedavisini anlarımda o adamın o ç*k* hangi kremle nasıl iyileşir 3 üz ‘ler olmuş ta en azından 46 saat boşa gitmemiş . neyse ya bundan sonra az kullanır yavaş kullanır olsundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…