Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceden bilet almıştım yani planlı gittim
Neden bunu kimse anlamıyor
Kavga edip gitmiş değilim zaten gidecektim
Araba ile dokuz saat yol çok fazla kaza vs de yapabilirim ve kafam darmadağın iken zaten doğru olmaz çocuğu fişle atmış olurum
Araba istese de satamaz şerh var
Keşke bir sorsanız önce

Yedirme kız paracıkları

İyi geceler üzüldüm okurken aklınızda bulunsun çocuğuna merhameti olmayan adamın karısına merhameti de sevgisinde olmaz ,bir diğeri sizi manipüle edip suçlu pozisyona sokacak ve inanın buna herkesi inandiracak, bn ikili ilişkilerde çok büyük kararları alma noktasında %100 emin değilseniz başkalarıyla paylasmamaniz gerektiği taraftarıyım. Eşinizin bu durumu sevgisizliginden değil kişiliğinden yada hayata bakış açısından ise önce bı terapi empati yeteneğini arttıracak baktınız olmuyor sonra boşanma kararı şeklinde ilerlemeli

İyi geceler üzüldüm okurken aklınızda bulunsun çocuğuna merhameti olmayan adamın karısına merhameti de sevgisinde olmaz ,bir diğeri sizi manipüle edip suçlu pozisyona sokacak ve inanın buna herkesi inandiracak, bn ikili ilişkilerde çok büyük kararları alma noktasında %100 emin değilseniz başkalarıyla paylasmamaniz gerektiği taraftarıyım. Eşinizin bu durumu sevgisizliginden değil kişiliğinden yada hayata bakış açısından ise önce bı terapi empati yeteneğini arttıracak baktınız olmuyor sonra boşanma kararı şeklinde ilerlemeli
Evet kişiliği böyle
Duygusuz
Ama be yapmalı değişmiyor da

Ben oğlak o Koç
Ben memleketteyim burada açamam
İkamet ettiğim yerde açsam daha kolay takip ederim . Bir anlaşmalı boşanma protokolü düzenlerim gidince . İmzala der veririrm aile mahkemesine .
Abisini arasam anlatsam mı kararlı olduğumu
Veya yakın bir arkadaşı var ona mı anlatsam
Kimseye anlatmayın bu tarz olayları birine anlatmak bizi barıştırın demektir yapmayın

Yok o sekılde değil aslında
Maddi olarak gılan ondan bağımsızım tamamen karışmaz
Ama çok duygusuz ruhsuz bir adam
Çoğu zaman boşluğa düşmeme mücadelesi veriyorum
Hayatı yemek ye ihtiyaçlarını karşılayacak birisi olarak görüyor çoğunlukla eşini
Yani adamda duygu diye bişey pek yok Ha konuşurken guzel kelımeler kullanır mı evet eline sağlık vs demeyi yeterli gören biri yani
Çok uzaklaştım her anlamda ondan
Hiçbir çaba a göstermeyip hep kendısını haklı görmesinden yoruldum
Sorsan işi çok ağır asker bilmem ne
Ev görmüyor sürekli orada burada
E tamam ama. O zaman da bir arada ilken kaliteli iletişim kurmamız gerekmez mi
Çok sınır bozucu
Asker olması,işinin ağır olması empati yoksunu olmadı gerektiği manasına gelmez. Ben ayrılmanız gerektiğini düşünüyorum. Kendi isteklerinizi bilip,onları söyleyebilmeyi öğrenmelisiniz. Sırf kavga çıkacak diye susmamalısınız. O kişi sizi seven ve dinleyen biri olsaydı,sırf balık yemek istemeniz kavga sebebi olmayacaktı

C cokmuzor neden bize cevap vermiyorsun
Eşinden cevapmgeldi mi ?
Hayır cevap gelmedi
Bugün görüntülü olarak kızımı aradı iki kere
Açmadım , en sonunda kızım aradığını görünce konuşmak istedi açtı , sadece o konuştu . Çok kısa , neden beni öpmedin baba diyor , çalışıyordum gelemedim kızım diyor . Ne alakaysa
Neyse sonra kıza diyor ki , kızım evdeyim , Emre amcayla iftar yapacağım . İstediğin zaman beni ara falan .
Ben hiç karışmadım görünmedim .
Çat diye kapattım sonra o kadar.
Bu arada sosyal medyadan onun tüm fotoğraflarını sildim . Takipten çıktım onu da çıkarttım . Neyse o da hemen profil resmini değiştirmiş üçümüz vardık , unıformalı resim koymuş . Tipine Gelen olmaz çünkü :)
Hala ona çok sinirliyim çok gerginim
Ben döndüğümde göreve gitmiş olacak , evde olmayacak yani bir hafta kadar daha .
Yine hiç konuşmayacağım , isterse kızını arasın , çünkü kızımın bir suçu yok . Faturayı ona kesemem .
Bir hafta sonra gelmiş olacak , o zamana kadar şu boşanma protokolü falan var onları hazırlayacağım . Olmuyor bitirmek en doğrusu diyeceğim .
Evden de git diyeceğim tekrar .
Anladığım kadarıyla yaptığına pişman olmuş ama şimdi geri vites te yapamıyor . Ama ben bıktım artk . Kızıma babalık yapacaksa , ayrılsam da yapar . Yani evli kalmak gerekmıyor bunun için .
Yeni hayatım çok daha rahat olacak buna yüzde bin eminim . Çok üzülmüyorum da ne tuhaf , heyecanlıyım hatta .

Öncelikle üzgünüm bunları yaşadığınız için ama ben sizin yerinizde olsaydım arabayla eve basar asıl onu eve sokmazdim.. Hadi eve gitmek istemediniz diyelim ne otobüse binceksinzi arbasiyla direk gitseydiniz.. Haddsiz adam utanmaz.. Gece vakti karısına eve gelme diyen bir hadsiz..

Öncelikle üzgünüm bunları yaşadığınız için ama ben sizin yerinizde olsaydım arabayla eve basar asıl onu eve sokmazdim.. Hadi eve gitmek istemediniz diyelim ne otobüse binceksinzi arbasiyla direk gitseydiniz.. Haddsiz adam utanmaz.. Gece vakti karısına eve gelme diyen bir hadsiz..
Eve gelme değil , geri donme diyor
Ve çocuğun önünde büyük kavgalar etmek doğru değil , bu da beni frenliyor
Öğretmenim , mizacım zaten kavga gürültü patırtı hoşlanmıyorum yazmıştım
Yani bitecekse en sakin ve medeni sekılde bitecek
Kavga gürültü sadece kızımı yaralar
Böyle bir çocukluk yaşadım ben kızıma yaşatmak istemiyorum
Ayrılacaksak ta . Sakin huzurlu sekılde olmalı
İyi veya kötü on yılımı verdim
Hak ettiği şekilde bitecek

Eve gelme değil , geri donme diyor
Ve çocuğun önünde büyük kavgalar etmek doğru değil , bu da beni frenliyor
Öğretmenim , mizacım zaten kavga gürültü patırtı hoşlanmıyorum yazmıştım
Yani bitecekse en sakin ve medeni sekılde bitecek
Kavga gürültü sadece kızımı yaralar
Böyle bir çocukluk yaşadım ben kızıma yaşatmak istemiyorum
Ayrılacaksak ta . Sakin huzurlu sekılde olmalı
İyi veya kötü on yılımı verdim
Hak ettiği şekilde bitecek
Zaten çocuğun önünde tartışmayin bunu bende istemem.. Benim demek istediğim o gün giden siz olmamalıydınız.. Her neyse bir şekilde doğru karar vermenize sevindim Allah yardımcınız olsun

Hayır cevap gelmedi
Bugün görüntülü olarak kızımı aradı iki kere
Açmadım , en sonunda kızım aradığını görünce konuşmak istedi açtı , sadece o konuştu . Çok kısa , neden beni öpmedin baba diyor , çalışıyordum gelemedim kızım diyor . Ne alakaysa
Neyse sonra kıza diyor ki , kızım evdeyim , Emre amcayla iftar yapacağım . İstediğin zaman beni ara falan .
Ben hiç karışmadım görünmedim .
Çat diye kapattım sonra o kadar.
Bu arada sosyal medyadan onun tüm fotoğraflarını sildim . Takipten çıktım onu da çıkarttım . Neyse o da hemen profil resmini değiştirmiş üçümüz vardık , unıformalı resim koymuş . Tipine Gelen olmaz çünkü :)
Hala ona çok sinirliyim çok gerginim
Ben döndüğümde göreve gitmiş olacak , evde olmayacak yani bir hafta kadar daha .
Yine hiç konuşmayacağım , isterse kızını arasın , çünkü kızımın bir suçu yok . Faturayı ona kesemem .
Bir hafta sonra gelmiş olacak , o zamana kadar şu boşanma protokolü falan var onları hazırlayacağım . Olmuyor bitirmek en doğrusu diyeceğim .
Evden de git diyeceğim tekrar .
Anladığım kadarıyla yaptığına pişman olmuş ama şimdi geri vites te yapamıyor . Ama ben bıktım artk . Kızıma babalık yapacaksa , ayrılsam da yapar . Yani evli kalmak gerekmıyor bunun için .
Yeni hayatım çok daha rahat olacak buna yüzde bin eminim . Çok üzülmüyorum da ne tuhaf , heyecanlıyım hatta .
Bana biraz tırsmış gibi geldi .. hissim o yönde

Zaten çocuğun önünde tartışmayin bunu bende istemem.. Benim demek istediğim o gün giden siz olmamalıydınız.. Her neyse bir şekilde doğru karar vermenize sevindim Allah yardımcınız olsun
Kendı aileme gidecektim , saat 9 da otobüsüm vardı ve onlar da bekliyordu , malum bayram tatilini birleştirmediler o yüzden bir gün bile önemliydi , onun için önceden yapmış olduğum planı bozmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X