Sürekli uyuyorum-yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazık kıyamam.

Nasıl yani mesela akşam ne yediniz acaba tek çeşit derken? Benim bu öğlen mercimek çorbası makarna. Akşam da köfte makarnaydı. Şu an yine çok açım. Her sabah midem arkama yapışmış uyanıyorum

Hayır gece anneniz size çişe de kaldırıyordur.

Yahu 24 yaşında tıp okuyabilme ve Tus a hazirlanabilme zekası olan bir insanın kendi evinde yemek yapamaması ve açlıktan midesinin arkasına yapışması kadar entresan bir olay okumadim demem su kk da. Benim 4 yaşındaki yegenim bile kendine sandviç hazırlıyor, yetmiyor hala sana da hazirlayayim mi diye soruyor.
Sizin stresiniz var da annenizin yok mu sanıyorsunuz , bir de gelecek olan tepkileri yumusatma amacıyla annemin rahat bir işi var diye belirtiyorsunuz.
Bu aksam evimde sadece nohut yemegim vardi , yanina salata o kadar.
Tek cesit besleniyoruz çünkü.

Hayır benim kızım olsanız size o yemekleri bile hazırlamam , dışarda yer gelirim.

Yani haklısın konu sahibesi, rakipler yardırıp giderken sen evde yiyecek bir şey yok karnım aç diyorsun. Bu arada ÖSSye çalışırken ben de aynı şekildeydim, deliler gibi yakıyor beyin:)
Düzgün yemek olmayınca kafa çalışmıyor, imkansız. Ama dışardan et alacak düzgün şeyler alacak bütçen de yok gördüğüm kadarıyla.
Şöyle bir fikrim var madem doktorsun, 1 yıl çalış, kenara koyabildiğin kadar para koy. Sonraki yıl da istifa et, paranla kendini finanse edersin hem TUS dersanesine gidersin, hem de yemek derdin olmaz yemeksepetindne çeşit çeşit söylersin:) Bu fikrim nasıl? bence şu anda düzgün yemeyle aranda sadece para duruyor. Doktorsun, işin var bence ailenden gelen harçlığa falan razı olma elindeki diplomanın hakkını ver. Yaşın genç, 1 yıldan da bir şey çıkmaz zaten pekçok doktor sınava çok kez giriyor. Bol şans dilerim!

Ya kendimi cok uyusuk hicbir seye elini sürmeyen biri gibi mi ifade ettim bilmiyorum ama elimden geleni yapıyorum. Evde malzeme de pek yök dediklerim haricinde. Lütfen siz de beni anlayın. Sınava hazırlanan çocuğunuz olsa sırf nohut salata hazırlamazsınız diye düşünüyorum. Kırıcı olmayalım saygılar

Domates yök yumurta var ama sabah 2 tane yemiştim. Yarın sabah da 2 tane yiyeceğim

Bak şimdi kalk mutfağa git.

İlk olarak bir çorba kasesi al, kaseye kibrit kadar peyniri rendele, üzerine tek yumurtayı kır, bunu çatalla karıştır. Bu kasenin içine sebze atabilirsin. Bir tava al, tavaya bir tatlı kaşığı kadar tereyağ koy eridikten sonra kasedeki yumurta peynir karışımını dök bu pişsin. Sonra ekmek ısıt. Pişince ye. Çay

Aslında krepte yapabilirsin, un, süt, yumurta ile ama emin olamadım, tarifi tutturamayabilirsin.

Fırında peynirli makarna da yapabilirsin.

SONUNDA BENİ ANLAYAN BİRİ. 5. Sınıfta tus dersanesine gidip kitaplarımı doldurmuştum. Şu an kendim çalışmam ve soru çözmem gerekiyor. Zaten hedefim eylüldeki tus. Aslında para için şu an aklıma şey geldi altın kolyem(toplam 5 bin tl eder) ve 1000 dolarım var onları mı bozdursam? Bir an önce tus tan kurtulmak istiyorum

Çok teşekkürler şimdi trendyoldan pankek tavası aldım ara öpün olarak 10 tane yapıcam üstüne de bal dökücem iyi gelir diye düşünüyorum

Konu sahibesi Allah rızası için yemek yapmamak uğrunda ALTIN FİLAN BOZMA ay tansiyonum çıkacak

Protein protein dediği somon 2 yumurta kır haşla ye al sana proteinin alası ama yok somon olacak
-Alo ingliz prensesiyle mi görüşüyorum.

Annesine resmen hizmetçi gibi davranıyor. 24 yaşında birinin açım doymuyorum diye ağlaması hiç gerçekçi değil

Evet konuyu tek ben anladım sanırsam:)

Önce kolyeyi sat kanka gittiği yere kadar ye. Şöyle bakınca Eylüle çok kalmadı 1000kaymeni de gerekirse ye o zaman madem dersaneye de gittin emeklerin çöp olmasın. 6 ay var, yüklenebildiğin kadar yüklen. Malları bence yemeksepetinden kredi kartıyla al, sonra borcu taksit yaptır, ertele 6 ay diren o sekilde dolarlari satmadan da yirtabilirsin.

Son düzenleme:

Esim günde 14 saat calisiyor keza ben de günde 10 saat çalışıyorum ve inanin bana nefes alamayacak kadar çalışıyoruz neredeyse. Biz insan degil miyiz peki ?
Saglikli beslenme programim var , ona uyuyorum , benim evimde 3 yila yakindir kek , pogaca pismez mesela. Şimdi buraya girip yorum yapacak zamaniniz var ama evde kendi kendinize birseyler hazirlayacak zamaniniz mi yok ?

vaktim yok tusa hazırlanıyorum deyip bir kek çırpamıyorsunuz ama günde 2 saat yol gitmeye vakit var.
24 yaşındaki birinin kendi karnını doyurmaktan aciz olması şaka herhalde.

Çok teşekkürler şimdi trendyoldan pankek tavası aldım ara öpün olarak 10 tane yapıcam üstüne de bal dökücem iyi gelir diye düşünüyorum

Dalga geçip geçmediğini anlayamadım şuan. Evinde sadece 2 tane yumurta varken, pankek tavası alman garip geldi. Yani pankek doyurucu değildirki.

Bak carreforu migros gibi yerlerden tavuk sipariş versen mi yarın gelir, tavada pişirip,haşlayıp yersin. Kapıya kadar getiriyorlar belirlediğin saatte. Zeytin vs de alırsın.

Pratisyenlikte çalışıp tusa hazırlanabilmeyi düşünüyorsunuz ama evde durup 2 çeşit yemek yapmayı düşünmüyorsunuz. Sizin seçenek daha zor değil mi ders çalışma aşamasında?

Avokado, somon, pekin ördeği alabilirsin bu parayla. Zihniniz de açılır. Hangi hastanede görev alacaksanız bize de haber verin mutlaka, oraya gitmeyelim

Konu sahibi yorumları okumadım ama tahmin edebiliyorum. Tusa girmemiş birinin sizi anlama şansı yok. O yüzden burada ki yorumları önemseme. İyi bir bölüm için bırak yemek yapmayı kronometre ile çalıştı arkadaşlarım. Hedefleri yüksekti. Sakın işe girme asla çalışamazsın. Annen resmen saçmalıyor farkında değil durumun. Yemek için yollarda sürünme. Yumurta peynir yoğurt ceviz hindi füme ton balığı bunlar seni rahatlatır. Maddi durumunu bilmiyorum ama özellikle kuruyemiş çok işe yarıyor. Senin günde kaç saat ders çalıştığından haberi yoktur buradakilerin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…