Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortak birikiminizi kardeşine hibe ettiğini yazdınız ya o yüzdenPara yedirmiyorum ki
Maaşım tamamen kendime ait
Neden herkes böyle sanıyor anlamıyorum
Lütfen protokole kızınız için mantıklı bir nafaka ekleyin ve yıllık artışını belirleyin, muhtaç değilim de demeyin, o sizinle ilgili bir durum değil, tamamen kızınızın evlatlık hakkıHayır cevap gelmedi
Bugün görüntülü olarak kızımı aradı iki kere
Açmadım , en sonunda kızım aradığını görünce konuşmak istedi açtı , sadece o konuştu . Çok kısa , neden beni öpmedin baba diyor , çalışıyordum gelemedim kızım diyor . Ne alakaysa
Neyse sonra kıza diyor ki , kızım evdeyim , Emre amcayla iftar yapacağım . İstediğin zaman beni ara falan .
Ben hiç karışmadım görünmedim .
Çat diye kapattım sonra o kadar.
Bu arada sosyal medyadan onun tüm fotoğraflarını sildim . Takipten çıktım onu da çıkarttım . Neyse o da hemen profil resmini değiştirmiş üçümüz vardık , unıformalı resim koymuş . Tipine Gelen olmaz çünkü :)
Hala ona çok sinirliyim çok gerginim
Ben döndüğümde göreve gitmiş olacak , evde olmayacak yani bir hafta kadar daha .
Yine hiç konuşmayacağım , isterse kızını arasın , çünkü kızımın bir suçu yok . Faturayı ona kesemem .
Bir hafta sonra gelmiş olacak , o zamana kadar şu boşanma protokolü falan var onları hazırlayacağım . Olmuyor bitirmek en doğrusu diyeceğim .
Evden de git diyeceğim tekrar .
Anladığım kadarıyla yaptığına pişman olmuş ama şimdi geri vites te yapamıyor . Ama ben bıktım artk . Kızıma babalık yapacaksa , ayrılsam da yapar . Yani evli kalmak gerekmıyor bunun için .
Yeni hayatım çok daha rahat olacak buna yüzde bin eminim . Çok üzülmüyorum da ne tuhaf , heyecanlıyım hatta .
Son durumu okudunuz muOrtak birikiminizi kardeşine hibe ettiğini yazdınız ya o yüzden
Lütfen protokole kızınız için mantıklı bir nafaka ekleyin ve yıllık artışını belirleyin, muhtaç değilim de demeyin, o sizinle ilgili bir durum değil, tamamen kızınızın evlatlık hakkı
Şerefsizlikte son nokta bu sanırım, aklı sıra delil oluşturmaya çalışıyor. Sakın cevap vermeEşim mesaj atmış
Boşanma davasını aç , çocuk kimden DNA testi yaptıracağım diye
Artk söyleyecek hiçbir şeyim kalmadı ..
cevap bile veremedim..
Şimdi yazdımŞerefsizlikte son nokta bu sanırım, aklı sıra delil oluşturmaya çalışıyor. Sakın cevap verme
Ya gerçekten şaka gibi insan nasil söyler eşine dna testi yaptıracağım diye.Eşim mesaj atmış
cevap bile veremedim..
Evet on yıldır tanıyorYa gerçekten şaka gibi insan nasil söyler eşine dna testi yaptıracağım diye.
Eşiniz sizden 10 yıldır böyle tepki beklemediği için nereye saldıracağını şaşırmış ciddi söylemiş midir onu en iyi siz tanırsınız ama bu laf çok ağır gerçekten sizi neyle itham ediyor.
Hırsını bu sekilde çıkarıyor aklınca ama hatta yaptığının farkinda bile değil.Evet on yıldır tanıyor
Ondan başka kimseyle ilişkim bile olmadı sevgilim bile olmadı
Bana şimdi bunu söylüyor
İnanamıyorum yıkıldım yani
Yok hayır yapmadıHırsını bu sekilde çıkarıyor aklınca ama hatta yaptığının farkinda bile değil.
Barışsanız nasil unutacaksınız sindirebileceksiniz bu lafı
Iyi ki ekonomik özgürlüğünüz var donuna kadar alın bu adamın gurur filan yapmayın çocuğunuzun hakkı.
Mesajınıza dönüş yaptı mi peki.
Çocuğu göremeyeceksin dememelisin, dava dilekçesine tehdit olarak işletir. Bu adamdan çoxuk nafakası almadan boşanma ayrıca dava dilekçesine de çocuk kimden. Sorusunu eklet yazışmayı sakın silme, namusa dil uzatma olarak kullanırsın, hatta buna tazminat davası bile açarım benŞimdi yazdım
Kızımın senin gibi bir babası olduğu için ona acıyorum dedim
Bir daha yüzünü bile göremeyeceksin dedim
O kadar canım yanıyor ki şu anBence eşiniz sözü dinlenmesini icin kudurmuş gibi etrafa saldırıyor
İş ciddiye binsin nasıl yalvaracak göreceksiniz.
Lâkin!! Sizin yerinizde olsan gerçekten boşanırdım
Telde hicbir şekilde tehditkar mesajlar yazmayın cocuk ıcın.O kadar canım yanıyor ki şu an
Bu sözü asla unutmayacağım
Bu asla değer bilecek bir adam değil boşanmam şart oldu
Daha da kızımla devam ederim erkeklerden nefret ettim artk
Kiyamam ya sana üzülme lütfen bu eşinin karaktersizligi senlik bir durum değil.Yok hayır yapmadı
Bu lafın üstüne asla barışmam artk .
Ben neyim ?
Kızıma baktıkça ağlayasım geliyor
Karnı acıktı doyurayım avukata gıdıyorım direkt
O test te yapılacak
Hayatımdan ondan başka kimseyle yakınlaşmadım bile
Yazıklar olsun
Ne aptL insanım koca diye bulduğuma bak
Olduğum yere yığılasım var ama kıza bakmak zorundayım ölüypr olsam avukata gıdıp boşayacağım onu
O test te yapılacak
Babası çıkacak zaten başka kimse olmadı ki Hayatım boyunca
Ama hiç hal etmiyormuş gemde hiç
Çocuğa belli etmemeye çalışıyorum gözyaşlarım istemsiz akıyor
Sadece balık yemek istedim neler duydum
Gereği görelim bi yazmışTelde hicbir şekilde tehditkar mesajlar yazmayın cocuk ıcın.
Yalvaracak olsa bu lafı der miBence eşiniz sözü dinlenmesini icin kudurmuş gibi etrafa saldırıyor
İş ciddiye binsin nasıl yalvaracak göreceksiniz.
Lâkin!! Sizin yerinizde olsan gerçekten boşanırdım
Oha...namusuna dil uzatacak potansiyeli varmış. 10 yıl hiç mi anlamadın bacım?Eşim mesaj atmış
cevap bile veremedim..
Hakaret davası aç, manevi tazminat iste. Bundan anlayacak gibi, o hakaret ettikçe sen onu çok sevdiği parasından etmiş olursunYalvaracak olsa bu lafı der mi
Ben bu lafı nasıl sindirebilirim namusuma dil uzattı
Onunla devam edemem
Bitti artık
Daha önce böyle bişwy demedi kiOha...namusuna dil uzatacak potansiyeli varmış. 10 yıl hiç mi anlamadın bacım?
Sinirinden her şey derYalvaracak olsa bu lafı der mi
Ben bu lafı nasıl sindirebilirim namusuma dil uzattı
Onunla devam edemem
Bitti artık