O zaman kesin hamilesin, öyle boş boş sürtündüyseniz
Bir daha adetliyken yapma eğer ki hamilelik ile ilgili korkun varsa da doğum kontrol hapı kullan ya da erkek arkadaşın prezervatif kullansınÇok haklısın canım zaten savunucak yanım yok bende pişman oldum çok üzülüyorum ilk defa böyle bir salaklık yaptım
İlk defa oldu zaten birdaha asla olmazBir daha adetliyken yapma eğer ki hamilelik ile ilgili korkun varsa da doğum kontrol hapı kullan ya da erkek arkadaşın prezervatif kullansın
Kızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyımlütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
Üstüne boşaldıysa küçükte olsa ihtimal var ama küçük bir ihtimal. Doğru yolu bulup ilerlemesi lazım spermin gebelik içinİlk defa oldu zaten birdaha asla olmaz
TöbeeeeArada ped ve kan olduğundan alevlenmemiş. Yeteri kadar sürtüşmemişsiniz. Eğer pedin üzerine boşalma olduysa çok ama çok kaliteli bi sperm süzmesi olmuştur. İçiniz rahat olsun. Çok efsane bi bebeğiniz olucak.
Senin arkadaşla bana bi randevu ayarla . Acilen bişey sormam gerekiyor . İkizleri duydum sürtünerek ama 3üz nedir nasıl sürtünmüşler öğrenmeliyim hoff.Bu dalga geçilecek bir konumu.benim bir arkadaşım yıllar önce sürtünerek hamile kaldı şuan 3üzleri var.
ya onlar kot pantolonla sürtüşmüşler biraz kıvılcım bile çıkmış öyle kolay değil 3üz için çabalamak lazımSenin arkadaşla bana bi randevu ayarla . Acilen bişey sormam gerekiyor . İkizleri duydum sürtünerek ama 3üz nedir nasıl sürtünmüşler öğrenmeliyim hoff.
ya onlar kot pantolonla sürtüşmüşler biraz kıvılcım bile çıkmış öyle kolay değil 3üz için çabalamak lazım
Dalga geçmeden cevap veriyorumKızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyımlütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
Acımaz mı ya yanık tedavisi bile oldu kız ,sağlam sürtmüşler .herkesin başarabileceğinbir şey değil 46 saat sürtüşmüşlerkot cepte ama, kıvılcım nasıl çıkarmışar ya hoff ç*k* acımamışmı ? ?
Kızın yanık tedavisini anlarımda o adamın o ç*k* hangi kremle nasıl iyileşirAcımaz mı ya yanık tedavisi bile oldu kız ,sağlam sürtmüşler .herkesin başarabileceğinbir şey değil 46 saat sürtüşmüşler