Sürekli uyuyorum-yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada nohut yemeği çok doyurucudur.
Sessiz ders çalışabileceğiniz varsa hastaneye gidin bari.Hipertroidi olabilir mi?
Yeşil salata,protein içeren yemekler yiyin.Makarna tok tutmaz,hemen acıktırır.Hiç bir şey yapamıyorsanız 1 kilo döner alıp,buzluğa koyun.Çıkarıp kendinize dürüm yaparsınız.
Aslında küçük de değilsiniz.İsterseniz başınızın çaresine bakabilirsiniz diye düşünüyorum.

Evde sadece 2 yumurta var demedim ki sabahları 2 yumurtayı yiyorum demiştim. Ara öğün için düşündüm pankek tam buğday unu+ yumurta+sütle sağlıklı olabilir diye düşündüm ondan sordum size. Dalga geçmiyorum asla
Evet tavuk için de önerileri okudum alacağım

Oh valla cok sağolun. Siz de mi tus a girdiniz acaba? Beni gerçekten anlayan biriyle konuşmam gerekiyor

Yani yani yüksek hedefli insanlar zaten toplumda çok bulunmuyor, o yüzden yorumların çoğu alakasız maalesef ... konu sahibesi parayı koyup 6 ay dirensin diyorum bu yüzden TUSu kapınca da zaten fırlar gideer.

hayır birde pankek yapmak için illa pankek tavası lazımmış gibi..
oynamaya gönlü olmayan gelin yerim dar dermiş.

Konu sahibesi Allah rızası için yemek yapmamak uğrunda ALTIN FİLAN BOZMA ay tansiyonum çıkacak
Yok hayır bozsun. Tam tersine parası vardiysa bunca yok tripleri nedir ben onu anlamadım asıl. 100 dolari boz kıyma ala köfte yap dolaba koy, al sana protein.

Madem bunu yapabiliyordu neyin tantanası bu kenarda bizde sandık ki 5 kurusu yok..

Tiroit değerlerinizi ölçtürdünüz mü?
Ondan da olabilir bu sık acıkma hali.

Açım açım diyorsun burda anneni çekiştirip zaman harciyacağına git 2 yemek hazırla kendine metam çok hızlı çok zayıfım halim yok ee napalım.
Nebilim ya beni acayip irrite ediyor bu konular olmuş kazık kadar hala ana baba eline bakıyorlar ben ilk okuldan beri her işimi kendim yaptım kalkip kendim hazırlanır giderdim iyikide annem beni böyle yetistirmiş kimseye muhtaç olmam kimseye de ağlamam konuda ki şu emojilerden de öğk geldi ( )

Oh valla cok sağolun. Siz de mi tus a girdiniz acaba? Beni gerçekten anlayan biriyle konuşmam gerekiyor
Yok ben dişhekimiyim ama doktora yaptım aynı anda ben doktora sınavına hazırlanırken arkadaşım tusa hazırlanıyordu ve kronometre ile çalışıyordu. Onun da annesi çalışıyordu ama neler yapıyordu kızına. Hatta yatak odasını verdi sessiz ortam için. Tabi arkadaşım da iyi bir puan aldı. Bu arada ben olsam bende altın dolar bozdururum yemek için. Gerekirse yemek yapan yerlerden sipariş veririm. Sen buradakilere bakma hiç bir sınav tus yada dus sınavı ile karşılaştırılmaz. Çünkü kendin gibi insanlarla yarışıyorsun

Nereden biliyorsunuz haberimiz olmadığını?
Aa ama pardon evet 24 yaşında açım açımm açç açç diye gezinen birini anlayamayız bu konuda haklısınız.

Yani yani yüksek hedefli insanlar zaten toplumda çok bulunmuyor, o yüzden yorumların çoğu alakasız maalesef ... konu sahibesi parayı koyup 6 ay dirensin diyorum bu yüzden TUSu kapınca da zaten fırlar gideer.
Kesinlikle katılıyorum iyi bir uzman olunca bozduracağı doları hızlıca yerine koyar zaten. Kardeşim de şu an Amerika’da doktora yapıyor ve omunda yemeğe ayıracak vakti yok. Dışardan alıyor ders çalışıyor ve uyuyor hedefi yüksek.

Çok teşekkür ederim evet ben de o fedakarlığı bekliyorum o yüzden beklentim çok fazla gözüktü burada yazınca ama annemle konuşunca da bir yol kat edemedik benden bu kadar diye cevabımı aldığım için farklı çözüm yolu bulmam gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…