Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendı aileme gidecektim , saat 9 da otobüsüm vardı ve onlar da bekliyordu , malum bayram tatilini birleştirmediler o yüzden bir gün bile önemliydi , onun için önceden yapmış olduğum planı bozmadım
Anladım .. ben de siz o eve dönme dediği için gittini sandım.. Hakkınızda hayırlısı ne ise o Olsun

Bana biraz tırsmış gibi geldi .. hissim o yönde
Maşallah diyeceğim öncelikle , hisleriniz ne kadar güçlü . Yeni hiç tanımadığınız adam hakkında bile önseziniz doğru ,
Bana da öyle geldı , artk onu tanıyorum çünkü .
Suratının her halinden sesinden bile anlayabilirim içinde bulunduğu ruh halini .
Ben de tırsmıs , pişman . Ama kibirli o yüzden oralı da değil gibi görünüyor ama içi huzursuz buna kalıbımı basarım
Benimle ne zaman kavga etse hep bi tarafı huzursuz olur
Çocuk gibi bir adam be diyeyim kırk yaşına gelmiş ama ilgisiz ailelerin yaramaz serseri kılıklı erkek çocuklarından farkı yok kocaman adamın
Sorsan bi sürü adamla uğraşıyor galan filan ama işte gel gör ki benimle olan durumunu bir türlü kotaramadı bu beceriye sahip değil
Tamam işi zor vs hep erkek ortamı
Sürekli görevde aile ortamına uzak kalıyor ve gün geçtikçe kabalaştı ben artk tahammül edemiyorum

Zaten çocuğun önünde tartışmayin bunu bende istemem.. Benim demek istediğim o gün giden siz olmamalıydınız.. Her neyse bir şekilde doğru karar vermenize sevindim Allah yardımcınız olsun
Öncesinde planlı yokculukmuş tartıştığı için gitmemiş yol 9 saat kadarmış çocukla tek kişi gitmek sıkıntı olur

Ben söylüyorum iş ciddiye binince çok koşturacak düzeltmek için hala ciddi olduğunun farkında değil. O zaman kibir falan kalmayacak ama geçmiş ola. Hala dur adım atan ben olmayayım kafasında ama ben bile üzülüyorum burada Bi evliliğin yıkılmasına kibrinin kurbanı olacak.

Bence de hala işin ciddiyetinin farkında değil
Şok olacak hiç
Beklemıyor çünkü . Yani bunu yapabileceğime ihtimal vermez çünkü ben hep bir çocuğun aile birliği içerisinde büyümesi gerektiğini ifade etmiştim. Şimdi eminim ilk bunu diyecek ve bende diyeceğim ki , sen babalık yapacaksan , ayrılmış olmamız engel değil ,
Yapmayacaksan da gördüğün gibi yolcu dahi etmeden bu çocuğu öpmeden sarılmadan gönderebiliyorsun , demek ki evli olmamız bir etken değil . Ayrı olmamız da olamaz
Herseyi ben düşünemem . Ben sadece anneyim senin yerine de onu düşünerek ona babalık yapamam . Çocuk ilerde gerçekleri görünce daha çok yıkılır . Herkesi annesini babasını bile olduğu gibi tanımalı .
Biz iki kişi her sekılde hayatımıza devam edeceğiz. Sen varken de yok gibiydin zaten. Bir de böyle deneyeceğiz . Bakarsın sen de bu sekılde daha mutlu olursun . Kimbilir

Tirsmis adam böyle mi davranır bence böyle davranmaz hemen atagaa geçer ne oluyor neden böyle yapıyorsun fln der ne bileyim bı gönül almaya çalışır bı iletişim kurmaya çalışır

Tirsmis adam böyle mi davranır bence böyle davranmaz hemen atagaa geçer ne oluyor neden böyle yapıyorsun fln der ne bileyim bı gönül almaya çalışır bı iletişim kurmaya çalışır
Benim onu tanıdığım kadar o da beni tanıyor
Telefonda barışmam öyle , bunu bilir çok sinirliyim ve yaptığı öküzlüğü de biliyor
Sakinleşmeli bekliyordur ama boşuna
İletişimi kızla kurmaya çalışıyor
Kıza bugün diyor bilmem kim amca ile iftar yapacağım
Bunu kız bilse ne olur bilmese be

Hım olabilir ama ne bileyim ben eşiniz de öle bı pişmanlık fln görmedim yani hiç öle davranmıyor sanki gayet umursamaz gibi geldi

İlk defa buraya konu açıp hakeden bir kocaya hakkettigini kararlılıkla veren bir üye gördüm maşallah size hakkınızda hayırlısı olsun biz kendimize kıymet vermezsek erkekler kendini nimetten sayıyor o bensiz yapamaz yaşayamaz triplerine giriyor bu arada o şehirde kalmak istemezseniz galiba tayin isteyebiliyosunuz boşanma olduğunda

Boşanmış biri olarak önce şunu soylemeliyim buna hazır mısınız hayatım daha iyi olacak kısmına gelirsek tüm sorumluluk sizde olurken bir çok kişi hayatınızda bir anda soz sahibi olmak isteyecek çok dik durup bunu geri püskürtmelisiniz ,bir diğeri eğer evlilikte pisikolojik ve fiziksel şiddet aldatma yoksa ben ilk aile tarapisi sonra boşanmaya odaklanmali diyenlerdenim , eşiniz bencil ve malesef biraz da kaba bir adam belki torpulenebilir bence ilk cozumunuz bu olmalı , sosyal medyadan silme olaylarında evli çocuklu insanlara bence pekte yakışmıyor bunun yerine oturup konuşmak yada aramalarına cevap vermek daha mantikli

Siz nasılsınız peki şimdi
Çocuğunuz var mıydı?
Ben de o süreçlerdetyim ve üzgün ve gerginim

Tabiki tayin isteyebilirim
Ama o kendı memleketine gitmeyi çok isterdı hep
Muhtemelen o gider . Ben belki sadece okul falan değiştiririm bilmiyorum

Merhaba yorum için teşekkür ederim
Kendi ailem bile çok karışacak herşeyime bundan eminim ama yaşamasan da bilemem
Şiddet veya aldatma yok kesinlikle ama sizin de dediğiniz gibi bencil ve kaba
On yıldır kabalığı çok fazla törpülenmedi bu saatten sonra da düzelir mi bilmiyorum
Aile terapisi ne eminim ilk tepkisi bende sorun yok sorun sende olacaktır
Sosyal medyadan silmek yakışmıyor bence de çünkü çocuk var ama geri dönme diyen birisinin de canını acıtmak istıyorsunuz
Çocuk var diye kavga edemiyorum bişey söyleyemiyorum çoğunlukta o an tepki veremiyorum
Bende onun canını acıtmak istedim işte

Tamam yemekmkonusunda tartıştınız vs o da çok sinirlendi
Tamam o haklı diyelim …
Tamam herşeye tamam da
Geri dönme demek ne demek ya
Ne kadar kolay söylüyor
Ne kadar üzücü kırıcı bir şey

Tamam yemekmkonusunda tartıştınız vs o da çok sinirlendi
Tamam o haklı diyelim …
Tamam herşeye tamam da
Geri dönme demek ne demek ya
Ne kadar kolay söylüyor
Ne kadar üzücü kırıcı bir şey
Kesınlıkle
Sorsanız o an sinirle söylemiştir
Biz olmasak perişan olur
Ben neden onu bu kadar ciddiye alıyorum dur
Başka hiçbirşeyde ciddiye almıyorum ama neden sinirliyse onu ciddiye alıyorum
Almayacakmışım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…