- 18 Temmuz 2016
- 4.547
- 12.588
Vazgeçmedim
Öyle bir niyetim de yok
Sadece duruşma gününü bekleyeceğim
Bu afam anlaşmalıya ikna olmak için konu sahibinin ciğerini bile alır, kadınlar bu noktaya gelip hak kaybına uğramamalı diye düşünüyorum. Kurtulurken adamı ihya etmemeliyizBence çekişmeli ile hiç uğraşmayın çok yıpratıcı bir süreç. Anlaşmaliya varın ve bitsin bu iş. Zaten eşiniz gerçekten çok fazla haddi aşan biri. Ben ağır konuşmak istemiyorum ama ondan ne köy olur ne kasaba. Rabbim size ferahlık versin.
Böyle durumda avukat ona göre gardini alıyor. Aslında adamın söylediği şeyler aleni boşanma sebebi. Yazılı ispatı olsa adamdan söke söke alır. Önemli olan ispat.Bu afam anlaşmalıya ikna olmak için konu sahibinin ciğerini bile alır, kadınlar bu noktaya gelip hak kaybına uğramamalı diye düşünüyorum. Kurtulurken adamı ihya etmemeliyiz
Bence şu an kafanız karışıyor, 3 yaşındaki çocuğa baba gidiyor bir daha görmeyeceksin diyen adam çocuğunu seviyor falan olamaz, olsa ols kullanıyordur. Seni kızından vurmaya çalışıyor şu an, geçmişi iyi düşün, hatta eski günlüğünü açıp oku benceBana karşı çok yoğun bşr duyguda olduğunu sanmıyorum
Ama kızına karşı ondan ayrılmak istemiyor olabilir cunku çocuk ona çok düşkün
Yani benden çok çocuktan ayrılmak istemiyor sanki
Kendi içinde pişman mı bilmiyorum ama çok kırıldım söyledim de
Bitti dedim yani herşeyi geçtik güven bitti.
İstiyorsan evi de sana vereyim dedim
Yeter kş bizi bırak gidelim yolumuza
Benim derdim ev araba değil dedi
Kızımdan ayrı kalamam falan dedi
Bende arabayı aldım onu da orada bırakıp gittim sonra ne yaptı bilmiyorum
Zaten boşanmaların büyük sebebi bu konuşmalar değil mi? Sadece dövmek ya da aldatmak değil ki. Kan bağı yok ki arada onunla ömür boyu yaşayasın. Evlat değil ana değil baba değil yani. Herkes ederi kadarKeşke o kadar ağır konuşmasaydı da bu halde olmasaydınız …
Bilmiyorum bana katılır mısınız. 10 yıl içerisinde adamın dozu git gide artmıştır muhtemelen. Bıçak kemiğe dayanmıştır. Bundan sonrası da zaten hazan olur.Canim çok iyi dusunmelisin bu sureçte kac gundur takip ediyorum seni.bazi seyler zor gelebilir inanmak bile istiyor olabilirsin esine 10 yillik bi evlilik bir kiz evlat var ama her seyi enine boyuna dusunmen lazim eşin yenilir yutulur seyler yapmadi bu surecte. Bence bi arti eksi hesabi yap sana yasatilan kotu seyleri ve iyi seyleri yaz mi kagida bu gercekler hep gozunun onunda olsun bi 10 yilin daha var mi bu adama adanacak. cok iyi dusunmelisin kuzum Rabbim dogru yolu gostersin sana
Öyle düşünme lütfen, burada san destek olmayı çok isteyen insanlar var, çok yorgunsun kafan bulanık.Hay Allah razı olsun
Eşimin ve kızımın tepkilerini de yazmamalıyım onu anladım
Yirmi gündür uğraşıyorumKadin ne vaz gecmis ne affetmis ne barismis, kadin sadece yorulmus..... Bi salin
Lütfen anlık duygularınla karar verme, doğrunun ne olduğunu çok iyi biliyorsunYirmi gündür uğraşıyorum
Yaklaşık 7 kilo vermişim
Gerçekten bi kaç gün dinlenmek durulmak istiyorum buna çok ihtiyacım var
Kendıme zaman ayırmak istiyorum
Zaten bir ay uzun süre
Bana da aynı o şekilde geldi malesef. Limbik bağlanmadan ötürü kadınların çoğu farketse de bazı şeyleri sonradan geri dönüyorlar. Ben hakkında hayırlısı diyorum tüm aileler için tabi ortada gerçekten bir aile varsa.Sadece ilk mesajınızı ve şimdi bu mesajınızı okudum. İnanamadım. Konuyu açtığınız mesajınız bir kadın olarak benim çok ağırıma gitti, çok üzüldüm. Adam çocuğunun babasını sorguluyor, zor bir durum mutlaka ama ben olsam o çocuğun tırnağına kurban ederim o leş herifi.
Alıntıladığım mesajınızda ise kafanız karışmış gibi, inşallah bu yanılgıya düşmezsiniz. Çocuğuna düşkün adam o iğrenç lafları ağzına almaz. Bakın net söylüyorum, doğru ya da yanlış, ben o çocuğu o adama göstermem çocuğa da bunları tek tek anlatırdım.
Karı koca boşanmaya kalkışınca neden erkekler anında çocuğundan da vazgeçiyor? Yapmayın bunu evladınıza, bu pislik adamla birlikte yaşatmayın.
Muhtemelen oyle. Konu sahibinin hakkinda hayirlisi olsun. En dogru karari verir umarimBilmiyorum bana katılır mısınız. 10 yıl içerisinde adamın dozu git gide artmıştır muhtemelen. Bıçak kemiğe dayanmıştır. Bundan sonrası da zaten hazan olur.
Çocuğu bırakamadığı yok çok güzel de bıraktı, umrunda değilsiniz onu aklınızdan çıkarmayın da..Vazgeçmedim
Öyle bir niyetim de yok
Sadece duruşma gününü bekleyeceğim
Bu adam seni kandiracak gibi geliyor bana da C cokmuzor Bir kez daha denemek istemen olası, böyle bir hakkın da var elbette ama bugün bile harcadigin 10 yıllık emeğine bu kadar yanarken 15-20 yıl sonra aynı noktaya geldiğinde senin ve çocuğun için çok daha geç olacak, bunu lütfen unutma.Çocuğu bırakamadığı yok çok güzel de bıraktı, umrunda değilsiniz onu aklınızdan çıkarmayın da..
+ 1kizindan ayrilmak istemedigi icin degil düzeni bozulmasin diye vazgecti. Ev elden gitti. Hizmetini yapacak kadin gitti. Duzenli cinsel hayat gitti. Ee napacak simdi sifirdan ev kur, kizini arada bir gor falan tabi bunlar cok zor isler. Halbuki siz bir kadin olarak kizinizla sifirdan baslamaya hazirsiniz. İste kadinla erkegin arasindaki fark bu. Aciz bu adam. Tembelliginden rahatina duskunlugunden cark etti. gercekten mide bulandirici bir insan.
Üstelik kadın maaşlı + kendi evi olan+ ahlakı temiz , huyu güzel, ağırbaşlı,zeki ....Bu adam bir daha asla bu ayarın yarısına yakın bir kadını bile eş yapamaz kendine. Bunun da gayet farkında.kizindan ayrilmak istemedigi icin degil düzeni bozulmasin diye vazgecti. Ev elden gitti. Hizmetini yapacak kadin gitti. Duzenli cinsel hayat gitti. Ee napacak simdi sifirdan ev kur, kizini arada bir gor falan tabi bunlar cok zor isler. Halbuki siz bir kadin olarak kizinizla sifirdan baslamaya hazirsiniz. İste kadinla erkegin arasindaki fark bu. Aciz bu adam. Tembelliginden rahatina duskunlugunden cark etti. gercekten mide bulandirici bir insan.
Üstelik kadın maaşlı + kendi evi olan+ ahlakı temiz , huyu güzel, ağırbaşlı,zeki ....Bu adam bir daha asla ayara yakın bir kadını eş yapamaz kendine. Bunun da gayet farkında.
Ben çok şaşırmadım bu evliliğe. Konu sahibininkine benzer aile yapısından gelen kızlar, yaradılışdan pırlanta bile olsalar ana babaları tarafından ezik yetistirildikleri için kendi değerlerini hiç bilmiyor, böyle leş adamlara yıllarca katlaniyorlar genelde. Aslında kilit nokta konu sahibinin ailesi.... Baksana bırak destek olmayı, hala köstek oluyorlar kadına.Zaten kadinda bir kusur bulamadigi icin dna testi gibi bir sacmaligi buldu o parlak zekasiyla. Hayret yani bastan cok dengesiz bir evlilikmis.
Ben çok şaşırmadım bu evliliğe. Konu sahibininkine benzer aile yapısından gelen kızlar, pırlanta bile olsalar ana babaları tarafından ezik yetistirildikleri için kendi değerlerini hiç bilmiyor, böyle leş adamlara yıllarca katlaniyorlar genelde. Aslında kilit nokta konu sahibinin ailesi.... Baksana bırak destek olmayı, hala köstek oluyorlar kadına.