- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
Çok değişik yaEşim mesaj atmış
Boşanma davasını aç , çocuk kimden DNA testi yaptıracağım diye
Artk söyleyecek hiçbir şeyim kalmadı ..
cevap bile veremedim..
Çok değişik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok değişik yaEşim mesaj atmış
cevap bile veremedim..
Bir avukata danıştım bu aradaErkeklerin boşanma sürecinde yaptığı çirkinlikler inanılmaz boyutlara varabiliyor cidden. Bu da boşanmanın psikolojik boyutuna dahil işte. Ama ben sizi güçlü gördüm konu sahibi, manevi tazminat davası da açın bana kalırsa. Sürünsün. İnsan çocuğunun annesine sırf üzmek için şunu diyemez ya inanılmaz cidden. Tüm yüreğimle mutlu olmanızı diliyorum, umarım her şey çok kolay olur sizin için ve kızınızla mis gibi bir hayat kurarsınız.
5 kuruş almadan boşansanız da çirkinleşecek. Gurur yapacağım derken delillerinizi yakmayın. Hepsini mahkemeye vaktinde sunun, sonra işiniz zor olur , üstüne dünya paranız gider, aman aman.Bir avukata danıştım bu arada
Çekişmeli açalım yüklü de manevi tazminat davası olsun alırsın dedi
Ben para kısmında değilim anlaşmalı kurtulayım gitsin dedikçe hayır dedi
Çocuk onun da çocuğu zaten çıkacak iştirak nafakası da verecek tazminat ta ödeyecek dedi.
Sanırım bunu yapacağım ve o daha daçirkinleşmeye devam edecek .
Yok ekran görüntüsü aldım5 kuruş almadan boşansanız da çirkinleşecek. Gurur yapacağım derken delillerinizi yakmayın. Hepsini mahkemeye vaktinde sunun, sonra işiniz zor olur , üstüne dünya paranız gider, aman aman.
Ekran görüntüsü bu arada isim ile değil numara görünür şekilde olmalı, bir diğeri önceki mesajlarınız ve sonrası da önemli oluyor size tavsiyem cümlelerinize çok dikkat edin özellikle yazılı mesajlarda tehdit içerikli olmasinYok ekran görüntüsü aldım
Siler miyim hiç
Ne olur ne olmaz diye de arkadaşıma attım
O görecek test nasıl oluyor
Amin inşallah Allah ından bulsun şu bayram günü bu hale getirdi biziÇok uzuldum okuyunca. Son cümlesi zaten her şeyi yıkmış devirmiş. Bu insandan bosanin. Uzaklaşın. Çocuğunuzu da göstermeyin bu adam musveddesine. İnsan kendi çocuğu için bunu söylüyorsa yerin dibine girsin ve bi daha çıkmasın ordan.
O şekilde aldım aklıma geldiEkran görüntüsü bu arada isim ile değil numara görünür şekilde olmalı, bir diğeri önceki mesajlarınız ve sonrası da önemli oluyor size tavsiyem cümlelerinize çok dikkat edin özellikle yazılı mesajlarda tehdit içerikli olmasin
Çocuğunuz kaç yaşındaydı ve kolay oldu mu atlatmasıP Prensescann zor bir süreç ilk zamanlar özellikle çocuk varken ister istemez iletişim kuruluyor bu da çok yıpratıcı , sonrası zamanla yerini eski kararlılığıniza bırakıyor sizi bu noktaya getiren sebepler sürekli ampul gibi yanıp duruyor ,bitince de bı rahatlama geliyor en azından bende öyle oldu ,bn kimseye hesap vermedim çok özele girerek anlatmadım süreci birinci derece yakınlarım dışında herkes üstün körü biliyor neticede arada çocuk var insanların ağzı torba değil buzesin , etraftakilere söz hakkı hiç tanidim herkes sus pus oldu ah vah ederek konuşanlara hamdolsun kızım böyle birinden kurtuldun diyeceginize ahliyor olmanız hiç doğru değil dedim bir daha bunu da duymadım. Konu sahibi içinde çok şaşkınım bu kadar ileri gitmesi çok korkunç ama erkeklerin çok saldirganlastigini sınırları çok aştığını bu süreçte bnde gördüm böylesi birşey yaşamadım ama tahmin ediyorum ki çok zor Allah'ım kolaylastirsin ikinizin isinide
Destek aldık ikimizde hemen tabiki de sordu günlerce haftalarca çok yorucuydu hala soruyor sadece beraber yaşamamızın bizi uzdugunu bnm şimdi daha mutlu olduğumu söylüyorum babasını istediği zaman arayabilecegini falan , anlamaya başladı süreci Dr da anlattı biraz oyun terapisi aldı bir süre herşey yolunda şimdilik, fakat ilk üç ay korkunçtuÇocuğunuz kaç yaşındaydı ve kolay oldu mu atlatması
Sorular soruyor mu
Valla biz de yalvaracak, pişman olacak falan diyoruz baştan beri ama adam gittikçe çirkinleşti. Narsist bu adam kesin.Suraya yaziyorum o adam size barismak icin yalvaracak. Acikcasi sacma bir tartismanin buyumesiyle olay buraya gelmis. Adam sinirlenince direkt ergen gibi boyle mesajlar atabilen birisi. Bu sizi sevmedigini gostermez. Kendinizi degersiz hissetmeyin, sadece karsinizdaki egosu ezilince sinirden deliren bir tip. Siz onu daha iyi taniyorsunuzdur. Bosanmanizi dogru buluyorum ama tek demek istedigim bu adamin mesajlarini ciddiye almayin. Ha kaydedip mahkemede sunarsiniz o ayri. Ama uzulmeyin. Cunku bunlar gercek dusunceleri degil.
Namusuna laf etmiş olmasa bu kadar kinlenmezdin, adam kendi eliyle ateşe verdi her şeyi, o yüzden bu kadar soğuk kanlısın şu andaBir avukata danıştım bu arada
Çekişmeli açalım yüklü de manevi tazminat davası olsun alırsın dedi
Ben para kısmında değilim anlaşmalı kurtulayım gitsin dedikçe hayır dedi
Çocuk onun da çocuğu zaten çıkacak iştirak nafakası da verecek tazminat ta ödeyecek dedi.
Sanırım bunu yapacağım ve o daha daçirkinleşmeye devam edecek .
Umrumda değil. Artık üzgün olmayacağım ona inat güçlü olacağım .
Mutlu yada mutsuz olmak umrumda değil sadece güçlü olmak umrumda şu an .
Zaten geri dönme dediğinde yalvarmadım diye kudurdu ondan bu DNA muhabbetine girdi
İstediği kadar kudursun ona inat sadece o değil hiçbir erkeğin boyunduruğu altına girmeden kızımla kendıme iki kişilik mutlu sıcak bir dünya kuracağım . Tatillere gideceğiz, beraber yapacağız herşeyi , artık ağlamıyorum da ne tuhaf .
O da artık ne yaparsa yapsın umrumda olmaz
Maddi imkanım var çok şükür , ya olmasaydı ?
Öğretmenim . Kızımla her anlamda ilgilenirim , vaktim de var , o asker sürekli görevde , çocuk mı bakabilecek sanki , her türlü çocuk her zaman bende kalacak .
Ona muhtaç değilim , inadına dik duracağım .
Aynen öyle. O mesaj gelene kadar çok üzgündüm hatta belki inanmazsınız ama üzüntüden başım çatlayacak derecede ağrıyordu . O mesajından sonra duş aldım yemek yedim güçlü olacağım dedim ..Namusuna laf etmiş olmasa bu kadar kinlenmezdin, adam kendi eliyle ateşe verdi her şeyi, o yüzden bu kadar soğuk kanlısın şu anda
Kendısını çok beğenirValla biz de yalvaracak, pişman olacak falan diyoruz baştan beri ama adam gittikçe çirkinleşti. Narsist bu adam kesin.
Gerçeği doğrusu nedir artk bilmiyorum bende .. tek bildiğim ezilince kendısıne yediremeyip kudurdugu..Suraya yaziyorum o adam size barismak icin yalvaracak. Acikcasi sacma bir tartismanin buyumesiyle olay buraya gelmis. Adam sinirlenince direkt ergen gibi boyle mesajlar atabilen birisi. Bu sizi sevmedigini gostermez. Kendinizi degersiz hissetmeyin, sadece karsinizdaki egosu ezilince sinirden deliren bir tip. Siz onu daha iyi taniyorsunuzdur. Bosanmanizi dogru buluyorum ama tek demek istedigim bu adamin mesajlarini ciddiye almayin. Ha kaydedip mahkemede sunarsiniz o ayri. Ama uzulmeyin. Cunku bunlar gercek dusunceleri degil.
Ayrılın bu ruhu hasta insandanBugün akşam otobüsle memlekete gidecektim çocuğumla . Sabah işe gittim beldim kaç gündür eşime canım balık çekti demiştim . Neyse , iftara diye gittik ama bir öf Pöf durumunda sürekli . En sonumda dedi ki senin kafan da nereden çektiyse şu balığı.. yani on yıldır ilk defa neredeyse bişey istedim . Normalde o kırmızı et sever ve hep onun istediği yere gidilir . Bu defa neden bilmem zoruma gitt sürekli öf pöf. İstemiyorum dedim balık . Tuttu kebapçı nın önünde durdu gel beraber yiyelim sensiz yiyemem falan dedi çok ısrar etti ama , ben gelmeyeceğim dedim . Arabayı Al eve git dedi kendisi yemeğe gitti . Bende kızımı alıp yan taraf balıkçıya gittim . Neyse biz oradayken mesaj atmış , bir daha eve geri donme diye , arabayı evin önüne park edip taksiyle otogara geçtim . şimdi otobüsteyim . Kızım kucağımda uyuyor . O kadar masum ki . Bazen onun için çok üzülüyorum. Aramadı sormadı bile , hep böyle kaba saba dengesiz hareketleri var ve suçlu Bile olsa gelme vs der. Benim orada bir işim evim ve çocuğumun eşyaları var , nasıl gelmeyebilirim ? Kendımi geçtim kızımı bile aramadı yolcu etmedi , çocuk ta babam merede diye soruyor , çok pişmanım ..
Son durum
Dün akşam 7 den ber ne aradı ne sordu bizi uzun yol herşet olabilir ama umrunda değiliz Şimdi mesaj yazdım
Senin gibi baba koca olmaz olsun
Kızım senin gibi bir babayı hak etmiyor zaten varken de yoksun
Tüm eşyanı al defol o evden
Geldiğimde çöpün kalmasın
Davayı da aç , açmazsan ben açacağım
Herkes kendı hayatına bakacak yazdım
Acaba abisini de arasam anlatsam bitsin
Kimseyi aramadım iki gün boyunca
Son durum
Eşim mesaj atmış