- 30 Eylül 2024
- 27
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi ebrardemiryurek
merhaba, yani sadece korkuyorum ilk defa karşılaştığım için hapta aldım daha fazla tereddüt etmemeliyim sanırım teşekkür ediyorum yorumunuz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bsg şuradan slk mısın nesin. sensin beyinsiz sürtünce hamile kaldığını sanan sizsiniz ben değil. Ayrıca itin duası kabul olsa gökten kemik yağar bedduya bak çok yaşamaz yok ayağın tokezler bilmem ne. Sana iade ediyorum daha beterini. seni tökezletmişler belli ki ordan biliyosun sana kemik atan oldu mu da bana salça oldun şimdi? sen de mi sürttürdün de konu sahibi gibi korktun ondan savunuyorsun. cevap yazma daha bana yoksa konudan çıkamayan ben oluyorum.Allah sana olmayan beynini tekrar verir inşallah bu çene bu çirkeflik ile çok yaşamazsın sen bir yerde tokezletirler seni maşallah kendide bu konudan hiç cikamiyor millete dik dik carliyor
Senin ciddi anlamda sorunların var HAVLAR DURURSUN ANCA BUKADAR SAL BENİ KENE GİBİ YAPİSSTİN TERBİYE YOKSUNU HER HALTİ BİLECENE NEYDEN NASİL HAMİLE KALİNACAGİNİ BİLECEGİNE AZ SANA İNSANLİK OGRETSELERDİ KESKE KİM BİKİR BU CİRKEFLİGİN LE KİMİN BASİNİ YAKTİNYa bsg şuradan slk mısın nesin. sensin beyinsiz sürtünce hamile kaldığını sanan sizsiniz ben değil. Ayrıca itin duası kabul olsa gökten kemik yağar bedduya bak çok yaşamaz yok ayağın tokezler bilmem ne. Sana iade ediyorum daha beterini. seni tökezletmişler belli ki ordan biliyosun sana kemik atan oldu mu da bana salça oldun şimdi? sen de mi sürttürdün de konu sahibi gibi korktun ondan savunuyorsun. cevap yazma daha bana yoksa konudan çıkamayan ben oluyorum.
Ya hala uzatıyor he he ben cirkefim sen hanımefendisin en insancıl sensin he... Yürü git işineSenin ciddi anlamda sorunların var HAVLAR DURURSUN ANCA BUKADAR SAL BENİ KENE GİBİ YAPİSSTİN TERBİYE YOKSUNU HER HALTİ BİLECENE NEYDEN NASİL HAMİLE KALİNACAGİNİ BİLECEGİNE AZ SANA İNSANLİK OGRETSELERDİ KESKE KİM BİKİR BU CİRKEFLİGİN LE KİMİN BASİNİ YAKTİN
o konuşsun kendi kendineSenin ciddi anlamda sorunların var HAVLAR DURURSUN ANCA BUKADAR SAL BENİ KENE GİBİ YAPİSSTİN TERBİYE YOKSUNU HER HALTİ BİLECENE NEYDEN NASİL HAMİLE KALİNACAGİNİ BİLECEGİNE AZ SANA İNSANLİK OGRETSELERDİ KESKE KİM BİKİR BU CİRKEFLİGİN LE KİMİN BASİNİ YAKTİ
lütfen cevap bile vermeyin evde canı sıkılmış insanlara sarıyor insanlara yorum yapıp duruyor boşverin konuşur durur susarSenin ciddi anlamda sorunların var HAVLAR DURURSUN ANCA BUKADAR SAL BENİ KENE GİBİ YAPİSSTİN TERBİYE YOKSUNU HER HALTİ BİLECENE NEYDEN NASİL HAMİLE KALİNACAGİNİ BİLECEGİNE AZ SANA İNSANLİK OGRETSELERDİ KESKE KİM BİKİR BU CİRKEFLİGİN LE KİMİN BASİNİ YAKTİN