Beşkızın kaç yaşında
Biz anlıyoruz ama sizin bizi anlamanız oldukça zor. Sanırım ailenize bile gelmek istemiyor eşiniz, arabanız varken çocukla otobüsle gidiyorsunuz. Benim eşim buna asla izin vermez, aileme bayramda da tek gitmemi istemezdi. Sizin zaten burada anlaşamadığınız ve bir aile olamadğınız ortada. Diyelim ki tercih meselesi, evet eşiniz ve arabanız varken varlık içinde yokluk çekmeyi göze aldınız. Bu seferde en azından babası çocuğunu yolculamalı, öperek uğurlamalı. Siz ve çocuğunuz mahrum kalmış.Yani siz herhalde anlamadınız
Ben zaten gidecektim biletim iki gün önceden aşmıştım
Ay neyse ya valla yoruldum nasıl biliyorsanız öyle
Bu kadar da dar çerçeveden bakılmaz pes ettim
Ev de kendi evi kadının ama amca kadını bi daha eve dönme diye kovuyor.
Bu kk kadınları artık beni hiç şaşırtmıyor adamı almış evine oturtmuş maaşı da Allah bilir eline sayıyor arabayı alıp kızıyla yemek yemeye gidemiyor, adam çünkü kavga çıkarıyor arabayı alıp gitti diye mesela o kadar çalışıp kazanıyor ama cani balık istemeye hakkı da yok
Aynen öyle. Hatta ben burda görüyorum ki kadın kendi değerini bilmiyorsa erkek karşısında kendini aşağılık görüyor kendine bunları reva görüyorsa ister parası mali evi olsun ister okumamış çalışmayan kadın olsun hiç farketmiyor ekonomik özgürlüğü ona bisey katmıyor.Niye yok iste. Bu hakki elinden alan aslinda kocasi degil kendisi.O zaman insan once kendi degerini bilecek. Bu kadinlar boyle yapiyorsa calismayan ve bosanamayan kadinlara bizim hic kizmaya hakkimiz yok demek ki. Cok yazik ya.
Dün akşam 7 den ber ne aradı ne sordu bizi uzun yol herşet olabilir ama umrunda değiliz Şimdi mesaj yazdımAynen öyle. Hatta ben burda görüyorum ki kadın kendi değerini bilmiyorsa erkek karşısında kendini aşağılık görüyor kendine bunları reva görüyorsa ister parası mali evi olsun ister okumamış çalışmayan kadın olsun hiç farketmiyor ekonomik özgürlüğü ona bisey katmıyor.
Başka ev tutunMemurum gitmeme şansım yok ki , işim orada evim orada .
Ev bana aitBaşka ev tutun
O zaman başka..daha once de benzer şeyler yaşamışsınız..daha fazla üzülmemek adına bu süre zarfında kesin kararınızı verin..Ev bana ait
O gitsin ben neden gidiyorum küçücük çocukla ya
Cevap verdi mi peki ?Dün akşam 7 den ber ne aradı ne sordu bizi uzun yol herşet olabilir ama umrunda değiliz Şimdi mesaj yazdım
Senin gibi baba koca olmaz olsun
Kızım senin gibi bir babayı hak etmiyor zaten varken de yoksun
Tüm eşyanı al defol o evden
Geldiğimde çöpün kalmasın
Davayı da aç , açmazsan ben açacağım
Herkes kendı hayatına bakacak yazdım
cevap verdi mi peki?Dün akşam 7 den ber ne aradı ne sordu bizi uzun yol herşet olabilir ama umrunda değiliz Şimdi mesaj yazdım
Senin gibi baba koca olmaz olsun
Kızım senin gibi bir babayı hak etmiyor zaten varken de yoksun
Tüm eşyanı al defol o evden
Geldiğimde çöpün kalmasın
Davayı da aç , açmazsan ben açacağım
Herkes kendı hayatına bakacak yazdım
Yok cevap vermiyorcevap verdi mi peki?
seni sevmiyor mu karakteri mi böyle anlamadım?Yok cevap vermiyor
Ben söyleyeceğimi söyledim ister cevap versin ister vermesin. Bıktım artk
Karakteri ile de çok ilgiliseni sevmiyor mu karakteri mi böyle anlamadım?
eski paylaşımlarına da baktım da gayet sevgisz gibi
çok değişik...Karakteri ile de çok ilgili
Böyle duygusuz bir insan
Sevmiyor yine desem seviyorum der öyle dengesiz
Sevmesem çoktan biter giderim falan filan
Ama bu da sevmek değil ki
Bencillik kendini beğenmişlik yobaz bi herif siz sakin ne arayın nede msj çekin arasada hemen cvp vermeyin günler sora cvp verin biraz kendinizi zorlaştırin her istediğinde ne size ulaşabilsin nede sizi kendini bi halktan zannetsin o şu kafada napsamda ne desemde nasıl olsa benim istediğim olacak ama yok öyle yağma süründürün anlasın değerinizi.Evet güçlüyüm
Doğru tahmin ettiniz bu olay da patladım
Aslında beklemiyordu benden böyle bir çıkış
Beni cezalandırmak için hiç aramadı indiniz mi dahi diye sormadı . Aslında iyi yapıyor yüzüne vurmak için fırsat bunlar bana . 9 saatlik yol . İnsan çocuğunu da mı merak edip sormaz bu basıl bencillik kibir
Ben oğlak o Koççok değişik...
burçlarınız ne,
bu arada ağzına sağlık...davayı aç demesen daha iyi olurdu, topu ona atmışsın gibi olmuş
Yazacağımı yazdımBencillik kendini beğenmişlik yobaz bi herif siz sakin ne arayın nede msj çekin arasada hemen cvp vermeyin günler sora cvp verin biraz kendinizi zorlaştırin her istediğinde ne size ulaşabilsin nede sizi kendini bi halktan zannetsin o şu kafada napsamda ne desemde nasıl olsa benim istediğim olacak ama yok öyle yağma süründürün anlasın değerinizi.
İnşallah kizinizla çok güzel bi hayatınız olur üzmeyin tatlı canınızı hersey yoluna girecek o şahısda iş işten geçtikten sora aklı başına gelecek ama çok geç olacak bu gibi vicdansız insanlar yalnızlığa her zaman mahkum olacaklar.Yazacağımı yazdım
Kendı çocuğuna acımayan kime acır dedim
Sörf o arasın diye mi dokuz saat yol çektik
İnanılır gibi değil yani ağır saçmalamıssınız
Ben sorumsuz ve bencil olduğunu söylüyorum ama anlamak istemiyorsunuz bunu.
Rezillik çıkarmak mı güçlü olmak oluyor ?
Ben rezil bir insan değilim üzgünüm
Oturur konuşur bitiririz on yılımı geçirdiğim insanla çingene formatına uygun hareket etmem edemem
Ha güçlü mıyım evet ben çok güçlüyüm
Bence kimseye anlatma çünkü onlara anlatmak biraz da "bizi barıştırın" alt mesajını içeriyor.Ben oğlak o Koç
Ben memleketteyim burada açamam
İkamet ettiğim yerde açsam daha kolay takip ederim . Bir anlaşmalı boşanma protokolü düzenlerim gidince . İmzala der veririrm aile mahkemesine .
Abisini arasam anlatsam mı kararlı olduğumu
Veya yakın bir arkadaşı var ona mı anlatsam