Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yaptım duruşma gününü bekliyorum
Aramız öyle sandıkları gibi düzelmedi iyi de değil , ben istemedim şu an kızıyla görüşüyor arada o kadar.
Canım sıkkın
Beni düşürdüğü durumdan da ona olan öfkem geçmedi
Hiçbirşey yapmıyorum aslında
Tatsız keyifsiz günler art arda
Bitmediği için hep bi belirsizlik
Can sıkıntısı
Yabi öyle sandıkları gibi düzelmedik koluma takıp herseyi sineye çekecek biri sandılar herhalde beni bu kadar sayfa yazmış olmama rağmen
Bazıları yukarda ağır sacmalamıs
Sonradan gördüm yazılanları daha da sinir oldum
Zaten benim eşim öyle hatasının farkına varıp o yükü kaldırabilecek bir karakterde olsaydı buralara gelmezdi iş
Neyse
Allah yardımcın olsun canım
Kalbine ferahlık versin
Eşin mahkemeden sonra senin gönlünü almak adına birşeyler yapmaya çalıştı mı peki ?
Kızıyla nasıl görüşüyor alıp dıalrı mu çıkıyorlar

Allah yardımcın olsun canım
Kalbine ferahlık versin
Eşin mahkemeden sonra senin gönlünü almak adına birşeyler yapmaya çalıştı mı peki ?
Kızıyla nasıl görüşüyor alıp dıalrı mu çıkıyorlar
Hatalıyım bişeyler Yapıcam falan dedi
Arabayı getirdi verdi
Ama ben pek oralı olmayınca baktı ki umut yok çokta uğraşmadı
Zaten kadın gitmeyi kafasına koyduysa tutamazsın diyen biri sürekli
Yani öyle çabası ilke bişeyler değiştirebilecek türden biri değil
Kızımla da bazen telefonda görüşüyor
Bazen de ona bırakıyorum sonra geri alıyorum zaten iki veya üç kere görüştü

Tutmak için de hiç ugrasmadı, Allah var şimdi. Oysa en ufak çabaya cevap verebilecek biriydiniz, sizin gibi birini bıktırmayı başarıp sonra böyle kıdın gidirsi tıtımızsın diye sorumluluk atıyor üstünden , bi akıllı o galiba.

Hatalıyım bişeyler Yapıcam falan dedi
Arabayı getirdi verdi
Ama ben pek oralı olmayınca baktı ki umut yok çokta uğraşmadı
Yani öyle çabası ilke bişeyler değiştirebilecek türden biri değil
Kızımla da bazen telefonda görüşüyor
Bazen de ona bırakıyorum sonra geri alıyorum zaten iki veya üç kere görüştü

Nerede kaliyormus peki su an?

Tutmak için de hiç ugrasmadı, Allah var şimdi. Oysa en ufak çabaya cevap verebilecek biriydiniz, sizin gibi birini bıktırmayı başarıp sonra böyle kıdın gidirsi tıtımızsın diye sorumluluk atıyor üstünden , bi akıllı o galiba.
Aynen öyle... Bu birinin kafasına silah sıkıp sonra da zaten birgün eceliyle ölecekti demeye benziyor.

Evet kanka aynen :rapci:Bu kadın zevkü sefa içinde yaşarken rahat battı ondan boşadı seni, tutmak istedin ama tutamadın, senin hiç suçun yok allahin malı.

Ne yaptım duruşma gününü bekliyorum
Aramız öyle sandıkları gibi düzelmedi iyi de değil , ben istemedim şu an kızıyla görüşüyor arada o kadar.
Canım sıkkın
Beni düşürdüğü durumdan da ona olan öfkem geçmedi
Hiçbirşey yapmıyorum aslında
Tatsız keyifsiz günler art arda
Bitmediği için hep bi belirsizlik
Can sıkıntısı
Yabi öyle sandıkları gibi düzelmedik koluma takıp herseyi sineye çekecek biri sandılar herhalde beni bu kadar sayfa yazmış olmama rağmen
Bazıları yukarda ağır sacmalamıs
Sonradan gördüm yazılanları daha da sinir oldum
Zaten benim eşim öyle hatasının farkına varıp o yükü kaldırabilecek bir karakterde olsaydı buralara gelmezdi iş
Neyse
Ben eşinin birden tamam demesine zaten şaşırmıştım nasil birden kabul etti diye.

Zorlu bir süreçten geçiyorsun canım bocamalan çok normal.

Peki seninle iletişime geçmeye çalışmadı mi?
Şimdi mahkeme cekismeliye mi döndü nasil olacak?

Aynısını söyledim
Zaten senden yaptığın hatayı telafi etmeni beklemiyorum o g.t herkeste yok olamaz da zaten dedim

Yani gidip mahkemede vazgecen adamin ugrasmasi gerekir dimi 1 ayi var onunde adamin o kadar meramı yok ki bu evlilige sirf o ev icinde kaldi diye vazgecti herhalde. Ya da seni gicik etmek icin. Rahatsiz midir nedir allah kurtarsin seni bir an once.

Lutfetti de boşanmadı, mahkemede koskoca egosuyla ben boşanmak istemiyorum dedi ya adam daha ne yapsın 😁😁
Onun cabalamaktan anladığı bu kadardır bence, elinden gelen herseyi yapmış da, konu sahibi çabasini görmüyor anlamiyormus gibi düşünüyordur.
C cokmuzor eşinizin sadece psikolojim bozuk demesine inanıyorum, taa burdan fark ediliyor 😔
Kızınıza karşı nasıl peki, inşallah ona karşı düzelmiştir.

Lutfetti de boşanmadı, mahkemede koskoca egosuyla ben boşanmak istemiyorum dedi ya adam daha ne yapsın 😁😁
Onun cabalamaktan anladığı bu kadardır bence, elinden gelen herseyi yapmış da, konu sahibi çabasini görmüyor anlamiyormus gibi düşünüyordur.
C cokmuzor eşinizin sadece psikolojim bozuk demesine inanıyorum, taa burdan fark ediliyor 😔
Kızınıza karşı nasıl peki, inşallah ona karşı düzelmiştir.
Bende inanıyorum kesınlıkle bozuk psikolojisi
Bana senin de hatan olamaz mı hiç dedi
Bende olamaz dedim
Bunları konuşmak boş artk dedim neyse kızıma karşı çok iyi , derdi benimle ruh hastasının . İyi baba oluverdi , kızından şüphesi yokmuş bana acı vermek için öyle söylemiş . Tam Narsist ya . Avukata git dediğin için gittim dedim bende buna kızdım nasıl gidersin o yüzden o lafı söyledim diyor , yani anlayacağınız şu demek ; bu avukata git dede dahi ben gitmemeliyim, dedim pardon ama yanş kendınde bu kadar değer verdiğin şey nedir ? Ben on senedir sende ne var da göremedim ? Yakışıklı desem , ortalama bir tipsin , iki salona gidip kas yaptın diye bir brad mi oldun yani ? Naif bir ruhun bar desem , yani kusura bakma ama öküzün önde gidenisin sen , yani ben anlamadım nedir kendıni bu kadar değerli görmene sebep olan ???? Lütfen söyle bende bileyim dedim , bozuldu . . O zamandan beri zaten son konuşmamız oldu daha da konuşmadık :) . Kızına çiçek almış aklınca bana şekil yapıyor . Kızım o kadar masum ki hiçbişeyden haberi yok mutlu sadece yavrum, onu üzmesin yeter başka beklentim yok artk

Bende inanıyorum kesınlıkle bozuk psikolojisi
Bana senin de hatan olamaz mı hiç dedi
Bende olamaz dedim
Bunları konuşmak boş artk dedim neyse kızıma karşı çok iyi , derdi benimle ruh hastasının . İyi baba oluverdi , kızından şüphesi yokmuş bana acı vermek için öyle söylemiş . Tam Narsist ya . Avukata git dediğin için gittim dedim bende buna kızdım nasıl gidersin o yüzden o lafı söyledim diyor , yani anlayacağınız şu demek ; bu avukata git dede dahi ben gitmemeliyim, dedim pardon ama yanş kendınde bu kadar değer verdiğin şey nedir ? Ben on senedir sende ne var da göremedim ? Yakışıklı desem , ortalama bir tipsin , iki salona gidip kas yaptın diye bir brad mi oldun yani ? Naif bir ruhun bar desem , yani kusura bakma ama öküzün önde gidenisin sen , yani ben anlamadım nedir kendıni bu kadar değerli görmene sebep olan ???? Lütfen söyle bende bileyim dedim , bozuldu . . O zamandan beri zaten son konuşmamız oldu daha da konuşmadık :) . Kızına çiçek almış aklınca bana şekil yapıyor . Kızım o kadar masum ki hiçbişeyden haberi yok mutlu sadece yavrum, onu üzmesin yeter başka beklentim yok artk
Kendine bunca değer yuklemesine sebep sizin on senedir bitmeyen sevginiz ve sabrınız.
Bütün o egosu yerle bir oldu şimdi, aşırı sacmalayacak gibi duruyor 😕
Kızınızı üzmesin en en önemlisi, ama sizin psikolojiniz de cok önemli.
Çocuğunu seven insan annesine de bu kadar ayıp etmemeliydi.
Gitmenin de bir usulü vardır, o bu konu da sınıfta kaldı.
Herşey affedilip, denenebilirdi bence..
Ama bu kadar da kırıp dökülmez ki bir insan.
Bu saatten sonra en ufak birşey de herşeyi beklersiniz ondan, sırt bu psikolojiyle bile yola cikilmaz eşinizle..
Keşke bu kadar kırıp dokmeseydi, cook pişman olacak, ccookkk...

Kendine bunca değer yuklemesine sebep sizin on senedir bitmeyen sevginiz ve sabrınız.
Bütün o egosu yerle bir oldu şimdi, aşırı sacmalayacak gibi duruyor 😕
Kızınızı üzmesin en en önemlisi, ama sizin psikolojiniz de cok önemli.
Çocuğunu seven insan annesine de bu kadar ayıp etmemeliydi.
Gitmenin de bir usulü vardır, o bu konu da sınıfta kaldı.
Herşey affedilip, denenebilirdi bence..
Ama bu kadar da kırıp dökülmez ki bir insan.
Bu saatten sonra en ufak birşey de herşeyi beklersiniz ondan, sırt bu psikolojiyle bile yola cikilmaz eşinizle..
Keşke bu kadar kırıp dokmeseydi, cook pişman olacak, ccookkk...
Pişman olup olmaması artk umrumda değil
Bu kadar şey yaşadıktan sonra öfke sorununu kabul etse ne olur etmese ne olur
Şu an hissizim ne tuhaf
Acı da çekmiyorum eskisi kadar
Sanki su akar yolunu bulur gibi bi durumdayım
Bide terapist bulmuş , görüşmüş, neymiş adam beni de çağırıyormuş
Dedim sen bol bol git
Bize yaramadı belki bizden sonraki yapacağım dediğin evlilikte işine yarar

Şu an hissizim ne tuhaf
Dedim sen bol bol git
Ayriliklarda galiba insan duygulari nobetleşe yaşiyor bazen hissiz, bazen mutsuz, bazen daha iyi daha mutlu, bazen daha kotu ve aglamakli bu duygularin hepsi sirayla gidip gelecek, her ayrilikta boyle olmaz mi? Umarim sureciniz kolay gecer

Şu an hissizim ne tuhaf
Dedim sen bol bol git
Aynen öyle, en başta yapacağıni en sonda yaparsa ancak bundan sonraki ilişkisine yarar.
Ve evet, emin olun, su akacak bir şekilde yolunu bulacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X