Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok dogru ve üzücü. Kadin bosanmaya tek basina gitti ya. Böyle bir durumu aileme anlatamamayı dusunemiyorum. İnsan cok yalniz hisseder. O yuzden suan kafa karisikligi yasamasi da normaldir insallah duzluge cikar bir an once.
Evet, günlerdir takip ediyorum ; yorumları, duruşu, üslubu, şimdiye kadar tepkileri, sabrı, samimiyeti, zekası....görmeden sevdim, hayran kaldım konu sahibine. Biz de bu yüzden bu kadar hissettik , empati kurduk zaten yaşadıklarına. Hiç haketmiyor bu hayatı....Artik hakettiği gibi huzurlu bir ömür diliyorum ben de canı gönülden.

Güzel kardeşim, buradaki çoğu iyi niyetli yapıcı ve yardımsever yorumlara naçizane birde şunu eklemek istiyorum,

Dinlediğim bir psikolog, eğer bir narsist varsa onun narsistligine hizmet eden bir bağımlı da vardır demişti.

2 yorumda deginmisler, sizin ya anne ya da babanız narsist büyük ihtimalle. Siz kendi ailenizde bu örnek hayatı gördüğünüz için size normal gelmiş. O sebepten bu kadar sabretmis olmalısıniz.

Kendiniz olmadan, birey olmadan, yetişkin olmadan boşanmayın diyor bu doktor.

Birde kitabı var.

Evlilik Kader mutluluk tercihtir. Mutlaka okuyun. Bu bir aylık zaman diliminde kendinize birçok şey katarsiniz diye düşünüyorum. Yine sizin ki gibi evlilikleri de ele aldığı Instagram hesabından takip edebilirsiniz. İsmi klinik psikolog Fatih Reşit Civelekoglu

Kızma kafan karışmış olabilir diye seni uyarıyor herkes. Kafanın karışmış olması da normal bu kadar kibirli Bi adamın ağzından ben karımı seviyorum ayrılmayacağım diye yalvardığını duydun. Çok açık söyleyeyim DNA olayı olmasa ben barış derdim. Geri kalanları halledilirdi. Ben kararlı olduğunu düşünüyorum ama Bi şans vermek istersen kesinlikle tedavi şartı koş. Madem kendi de psikolojisinin farkında gidip tedavi olsun. Ayrıca aile terapistine gidilsin. Evi de noterde kağıt mı imzalanır ne yapılır garantiye al. Kısaca sana samimi olduğunu ispatlasın. Davranışlarını değiştireceğine söz versin. Eğer devam ederseniz bütün bu yaşadıklarının bu evliliğe Bi faydası olması lazım. aynı tas aynı hamam devam edeceksen benim vaktimi alma benim de psikolojimi bozma de. Tabi bütün bu yazdıklarım kararını bu yönde vermek istersen. Şimdi bana da kızma ben barışmak mı istiyorum niye bana tavsiye veriyorsun diye.

Kendinden olmadigini dusundugu kizina mi duskun esiniz? Hani DNA testi istedigi? Yalan dolan, vardir bir cikari, kendince plani.
Böyle tipler DNA testi de ister, güvenmez de her şey olur. Açıkçası çok şaşırmadım. Çünkü benim eşimde dr un yanında ultrasonda (anomali durumunu) her şeyi görmesine rağmen Dr un yanında olup her şeyi duymasına rağmen, dosyayı görmesine rağmen kalkıp fellik fellik evde dosyayı aramıştı. Bulamamıştık. Halbuki çekmecenin gözüne koymuştum. Allah o an göstermedi. Ve bana dedi ki bu çocukta başka bir sorun daha mı vardı da sen benden bunu sakladın. Bunu görmek için aramış. Yani ben bu darbeyi yediğim için konu sahibini az çok anladım.

Peki siz boşandınız mı ?

Yasattiklarini ceksinler, iyise iyi, kotuyse kotu, beddua degil yani.

Yasattiklarini ceksinler, iyise iyi, kotuyse kotu, beddua degil yani.
İlk zamanlar beddua ettim. Sonra baktım ki değmez. Bunlar basit gibi görünen davranışlar olsa da aslında insanı çok üzen şeyler. Hayatının biriyle paylasiyorsun ve yaşadığın şeyler normal değil.

Siz de mi konu sahibi ile ayni sebepten bosaniyorsunuz? Beddua etmeyin Allah'a havale edin.

Siz de mi konu sahibi ile ayni sebepten bosaniyorsunuz? Beddua etmeyin Allah'a havale edin.
Benim konum biraz farklı. Açtığım konu var. Kadınlık onurumu düşündüm konunun adı. Oradan bakabilirsiniz. Allah'a havale ediyorum. İlk zamanlardaki öfke ve üzgün hal ile ister istemez ediliyor.

Konusahibi böyle olacaığı belliydi.
Gerçekten tek celsede bitteceğine inanmış olamasınız
Adamla kaç gündür dialog halindesiniz
Ümidi var normal olarak
Bence kafanızı toplamak adına konunuzu kapatırın.
1 aya Allah kerim, belki sizde fikrinizi değiştirirsiniz.
Şimdiden çocuğuna düşkün babaya döndü hiç ilgilenmeyen baba.
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah…

Ne yaptın canım nasılsın son durum nedir merak ettim seni C cokmuzor
Ne yaptım duruşma gününü bekliyorum
Aramız öyle sandıkları gibi düzelmedi iyi de değil , ben istemedim şu an kızıyla görüşüyor arada o kadar.
Canım sıkkın
Beni düşürdüğü durumdan da ona olan öfkem geçmedi
Hiçbirşey yapmıyorum aslında
Tatsız keyifsiz günler art arda
Bitmediği için hep bi belirsizlik
Can sıkıntısı
Yabi öyle sandıkları gibi düzelmedik koluma takıp herseyi sineye çekecek biri sandılar herhalde beni bu kadar sayfa yazmış olmama rağmen
Bazıları yukarda ağır sacmalamıs
Sonradan gördüm yazılanları daha da sinir oldum
Zaten benim eşim öyle hatasının farkına varıp o yükü kaldırabilecek bir karakterde olsaydı buralara gelmezdi iş
Neyse

Hakkinda hayirlisi olsun kuzum umarim zaman sana en dogru karari verebilmen icin yardimci olur

Sen ne desen haklısın ama kk malum türkiye karması, kesinlikle barışmayacağım deyip bir anda yeşkenleri suya indiren öyle çok kadın gördük ki jer an vazgeçecekmişsin gibi hissetti insanlar. Çünkü aklın doğal olarak karıştı, kocam kızını seviyor dedin halbuki sevmediğini daha doğrusu sokaktaki bir çocuktan daha fazla sevmediğini çok iyi biliyorsun. Kızın doğal olarak üzgün ve bu durum da senin işini zorlaştırıyor. Yanlış anlama çok barışma gördükleri için insanlar abartılı tepkiler veriyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…