Sürtünmeyle hamile kalınır mı yardım

Kızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyım 😢 lütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
Tam birliktelik oldu mu da leke gelmedi diyorsunuz. Bidaha yapmayın o anın heyecanıyla birliktelik yaşarsınız hamile kalırsınız erkek milleti kaçıp gider ortada kalırsın.. .. cok riskli cook hamileliğin yaninda bir cok hastalıklar da bulaşır yıllarca genetal kasinti çekersin neler neler daha. Ciddi evlenecek adam sevismez.

Son düzenleme:
E
Kızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyım 😢 lütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
Evet kesinlikle hamile kalırsın

Arada ped ve kan olduğundan alevlenmemiş. Yeteri kadar sürtüşmemişsiniz. Eğer pedin üzerine boşalma olduysa çok ama çok kaliteli bi sperm süzmesi olmuştur. İçiniz rahat olsun. Çok efsane bi bebeğiniz olucak 😎😎😎.
ped olmasa garanti 20-30 tane giderdi içeri o zavallı yumurtaya saldıran saldırana eyvah eyvah iyiki ped varmış

ped olmasa garanti 20-30 tane giderdi içeri o zavallı yumurtaya saldıran saldırana eyvah eyvah iyiki ped varmış
Ya bi de en kaliteli.sperm geçer . Ped olmasa iyisi.kötüsü hepsi içerde🤷🏻‍♀️ şimdi en güzeli.geçer. geçerken de rengini alır kızıl bi bebe gelir dünyaya 😎

Okadar yardımcı olduk sana bir teşekkür et bari

tabi cnm öle elini kolunu sallayanda girmesin içeri.kızıl bebecikler yeni bir insan melezi geliyor desene
Tabi sürtünmek çok önemli hele pedle kırmızı kırmızı daha da örnmli. Sürtüşğn hatunlar 🤣

Hanımlar geyiğin de bir dozu olmaz mı? Tamam hiç yapmayın demiyoruz ama 10 sayfanın 12 sayfası sizin geyiğiniz. Yeterince eğlendiniz bence.

X