Sürekli uyuyorum-yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evde sadece 2 yumurta var demedim ki sabahları 2 yumurtayı yiyorum demiştim. Ara öğün için düşündüm pankek tam buğday unu+ yumurta+sütle sağlıklı olabilir diye düşündüm ondan sordum size. Dalga geçmiyorum asla
Evet tavuk için de önerileri okudum alacağım

Kız sen pankek i nasıl yapacaksın, kolay mı onun kıvamını tutturmak? Öyle tek tek pişecek sıcakta bekleyeceksin.

Bütçeni tam bilmediğim için sana yemek için gerekli malzemeleri yazıyorum.
-Mercimek,
-Maydanoz,
-Havuç,
-portakal al avakodaya para vereceğine bunu al, sabah uyunu sık iç.
-makarna
-yıkanmış paketli ıspanak, bunlar çok temiz geliyor.
-üç dört soğan al
-salça
-patates
-eski kaşar
-tavuk alabilirsin.
-milföy bunu börekler için kullan.

Yani yani yüksek hedefli insanlar zaten toplumda çok bulunmuyor, o yüzden yorumların çoğu alakasız maalesef ... konu sahibesi parayı koyup 6 ay dirensin diyorum bu yüzden TUSu kapınca da zaten fırlar gideer.

ay miss iki yumurta kırsa 5 dk. salata yapsa 5 dk. hazır yufka bulundurup tavada gözleme yapsa 5 dk. çişe gittiğini varsayıp 5 dkda karnını doyurabilir. koskoca kadının açbilaç akşam annesinin gelip yemek yapmasını beklemesi acizlik. bu kadar pratiği sıfır birinden tus mus hadi hayırlısı..

Yok ben dişhekimiyim ama doktora yaptım aynı anda ben doktora sınavına hazırlanırken arkadaşım tusa hazırlanıyordu ve kronometre ile çalışıyordu. Onun da annesi çalışıyordu ama neler yapıyordu kızına. Hatta yatak odasını verdi sessiz ortam için. Tabi arkadaşım da iyi bir puan aldı. Bu arada ben olsam bende altın dolar bozdururum yemek için. Gerekirse yemek yapan yerlerden sipariş veririm. Sen buradakilere bakma hiç bir sınav tus yada dus sınavı ile karşılaştırılmaz. Çünkü kendin gibi insanlarla yarışıyorsun
Buradaki insanlar yanlış ne öneride bulundu ki? Çok çalışınca acikabilir insan bi üniversiteyi tipci ve dihekimleri mi okuyor sanıyorsunuz bu ne trip böyle?

Aklı olan parası vardiysa çoktan bozar siparişini eve verirdi zaten. 2 saat ucuz yemek için yol gitmeyi düşünen bu insanın tus öğrencisi olduğuna siz gerçekten inandınız mi asıl? Sizi de milleti de yiyor de ne kafayla onu bilmem

Konu sahibi yorumları okumadım ama tahmin edebiliyorum. Tusa girmemiş birinin sizi anlama şansı yok. O yüzden burada ki yorumları önemseme. İyi bir bölüm için bırak yemek yapmayı kronometre ile çalıştı arkadaşlarım. Hedefleri yüksekti. Sakın işe girme asla çalışamazsın. Annen resmen saçmalıyor farkında değil durumun. Yemek için yollarda sürünme. Yumurta peynir yoğurt ceviz hindi füme ton balığı bunlar seni rahatlatır. Maddi durumunu bilmiyorum ama özellikle kuruyemiş çok işe yarıyor. Senin günde kaç saat ders çalıştığından haberi yoktur buradakilerin
Full time çalışıyorum (remote), sınava çalışıyorum (TUS değil, hukukla ilgili). Evliyim, evdeki iş bölümü gereği yemekler bende. Yapıyorum bişeyler yani. Kimseyi kendimle kıyaslamak haddim de değil ama konu sahibinin evinde hazır 2 çeşit yemek de var, sıfırdan öğün çıkarmayacak. Kaldı ki konu sahibi yemek yapmamak için günde 2 saatini yola ayırabileceğini söylüyor, üstelik 1 saattir burada bizimle goygoyda. Zor bir sınav değil demiyor kimse ama 5 dakikada bir ton balıklı sandiviç yapıp yiyemeyecek mi 24 yaşında insan?

Full time çalışıyorum (remote), sınava çalışıyorum (TUS değil, hukukla ilgili). Evliyim, evdeki iş bölümü gereği yemekler bende. Yapıyorum bişeyler yani. Kimseyi kendimle kıyaslamak haddim de değil ama konu sahibinin evinde hazır 2 çeşit yemek de var, sıfırdan öğün çıkarmayacak. Kaldı ki konu sahibi yemek yapmamak için günde 2 saatini yola ayırabileceğini söylüyor, üstelik 1 saattir burada bizimle goygoyda. Zor bir sınav değil demiyor kimse ama 5 dakikada bir ton balıklı sandiviç yapıp yiyemeyecek mi 24 yaşında insan?
Zaten 2 saat yolun gidilmemesi gerektiğini yazmışım değil mi

Konuyu acali bir saat olmuş, on sayfada herkese cevaplar verilmiş.Cok rahat iki kap yemek ya da kek poğaça yapılırdı.Kirmak istemem ancak ciddi olmadığınızı düşünüyorum .Hele de 25 bin maaşla işe başlar bı düzen kurup hazırlanirim sınava falan demişsiniz şaka gibi gerçekten. Sabahtan akşama iki saat ayırıp yemek yapmayacaksınız annenizden dert yanacaksiniz ama bütün gün ASM'de çalışıp eve gelip sınava hazırlanacaksiniz. Çok inandırıcı valla

Oğlum çok sever ballı pankek. Her gün olsa yer. Ama hamur olduğu için yedirmiyorum. fazla hamur beyni yorar 😐
Bizimkilerde seviyor balli, çikolatalı pankek ama dediğin gibi hamur olduğu için arada yapıyorum çok daha kıymetli oluyor. :)

Neyse Biz siradan insanlar konu sahibini anlamayız açım diye evde gezmesi gayet normal, kalkıp pratik bir şeyler hazirlayamazmış kendine 🙄

Konu sahibi öğrenci o kesin.

Ama 17 yaşında bir öğrenci cook muhtemelen. Yazdıklarından adeta akıyor. Güzel vaktini çaldı valla milletin de gece gece.

Evet çünkü o zaman bile uykuya ayırıyor derece yapmak isteyenler. 2 saat yol gitmesi saçma zaten

Konuyu acali bir saat olmuş, on sayfada herkese cevaplar verilmiş.Cok rahat iki kap yemek ya da kek poğaça yapılırdı.Kirmak istemem ancak ciddi olmadığınızı düşünüyorum .Hele de 25 bin maaşla işe başlar bı düzen kurup hazırlanirim sınava falan demişsiniz şaka gibi gerçekten. Sabahtan akşama iki saat ayırıp yemek yapmayacaksınız annenizden dert yanacaksiniz ama bütün gün ASM'de çalışıp eve gelip sınava hazırlanacaksiniz. Çok inandırıcı valla
Bu sorunum 6 aydır olduğu için ve hayat kalitemi etkilediği için burada konu açıp 2 saatimi farklı fikirlere ayırmalıyım diye düşündüm. Yarın dersime devam edeceğim.

Açım açım diyorsun burda anneni çekiştirip zaman harciyacağına git 2 yemek hazırla kendine metam çok hızlı çok zayıfım halim yok ee napalım.
Nebilim ya beni acayip irrite ediyor bu konular olmuş kazık kadar hala ana baba eline bakıyorlar ben ilk okuldan beri her işimi kendim yaptım kalkip kendim hazırlanır giderdim iyikide annem beni böyle yetistirmiş kimseye muhtaç olmam kimseye de ağlamam konuda ki şu emojilerden de öğk geldi ( :KK43: )
Bende bu kafada olan birisi ileride nasıl baskasina faydası dokuncak merak ediyorum

Konu sahibi öğrenci o kesin.

Ama 17 yaşında bir öğrenci cook muhtemelen. Yazdıklarından adeta akıyor. Güzel vaktini çaldı valla milletin de gece gece.
Hayır lütfen bana yalancı gibi davranmayın özelden fotoğraf yollayayım. Hayat kalitemi etkileyen bir sorun için fikir almak için konu açtım. Ben size yalancı muamelesi yapmıyorsam siz de bana yapmayınız lütfen.

Kesinlikle katılıyorum iyi bir uzman olunca bozduracağı doları hızlıca yerine koyar zaten. Kardeşim de şu an Amerika’da doktora yapıyor ve omunda yemeğe ayıracak vakti yok. Dışardan alıyor ders çalışıyor ve uyuyor hedefi yüksek.

Ben olsam kredi kartına borç takarım. Günde 100tllik yemek sepeti yapsa konu sahibesi ayda 3.000TL yapar. Asgarisi 1000TL çıksa onu öderim kalan 2.000TLyi borç takarım 6 ayda 12.000Tllik borç birikir, uzmanlığı kapınca 1 ayda yerine koyar.

Ben de öğlenleri dışardan yiyorum, verdiğim paraya asla acımam çünkü çalıştığımın 1 saati o yemeğe verdiğimden de değerli, öğleden sonra iyi yemek yemekten sonra iyi çalışmak ayrıca paha biçilemez:)) İyi çalışmak benim için önemli, yarı aç yarı tok boş beleş şeyler yiyip çalışma olmuyor. Burda yazılan gibi yumurta kır ye vb fasa fiso öyle öğün olmaz. Yetişkinler parayla hallediyor ama memleketteki bebelere acıyorum, bu pahalılıkta bu çocuklar nasıl beslenip nasıl çalışacak :KK51:

Zaten 2 saat yolun gidilmemesi gerektiğini yazmışım değil mi
Siz gerçekten hakkını vererek yapmışsınız başarmışsınız tebrikler ama konu sahibinde o azim malesef yok. Hayatı mızmızlanmakla geçmiş. Her şey için bahanesi var. Büyük ihtimalle sınavı kazanamayacağını düşünüyor bunun sorumlusunun annesi olmasını istiyor. Konu yemek değil aslında

Son düzenleme:
Bu ihtimal olursa tabi ki eylüldeki tus a değil bir sonraki marta veya eylüle hazırlanırım…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X