- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avukat aradım şimdi manevitazmimat açabilirsin dediTam olarak bilmiyorum ama son mesajı için hakaret davası açılabilir dimi?
Yok artık ya aptal herif peşinde koşturmayınca ne mal olduğu çıktı ortaya. Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. En azından boşanırken vicdanın rahat olacak. Acaba düzeltebilir miydim yeterince çabaladım mı demeyeceksin. Çocuğundan da utanmıyor.Eşim mesaj atmış
Boşanma davasını aç , çocuk kimden DNA testi yaptıracağım diye
Artk söyleyecek hiçbir şeyim kalmadı ..
cevap bile veremedim..
Avukat aradım şimdi manevitazmimat açabilirsin dedi
Zaten bu cümle bı kere kurulur. Daha önce dememiştir tabii ki dese hatirlardiniz ama benim kastettiğim ne kadar öfkeli olursa olsun hatta sinir krizinden hastanelik bile olsa öz evladına bu lekeyi sürüp kendisine boynuz yakiştırmaktan utanmayacak iş güç çevre sahibi bir insan normal halindeyken de işaret verir. Muhtemelen iş ve sosyal iliskilerinde de rahatlıkla iftira atıp yalan söyleyebiliyor. Aslında sormak istediğim hatta emin olduğum birkaç şey daha var ama banlanmak istemiyorum bugün. Kısacası anlamanız gerekirdi. Çok üzüldüm sizin adınıza, benim bile zoruma gitti o cümleyi okumak... Şimdiye kadar anlamamışsınız, çocuk için tahammül etmişsiniz belli ki ama bu mesajı sakın unutmayın, sineye çekmeyin lütfen.Daha önce böyle bişwy demedi ki
Avukat aradım şimdi manevitazmimatTam olarak bilmiyorum ama son mesajı için hakaret davası açılabilir dimi?
cocuk zaten ondanNe davası açılıyorsa hepsini aç.
Mesajı da silme.
Çocuk ondan çıktığında sonrada kızçeyi almak için savaşacak seni ordan vuracak.
Evet. Bi sürü şeye çocuk için tahammül ettimZaten bu cümle bı kere kurulur. Daha önce dememiştir tabii ki dese hatirlardiniz ama benim kastettiğim ne kadar öfkeli olursa olsun hatta sinir krizinden hastanelik bile olsa öz evladına bu lekeyi sürüp kendisine boynuz yakiştırmaktan utanmayacak bir insan normal halindeyken de işaret verir. Muhtemelen iş ve sosyal iliskilerinde de rahatlıkla iftira atıp yalan söyleyebiliyor. Aslında sormak istediğim hatta emin olduğum birkaç şey daha var ama banlanmak istemiyorum bugün. Kısacası anlamanız gerekirdi. Çok üzüldüm sizin adınıza, benim bile zoruma gitti o cümleyi okumak... Şimdiye kadar anlamamışsınız, çocuk için tahammül etmişsiniz belli ki ama bu mesajı sakın unutmayın, sineye çekmeyin lütfen.
Hiçbir mesajını silme ve cevap vereceksen de verdiğin cevaplara çok dikkat et, kendi eliyle delil üretiyor sana, hepsini kullan, gerekirse çekişmeliye dönsün, donuna kadar al.Avukat aradım şimdi manevitazmimat açabilirsin dedi
Çocuğun zaten bakıma muhtaç olarak belirlenmiş yaş aralığında, aldatma ya da eskortluk dışında hiçbir gerekçeyle senden alamıyorAvukat aradım şimdi manevitazmimat
cocuk zaten ondan
Ama asla alamaz o asker ben öğretmen
Hangi hakim ona verir ki çocuğu
Zaten bakamaz bile çocuğa
Asla öyle birleyen yok ama iftira atmayı çok severÇocuğun zaten bakıma muhtaç olarak belirlenmiş yaş aralığında, aldatma ya da eskortluk dışında hiçbir gerekçeyle senden alamıyor
Hayır iftirayla filan alamaz canım sen mesajda eline koz verme hakaret filan etme(hakareti hakediyor ama)Asla öyle birleyen yok ama iftira atmayı çok sever
İftira ile alabilir mi
Alamaz hiç Bi şekilde senden hiç korkma. Attığı iftirayı ispatlaması lazım. Öyle o söyledi diye kimse ona inanmaz. Kendini rezil ettiği ile kalır.Asla öyle birleyen yok ama iftira atmayı çok sever
İftira ile alabilir mi
Öyle söylemekle olmaz, ispatlaması lazım. Kanıtı olmadığına göre hiçbir halt yiyemez, ama sen yine de dava sürecinde karşı cinsten kimseyle iki kişilik iletişim kurma, kuzeninle çay içersin adam kanıt diye sunmaya kalkışır. Öyle bir potansiyel sezdim. İnşallah o kadar değildirAsla öyle birleyen yok ama iftira atmayı çok sever
İftira ile alabilir mi
Olur mu öyle şey ya , herkes herkese iftira atar sonra.Asla öyle birleyen yok ama iftira atmayı çok sever
İftira ile alabilir mi
Yok hayır yapmadı
Bu lafın üstüne asla barışmam artk .
Ben neyim ?
Kızıma baktıkça ağlayasım geliyor
Karnı acıktı doyurayım avukata gıdıyorım direkt
O test te yapılacak
Hayatımdan ondan başka kimseyle yakınlaşmadım bile
Yazıklar olsun
Ne aptL insanım koca diye bulduğuma bak
Olduğum yere yığılasım var ama kıza bakmak zorundayım ölüypr olsam avukata gıdıp boşayacağım onu
O test te yapılacak
Babası çıkacak zaten başka kimse olmadı ki Hayatım boyunca
Ama hiç hal etmiyormuş gemde hiç
Çocuğa belli etmemeye çalışıyorum gözyaşlarım istemsiz akıyor
Sadece balık yemek istedim neler duydum
Tek kaba burda eşiniz değil gibi.. İkiniz de bir anlık öfke ile içinizdekileri ortaya dökmüşsünüz.Beni evden kovmadı , zaten dışardaydık ben bayram için memleketime gideceğim ve bana oradan geri donme diyor bu arada ev benim , peki nasıl cingar çıkarmalıyım yani rezillik sevmiyorum. Cevap olarak . Döndüğümde evde olma , bıktım artık senden , yazdım
Bilemiyorum onu bende anlamadımTek kaba burda eşiniz değil gibi.. İkinizde bir anlık öfke ile içinizdekileri ortaya dökmüşsünüz.
Bu arada DNA ne alaka ?
Evet çok karaktersiz benim ev tabi oturduğumuz ev benimEşiniz çok karaktersizmiş.
Canınızı yakmak için böyle bir laf etmesi çok acizce.
Çok üzücü evet ama boşanma konusunda en ufak tereddütünüz de kalmaz artık.
Ev benim dediğiniz ortak ev sizin üzerinize mi yoksa evlik öncesi mi aldınız?