Sürekli uyuyorum-yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin mantığıza göre annesinin işi gücü bırakıp,gerekirse yemeğini konu sahibinin ağzına vermesi gerekiyor.Peki ya annesi hayatta olmasaydı?Evet,TUS çok çok önemli bir sınav olabilir ama biz de kalk Osmanlı mutfağının nadide lezzetlerini hazirla demedik.Verdiğimiz öneriler max yarım saatini alacak şeyler,kaldı ki konu sahibi 24 yaşında.Ben hâlâ daha annesine haksızlık ettiğini düşünüyorum.

Mesela kaç saat çalışıyordur,merak ettim

Karşılıklı diyalog halinde değiliz. Kendisini tanıtan ve soru soran sizsiniz.

Verdiğiniz cevaplar tam bir ergen cevabı. Madem paraniz var ne diye en başından beri yok mok diyorsunuz? Ya yaşıniz küçük olmalı ya da belli bir dusunememe sorunu?

Ay değildir inşallah ya kendimi yırttım karnını doyursun diye. Bana noluyosa
Yorumlarınız için teşekkür ederim 24 yaşındayım. 2022 Eylül tuşundan 50 aldım. 2023 mart tusuna da gireceğim. Ama hedefim 2023 Eylül tusu. İnşallah hakkımda hayırlı olan bölümü kazanabilirsin

Kendiniz yapabilirsiniz annenixde hafta sonu hafta ici tuketevileceginix pogaca kek vs yapabilir.hafta sonu birde hafta arasi bir gun atıştırmalık birşeyler yaparsa sorun çözülür aynisini sizde yapablrsiniz hafta sonu ve hafta ici bir gun..
Haddim degil ama eğer 3pgun duzenli yiyorsanız fazlasi zararli degimi zaten stresten yeme bozukluğu olmasin sizde bence yemeklernizi tam yiyorsaniz arada meyve yada sağlıklı atistirmaliklar çiğ tohumlar yeterli olacaktır size..

Bu ihtimal olursa tabi ki eylüldeki tus a değil bir sonraki marta veya eylüle hazırlanırım…
Ama hala tutarsizliklar var.kekten pogacadan bahsetmişsiniz bı mesajda ama bunlar karbonhidratı yüksek olduğu için daha çabuk aciktiran şeyler.Protein yok diye eleştirdiği iz kereviz ve bezelyenin bile proteini var.Hangi sehirdesiniz?Teyzedir haladir konu komşudur yok mu nazinizi çekecek birisi, eylüle kadar destek olsalar size

Tus ne kadar çok çalışma gerektiren bir sınav gayet iyi biliyorum, kuzenim sınavdan çıkıp eve gidip tekrar çalışmaya başlamıştı bu sınavda istediğim yer olmazsa zaman kaybetmeyeyim diye. Saatlerce çalışırdı bizzat tanık oldum, bir keresinde bugün sadece 7 saat çalıştım çok vakit kaybettim diye söyleniyordu ama şöyle bir gerçek var ki zaten çalışma sistemini oturtabilmiş insanlar tıp kazanır, okur üstüne tusa hazırlanır. Siz bu kötü planlama yeteceğiniz ile bunu nasıl yapabildiniz? 2 saat yola gitmek mantıklı geliyor evde yarım saat yemek yapmak nasıl mantıklı gelmiyor?

Ay okurken içim şişti doymuyorum da doymuyorum. Siz gider o yolu çeker yemeğinizi yer bir saat sonra gene acıkırsınız yazdığınıza göre. Çocukluk yapmayın artık 24 yaşında yetişkinsiniz. Protein istiyorsanız gider marketten alır yapar yersiniz. Ete bütçeniz yetmiyorsa baklagil, ton balığı, tavuk alın. Gidip somon bakmışsınız şaka gibi. Annenizin bütçesi bu elinden gelen de bu. 24 yaşında bir doktorun açım sürekli, annem istediğim yemekleri yapmıyor diye sızlanmasını da okudum ya hiçbir konuya şaşırmamam lazım artık

İstanbuldayım hayır yemek yapıcak kimse yök herkes kendi hayatında. Annemle konuştum benden bu kadar dedi. Benim şu an 2 seçeneğim var:
1. Hastaneye gidip yemek yiyip kütüphanede çalışmak ( ama toplam 2 saatim yolda geçecek)
2. Kendim yemek yapmak

Konu sahibinin derece yapmak gibi bir hedefi var mı bilmiyorum bitse de gitsek kurtulsak filan diyor
Mesela kaç saat çalışıyordur,merak ettim
Konu sahibini bilmem ama 2 arkadaşım uyku dışında sadece çalışıyorlardı. Hatta 1 tanesi daha fazla su çay kahve içtiği için sadece verdiği tuvalet molası diğerinden 40 dk fazlaydı. Anlayın ne kadar çalıştıklarını. Biri göz diğeri cildiye kazandı

O iki saatin bir saati size yemek yapmak için fazlasıyla yeter emin olun. Corbanizi karıştırırken kurabiye,kek bile yapabilirsiniz

Öyle gözüküyor.

Biri daha konu açmıştı geçenlerde. Tip kazanmış evlenince bırakmış açık öğretime geçmiş diye :)) o hesap
beni yalancılıkla suçlamanızı kabul etmiyorum 2022 Eylül tuşundan 50 puan aldım (kadın doğum pediatri vs geliyordu ama istemedim) isterseniz sonuç belgemi atayım gerçekten yaptığımız hoş değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…