Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bıbkarı ona sert mi söylüyorsun ? Kızarak ?
O ne tepki verdi bu sözüne peki ?
Bi de mesaj mı atıyor arıyor mu ?

Biraz sert söyledim evet
Kızını arıyor görüntülü
Onunla konuşuyor
Benhayır dememe rağmen salı günü bekliyor seni diyor psikolog için
Bence artık iletişime geçmeyin onunla. Sizin kararlılığını kırmaya çalışıyor. Onun bulduğu psikolog da kendisi gibidir. Arkadaşın arkadaşını falan ayarlayıp sizi ikna etmesi için konuşmuş bile olabilir. Hiç ihtimal vermiyorum böyle bir adamın gerçekten iyileşmek için psikoloğa gideceğine.

Kızım var arada . Benım onunla ilişkim bitebilir ama kızımla mecbur görüşmek zorunda .
Bunun için yani istediğim şekilde olması için minimum da olsa iletişim halinde olmam gerekiyor yoksa daha kötü
Onun dediği gibi yanş kadın gitmiyi kifisini koymuşsa dirdiramazsn

Bahsettiğim iletişim şekli bu zaten. Mesela aradığında siz açmayn direkt kızınıza verin. Size psikoloğa gittiğini sizi çağırdığını vs.söyleyebilecek fırsatı olmasın.

Bahsettiğim iletişim şekli bu zaten. Mesela aradığında siz açmayn direkt kızınıza verin. Size psikoloğa gittiğini sizi çağırdığını vs.söyleyebilecek fırsatı olmasın.
Çocukça bu söylediğiniz şey bi kere ..
ayrıca
karşı tarafı kışkırtmaktan başka bir işe de yaramaz . İnatlaşmadan bitirme gayretindeyim sizin dediğiniz gibi öfkeyle duyguyla hareket etseydim şimdi o ev de yoktu elimde o imza da . Saçma yani
Akıllıca bir hamle değil kusura bakmayın ama avukatım bitene kadar üstüne çekme demişti
Ben duygularımla değil artk mantığımla hareket ediyorum ve kendı doğrum neyse o sekılde yapmaya devam edeceğim

Bence de mantıklı hareket etmen çok iyi
Bu süreçte uğraşacak sürekli
Psikoloğa gitmeyi tamamen red mi ediyorsun içinden yoksa düşünecek miisn?

Bence de mantıklı hareket etmen çok iyi
Bu süreçte uğraşacak sürekli
Psikoloğa gitmeyi tamamen red mi ediyorsun içinden yoksa düşünecek miisn?
Gelmem dedim
Zaten ona da söyledim bizden artık ancak iki iyi arkadaş olur diye
Bundan sonra tek basıma mücadele edeceğim neden bir cephe daha açayım kendıme
Hemde o cephede on yılın emeği var
Yeri gelir o kızıma bakar yeri gelir o kızıma destek olur
Benimle olan ilişkisi bitmiş olabilir ama kızım konusunda onun desteğini almalıyım benim için de daha kolay olur

Tüm kalbimle söylüyorum Allah yardımcın olsun
Biz de ayrı evlerdeyiz Dava açılmadı
Gerçekten çok zor

Kurtulmuşsunuz balık yedirmemiş adam ya ne hayır gelir size ondan ayrıca kişi kendinden bilir işi. Sizin iyi niyetinizde bile aldatma arıyorsa kendisi bunu çoktan yapmış olabilir

Allah yardımcınız olsun Gayet mantıklı ilerliyorsunuz. Aklı başında ne yaptığını kime nasıl davranacağını bilen birisiniz. Yolunuz bahtınız açık olsun.

İyi bile sabretmışşın umarım boşanma gerçekleşmiştir öyle ömür mü geçer okurken çatladım burda vallhi sabrına hayran kaldım umarım kurtulmuşşundur

Kurtulmuşsunuz balık yedirmemiş adam ya ne hayır gelir size ondan ayrıca kişi kendinden bilir işi. Sizin iyi niyetinizde bile aldatma arıyorsa kendisi bunu çoktan yapmış olabilir
Artık yaptıysa da Allah ile onun arasında ..
balığı kızımla bol bol yedik , kurban olsun bize
Ne diye çok sevdiğim balığı onun yüzünden yiyemiyor Muşum ki ben
Burada guzel bşr balık restoranı var orada yiyoruz gidip .
Bu arada ona da bahanesi çıktı , neymiş zehirleniriz yolda da hastaneye falan gidemeyiz diye korkmuş aklına o gelmiş o yızden istememiş
Bana da üzülürüm diye bunu söyleyememiş
VAy be ne düşünceli biri .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…