- 21 Mart 2018
- 3.725
- 13.842
yeni okumadım ama onu . Ozaman kottayn akanı şırıngayla ait olduğu yere yolluyorzOoo konuyu kaçırdın mi sirangayla yerlestirmeceler
Tobe yarabbi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni okumadım ama onu . Ozaman kottayn akanı şırıngayla ait olduğu yere yolluyorzOoo konuyu kaçırdın mi sirangayla yerlestirmeceler
Tobe yarabbi
2pantolon üstüste giy süzgeç gibi beceriksizler elenir güçlüker kazanır artk bahtımıza ne gelirseAyy kız ben 1.50 lik kadınım nasıl taşıyım daha fazlasını . Yok ozaman hepsini şeytmeyelim yarısınıda kutuya koyalaım belki başka zaman kullanırız .
Huni de olur hortum hatta pipet bile yeter ki geçirgen bir şey olsunHuni deneyen de var
Evet kesinlikle 1 sene uğraştık olmadı en sonunda sürtünmeyle deneyelim dedik oldu kızSende öyle kaldın dimiğğğ .
Bizde böyleee yaparsak hamile kalabilirmiyiz acaba dutArada ped ve kan olduğundan alevlenmemiş. Yeteri kadar sürtüşmemişsiniz. Eğer pedin üzerine boşalma olduysa çok ama çok kaliteli bi sperm süzmesi olmuştur. İçiniz rahat olsun. Çok efsane bi bebeğiniz olucak .
bence bir sınav yapılmalı,gerizekalı spermler elenmeli güçlülerin önü açılmalı akıl süzgeci lazım,yoksa bak önüne gelen doğuyorHuni de olur hortum hatta pipet bile yeter ki geçirgen bir şey olsun
Bu zmana kadar yapmadığın hata tüpe falan boşuna zaman boşuna para harcıyonuxBizde böyleee yaparsak hamile kalabilirmiyiz acaba dut
Tam birliktelik oldu mu da leke gelmedi diyorsunuz. Bidaha yapmayın o anın heyecanıyla birliktelik yaşarsınız hamile kalırsınız erkek milleti kaçıp gider ortada kalırsın.. .. cok riskli cook hamileliğin yaninda bir cok hastalıklar da bulaşır yıllarca genetal kasinti çekersin neler neler daha. Ciddi evlenecek adam sevismez.Kızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyım lütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
Ben diyorum iste sürtünün sürtünmenin mıknatıs etkisi oluyor çekiyor içe doğru spermleri boşa konuşmuyoruz burda alla allaEvet kesinlikle 1 sene uğraştık olmadı en sonunda sürtünmeyle deneyelim dedik oldu kız
Evet kesinlikle hamile kalırsınKızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyım lütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
ped olmasa garanti 20-30 tane giderdi içeri o zavallı yumurtaya saldıran saldırana eyvah eyvah iyiki ped varmışArada ped ve kan olduğundan alevlenmemiş. Yeteri kadar sürtüşmemişsiniz. Eğer pedin üzerine boşalma olduysa çok ama çok kaliteli bi sperm süzmesi olmuştur. İçiniz rahat olsun. Çok efsane bi bebeğiniz olucak .
LadyNurr bak bahsettiğim arkadaşBen ucuzlerime surtunerek hamile kalmistim adetliyken, yani bence olabilir
Hahaha bi bu eksiktii buda olsun tam olsunnBu zmana kadar yapmadığın hata tüpe falan boşuna zaman boşuna para harcıyonux
Ya bi de en kaliteli.sperm geçer . Ped olmasa iyisi.kötüsü hepsi içerde şimdi en güzeli.geçer. geçerken de rengini alır kızıl bi bebe gelir dünyayaped olmasa garanti 20-30 tane giderdi içeri o zavallı yumurtaya saldıran saldırana eyvah eyvah iyiki ped varmış
Akşamı bekle uygula lütfenHahaha bi bu eksiktii buda olsun tam olsunn
tabi cnm öle elini kolunu sallayanda girmesin içeri.kızıl bebecikler yeni bir insan melezi geliyor deseneYa bi de en kaliteli.sperm geçer . Ped olmasa iyisi.kötüsü hepsi içerde şimdi en güzeli.geçer. geçerken de rengini alır kızıl bi bebe gelir dünyaya
Okadar yardımcı olduk sana bir teşekkür et bariKızlar ne deseniz haklısınız ben 22 yaşındayım sevgilim askerden izne geldi onum izne geldiği zaman adetliydim adetim 4 gün sürüyor ben 3 gunundeydim bir araya gelince dayanamadık sürtünerek ilişki yaşadık kanda gelmedi bu arada ilk defa böyle birşey yaşadık acaba hem adetliyken hemde sürtünerek hamile kalırmıyım lütfen dalga geçmeden cevap verin çok huzursuzum ilk cinsel deneyimim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum
Tabi sürtünmek çok önemli hele pedle kırmızı kırmızı daha da örnmli. Sürtüşğn hatunlartabi cnm öle elini kolunu sallayanda girmesin içeri.kızıl bebecikler yeni bir insan melezi geliyor desene