Nerdeyse aynı konuyu gecen gunler acmistiniz.
Demek ki ne yazsalar zaten yapmıyor ve onemsemiyorsunuz ki ayni soruyu sormussunuz.
Madem öyle neden sorup duruyorsunuz
Fikir verincede kızıyor hanfendi
Allah kocasına sabır versin
Hayat mum ışığı romantizmden ibaret değil diyor
Kendi eksikliklerini görmüyor bence eşinin sevgisi hanfendiyi şımartmış
Hep bi bunalım tripleri liseli kız gibi
Ama bilmiyor ki fazla naz aşık usandırır adamın canına tak eder gönderir Türkiye ye
O zaman mutlu olur belki
Eşi için anlayışsız kadın ruhundan anlamıyor tarzı şeyler söylememizi istiyor eşini haksız çıkarıp kendini haklı bulmamızı ve egosunu tatmin etme peşinde
Buradan bir insanın ruhunu çözmek ne kadar mümkün ?acaba ,beni uyardığınız için sağolun da zaten farkındayım ,yolun da gitmeyen şeylerin olduğunun ,kadın nedir sizin için dövülecek ,sövülecek bir nesnemi ,olayı basite indirgemek çok yanlış ,erkek kadını döver ,isterse söver ,isterse aldatır ,valla kaçıncı yüzyıldayız hangi kadın kendine böyle bir muameleye razı gelirki ,kaybetme konusuna gelince ben kaybedersem oda kaybedecektir, kimse kimsenin vazgeçilmezi değildir yani bu kadar basit
öyle Mi demek istedim
Senden bin kat daha feminist bir insanım
Çalışıp üretiyorum
Bağımsızım
Ama sen böyle değilsin
Heerseyini satıp adamın peşine gittiğine göre sanada Avrupa vatandaşı Euro kazanan bir eş cazip gelmiş olmalı dimi
Aşk evliliği değildi diyorsun açık açık
Ben kadın dövülecek bir nesne mi dedim?sen okuduğunu anlayabiliyor musun?
Bu nasıl bir çıkarım?
Burda okuyoruz eşim beni aldattı dövdü küfür etti diye sende onlara yorum yapıyorsun
Seninki böyle biri değil diyorum sadece
Sen sürekli haklı çıkmak istiyorsun
Olay bu
Eşin anlayışsız kadın ruhundan anlamayan biri bunu mu diyelim
Herkesin kusuru vardır eşinin de seninde
Ona mükemmel demiyorum
Ama o çaba harcıyor
Sende o yok
Prenses hep mutsuz kusura bakma ama ergence
Ve son olarak Avrupa vatandaşı eşin için bir sürü alternatif olabilir ama senin için daha kısıtlı
Ben senin iyiliğin için söylüyorum ama anlamıyorsun konuyu başka yerlere çekiyorsun
Yani senin kaybedeceğin şeyler onunkinden daha fazla inan bana