Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani siz herhalde anlamadınız
Ben zaten gidecektim biletim iki gün önceden aşmıştım
Ay neyse ya valla yoruldum nasıl biliyorsanız öyle
Bu kadar da dar çerçeveden bakılmaz pes ettim
Biz anlıyoruz ama sizin bizi anlamanız oldukça zor. Sanırım ailenize bile gelmek istemiyor eşiniz, arabanız varken çocukla otobüsle gidiyorsunuz. Benim eşim buna asla izin vermez, aileme bayramda da tek gitmemi istemezdi. Sizin zaten burada anlaşamadığınız ve bir aile olamadğınız ortada. Diyelim ki tercih meselesi, evet eşiniz ve arabanız varken varlık içinde yokluk çekmeyi göze aldınız. Bu seferde en azından babası çocuğunu yolculamalı, öperek uğurlamalı. Siz ve çocuğunuz mahrum kalmış.
Neyse size iyi günler

Niye yok iste. Bu hakki elinden alan aslinda kocasi degil kendisi.O zaman insan once kendi degerini bilecek. Bu kadinlar boyle yapiyorsa calismayan ve bosanamayan kadinlara bizim hic kizmaya hakkimiz yok demek ki. Cok yazik ya.

Niye yok iste. Bu hakki elinden alan aslinda kocasi degil kendisi.O zaman insan once kendi degerini bilecek. Bu kadinlar boyle yapiyorsa calismayan ve bosanamayan kadinlara bizim hic kizmaya hakkimiz yok demek ki. Cok yazik ya.
Aynen öyle. Hatta ben burda görüyorum ki kadın kendi değerini bilmiyorsa erkek karşısında kendini aşağılık görüyor kendine bunları reva görüyorsa ister parası mali evi olsun ister okumamış çalışmayan kadın olsun hiç farketmiyor ekonomik özgürlüğü ona bisey katmıyor.

Dün akşam 7 den ber ne aradı ne sordu bizi uzun yol herşet olabilir ama umrunda değiliz Şimdi mesaj yazdım
Senin gibi baba koca olmaz olsun
Kızım senin gibi bir babayı hak etmiyor zaten varken de yoksun
Tüm eşyanı al defol o evden
Geldiğimde çöpün kalmasın
Davayı da aç , açmazsan ben açacağım
Herkes kendı hayatına bakacak yazdım

Cevap verdi mi peki ?

cevap verdi mi peki?

Karakteri ile de çok ilgili
Böyle duygusuz bir insan
Sevmiyor yine desem seviyorum der öyle dengesiz
Sevmesem çoktan biter giderim falan filan
Ama bu da sevmek değil ki
çok değişik...
burçlarınız ne,
bu arada ağzına sağlık...davayı aç demesen daha iyi olurdu, topu ona atmışsın gibi olmuş

Bencillik kendini beğenmişlik yobaz bi herif siz sakin ne arayın nede msj çekin arasada hemen cvp vermeyin günler sora cvp verin biraz kendinizi zorlaştırin her istediğinde ne size ulaşabilsin nede sizi kendini bi halktan zannetsin o şu kafada napsamda ne desemde nasıl olsa benim istediğim olacak ama yok öyle yağma süründürün anlasın değerinizi.

çok değişik...
burçlarınız ne,
bu arada ağzına sağlık...davayı aç demesen daha iyi olurdu, topu ona atmışsın gibi olmuş
Ben oğlak o Koç
Ben memleketteyim burada açamam
İkamet ettiğim yerde açsam daha kolay takip ederim . Bir anlaşmalı boşanma protokolü düzenlerim gidince . İmzala der veririrm aile mahkemesine .
Abisini arasam anlatsam mı kararlı olduğumu
Veya yakın bir arkadaşı var ona mı anlatsam

Yazacağımı yazdım
Kendı çocuğuna acımayan kime acır dedim

Yazacağımı yazdım
Kendı çocuğuna acımayan kime acır dedim
İnşallah kizinizla çok güzel bi hayatınız olur üzmeyin tatlı canınızı hersey yoluna girecek o şahısda iş işten geçtikten sora aklı başına gelecek ama çok geç olacak bu gibi vicdansız insanlar yalnızlığa her zaman mahkum olacaklar.

Sakın vazgeçmeyin, siz kaybeden değil kazanan olacaksınız. Hayatınızı kazanacaksınız. Sıkıntılar unutuluyor her şey geçiyor yeter ki şuan yaptığınız gibi ayaklarınızın üstünde dimdik durun

Bence kimseye anlatma çünkü onlara anlatmak biraz da "bizi barıştırın" alt mesajını içeriyor.
Bu evlilik çoktan bitmiş başkalarına anlatmakla vakit kaybetmeyin, boşuna araya girecekler belki sizi de suçlayacaklar. En güzeli boşandık diye haber vermek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…