- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
Vazgeçmeyeceğim
Sakın vazgeçmeyin, siz kaybeden değil kazanan olacaksınız. Hayatınızı kazanacaksınız. Sıkıntılar unutuluyor her şey geçiyor yeter ki şuan yaptığınız gibi ayaklarınızın üstünde dimdik durun
Aileme söylemek zorunda kaldım kuzum babamla annem kavga etti dedi maalesefBence bundan sonra hiç tepki verme, arama kimseyi. Yaptığın her hareket onu hala sevdiğini gösterir
O nasıl sessiz kalıyorsa sen de kal, çünkü gerçekten umursamayan insan ne mesaj atar ne arar. Sessizce bekle hiç haber etme.
Zaten senin mesajınla merak edip arayacak insan hiç etmesin daha iyi
O kadar doğru tahlil etmişsiniz kiBen sizden boşanmak isteyeceğini hiç sanmıyorum. Bencil biri ve hep kendini haklı görüyor bir de öfkesine hakim olamıyor. Ona göre siz onu yemek yerken yalnız bıraktınız ve vedalaşmadan yola çıktınız. O olaya bu şekilde bakıyor kesin. Kendi hatalarının farkında bile değil. Bir de oruçlu imiş sizin ona uyum sağlamınız gerektiğine inanıyor. Ben bunun sevmediği için böyle olduğuna inanmıyorum. Bi şekilde yetişme tarzıyla alakalı. İş ciddiye binince çark eder.
O kadar doğru tahlil etmişsiniz ki
Aynen kafa yapısı bu
Hatta eminim ben suçluyum ona göre
AçacağımDilerim cidden acarsiniz davayi. Zaten acmazsaniz bu soylediklerinizden sonra iyice yuz bulup tepeye cikacaktir.
YokBu mesajınıza karşılık mesaj yazmadi mi?
Bakın kimseye bosann ya da boşanmayin diyemeyiz bu haddimize değil ama gerçekten seven insann yada yuvasını düşünen insanın yanıp tutuşması lazım bu sözler karşısında ya gurur yapıyor desek böyle de gurur olmaz bnm eşimde aynılarını yaptı ne aradı ne sordu böyle tıp insanların maalesef düzelmiyor hep kendilerini haklı gördükleri için mahkeme açtım hala kendi haklı bırakın sizin esinizde hakligiyla başbaşa kalsın demek ki mutlu olmak değil bunların amacı hep haklı olmak hep kadın bisiler yapsın hep kadın sabretsin ama maalesef sonunda siz yıpranır siniz
kabul etmiş gibi o zaman mesajı...
O hep rahatkabul etmiş gibi o zaman mesajı...
gayet rahat bir tavır şuan sergilediği....
Mesajınızı tekrar okudumBen sizden boşanmak isteyeceğini hiç sanmıyorum. Bencil biri ve hep kendini haklı görüyor bir de öfkesine hakim olamıyor. Ona göre siz onu yemek yerken yalnız bıraktınız ve vedalaşmadan yola çıktınız. O olaya bu şekilde bakıyor kesin. Kendi hatalarının farkında bile değil. Bir de oruçlu imiş sizin ona uyum sağlamınız gerektiğine inanıyor. Ben bunun sevmediği için böyle olduğuna inanmıyorum. Bi şekilde yetişme tarzıyla alakalı. İş ciddiye binince çark eder.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Fevri davranmayın akışına bırakın tatilinizi yapın güzelce dönün sonra düşünürsünüz bunları bence.Mesajınızı tekrar okudum
Sanki eşimi tanıyor gibi yazmışsınız
Pazartesi günü geri döneceğim dava açmak ilk işim
Artk hayırlısı
Çocuk babasız büyümesin istedim şimdiye kadar vunun için tahammül ettim ama artk bu sekılde de olmuyorHem niye evli kalıyorsunuz ki bu adamı sırtınızda taşıyorsunuz eviniz var memursunuz maddi acıdan bisey katmıyor sevgisiz ilgisiz ayriyeten bir de öküz adam manevi anlamda da bisey katmıyor
Önceden bilet almıştım yani planlı gittimBazı kadınları cidden anlayamıyorum, niye arabayı evi barkı bırakıp gidiyorsunuz? O araba senin de araban ablacım çalışan insansın para da koymuşsun niye bırakıp otobüste sürünüyorsun? Çocuğu niye süründürüyorsun? Sonra neden boşanma davasında evimi sattılar arabamı kaçırdılar malınıza sahip çıkmıyorsunuz ki, mal sizin değilmiş gibi bırakıp gidiyorsunuz.
Arabamı ne bırakıcam Allah aşkına biner vınlarım
Ayı kelimesi hafif kalıyor hayvana hakaretAblacım ayıyla evlenmişsin kaçtır aynı konuyu açıyorsun