- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
Evet, günlerdir takip ediyorum ; yorumları, duruşu, üslubu, şimdiye kadar tepkileri, sabrı, samimiyeti, zekası....görmeden sevdim, hayran kaldım konu sahibine. Biz de bu yüzden bu kadar hissettik , empati kurduk zaten yaşadıklarına. Hiç haketmiyor bu hayatı....Artik hakettiği gibi huzurlu bir ömür diliyorum ben de canı gönülden.Cok dogru ve üzücü. Kadin bosanmaya tek basina gitti ya. Böyle bir durumu aileme anlatamamayı dusunemiyorum. İnsan cok yalniz hisseder. O yuzden suan kafa karisikligi yasamasi da normaldir insallah duzluge cikar bir an once.
Böyle tipler DNA testi de ister, güvenmez de her şey olur. Açıkçası çok şaşırmadım. Çünkü benim eşimde dr un yanında ultrasonda (anomali durumunu) her şeyi görmesine rağmen Dr un yanında olup her şeyi duymasına rağmen, dosyayı görmesine rağmen kalkıp fellik fellik evde dosyayı aramıştı. Bulamamıştık. Halbuki çekmecenin gözüne koymuştum. Allah o an göstermedi. Ve bana dedi ki bu çocukta başka bir sorun daha mı vardı da sen benden bunu sakladın. Bunu görmek için aramış. Yani ben bu darbeyi yediğim için konu sahibini az çok anladım.Kendinden olmadigini dusundugu kizina mi duskun esiniz? Hani DNA testi istedigi? Yalan dolan, vardir bir cikari, kendince plani.
Peki siz boşandınız mı ?Böyle tipler DNA testi de ister, güvenmez de her şey olur. Açıkçası çok şaşırmadım. Çünkü benim eşimde dr un yanında ultrasonda (anomali durumunu) her şeyi görmesine rağmen Dr un yanında olup her şeyi duymasına rağmen, dosyayı görmesine rağmen kalkıp fellik fellik evde dosyayı aramıştı. Bulamamıştık. Halbuki çekmecenin gözüne koymuştum. Allah o an göstermedi. Ve bana dedi ki bu çocukta başka bir sorun daha mı vardı da sen benden bunu sakladın. Bunu görmek için aramış. Yani ben bu darbeyi yediğim için konu sahibini az çok anladım.
Duruşma tarihimi bekliyorum. Anlaşmaliya vardık. Bı aksilik olmazsa yakın inşaallah.Peki siz boşandınız mı ?
Bu nedir ?Limbik bağlanmadan
Allah yardımcınız olsun inşallah bende boşanma aşamasındayım.İnşallah bu süreci güzel bir şekilde atlatırız.Duruşma tarihimi bekliyorum. Anlaşmaliya vardık. Bı aksilik olmazsa yakın inşaallah.
Cümlemizin yardımcısi olsun. Zor bir süreç. Maddi manevi zarar. Hamd olsun bugüneAllah yardımcınız olsun inşallah bende boşanma aşamasındayım.İnşallah bu süreci güzel bir şekilde atlatırız.
Yasattiklarini ceksinler, iyise iyi, kotuyse kotu, beddua degil yani.Böyle tipler DNA testi de ister, güvenmez de her şey olur. Açıkçası çok şaşırmadım. Çünkü benim eşimde dr un yanında ultrasonda (anomali durumunu) her şeyi görmesine rağmen Dr un yanında olup her şeyi duymasına rağmen, dosyayı görmesine rağmen kalkıp fellik fellik evde dosyayı aramıştı. Bulamamıştık. Halbuki çekmecenin gözüne koymuştum. Allah o an göstermedi. Ve bana dedi ki bu çocukta başka bir sorun daha mı vardı da sen benden bunu sakladın. Bunu görmek için aramış. Yani ben bu darbeyi yediğim için konu sahibini az çok anladım.
İlk zamanlar beddua ettim. Sonra baktım ki değmez. Bunlar basit gibi görünen davranışlar olsa da aslında insanı çok üzen şeyler. Hayatının biriyle paylasiyorsun ve yaşadığın şeyler normal değil.Yasattiklarini ceksinler, iyise iyi, kotuyse kotu, beddua degil yani.
İlk zamanlar beddua ettim. Sonra baktım ki değmez. Bunlar basit gibi görünen davranışlar olsa da aslında insanı çok üzen şeyler. Hayatının biriyle paylasiyorsun ve yaşadığın şeyler normal değil.
Benim konum biraz farklı. Açtığım konu var. Kadınlık onurumu düşündüm konunun adı. Oradan bakabilirsiniz. Allah'a havale ediyorum. İlk zamanlardaki öfke ve üzgün hal ile ister istemez ediliyor.Siz de mi konu sahibi ile ayni sebepten bosaniyorsunuz? Beddua etmeyin Allah'a havale edin.
en son biraz kafa dinlemek istiyorum demişti, muhtemelen içsel hedaplaşma halinde.
Ne yaptım duruşma gününü bekliyorum
Hakkinda hayirlisi olsun kuzum umarim zaman sana en dogru karari verebilmen icin yardimci olurNe yaptım duruşma gününü bekliyorum
Aramız öyle sandıkları gibi düzelmedi iyi de değil , ben istemedim şu an kızıyla görüşüyor arada o kadar.
Canım sıkkın
Beni düşürdüğü durumdan da ona olan öfkem geçmedi
Hiçbirşey yapmıyorum aslında
Tatsız keyifsiz günler art arda
Bitmediği için hep bi belirsizlik
Can sıkıntısı
Yabi öyle sandıkları gibi düzelmedik koluma takıp herseyi sineye çekecek biri sandılar herhalde beni bu kadar sayfa yazmış olmama rağmen
Bazıları yukarda ağır sacmalamıs
Sonradan gördüm yazılanları daha da sinir oldum
Zaten benim eşim öyle hatasının farkına varıp o yükü kaldırabilecek bir karakterde olsaydı buralara gelmezdi iş
Neyse
Sen ne desen haklısın ama kk malum türkiye karması, kesinlikle barışmayacağım deyip bir anda yeşkenleri suya indiren öyle çok kadın gördük ki jer an vazgeçecekmişsin gibi hissetti insanlar. Çünkü aklın doğal olarak karıştı, kocam kızını seviyor dedin halbuki sevmediğini daha doğrusu sokaktaki bir çocuktan daha fazla sevmediğini çok iyi biliyorsun. Kızın doğal olarak üzgün ve bu durum da senin işini zorlaştırıyor. Yanlış anlama çok barışma gördükleri için insanlar abartılı tepkiler veriyorlarNe yaptım duruşma gününü bekliyorum
Aramız öyle sandıkları gibi düzelmedi iyi de değil , ben istemedim şu an kızıyla görüşüyor arada o kadar.
Canım sıkkın
Beni düşürdüğü durumdan da ona olan öfkem geçmedi
Hiçbirşey yapmıyorum aslında
Tatsız keyifsiz günler art arda
Bitmediği için hep bi belirsizlik
Can sıkıntısı
Yabi öyle sandıkları gibi düzelmedik koluma takıp herseyi sineye çekecek biri sandılar herhalde beni bu kadar sayfa yazmış olmama rağmen
Bazıları yukarda ağır sacmalamıs
Sonradan gördüm yazılanları daha da sinir oldum
Zaten benim eşim öyle hatasının farkına varıp o yükü kaldırabilecek bir karakterde olsaydı buralara gelmezdi iş
Neyse