Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben bunu anlamıyorum. Evlenmek iki kişinin rızasıyla olur evet ama boşanmak için tek kişinin istemesi yeterlidir. Kadın boşanmak istiyorum diyor , adam anlaşma imzalamış olmasına rağmen orda vazgeçti diye hakim bosamiyor...üstelik adamın ne tiynette ve tehlikeli biri olduğu da önündeki dosyada anlatilanlarla sabitken geri yolluyor kadını. Bu ülkede delirmemek iş gerçekten.
Adam bi de kendisi psikolojik sorunlarım var demiş. Hakim acaba 1 ay sonraya gün verirken adama madem hasta o zaman tedaviye başlama şartı koymuş mu? Hiç sanmam. 1 ayda karını kandırabiliyorsan gel demiş resmen.

Adam bi de kendisi psikolojik sorunlarım var demiş. Hakim acaba 1 ay sonraya gün verirken adama madem hasta o zaman tedaviye başlama şartı koymuş mu? Hiç sanmam. 1 ayda karını kandırabiliyorsan gel demiş resmen.
Üstelik daha dün çocuk benden değil diyen adamın ne yapacağı belli olur mu?Yarın da aldatıyor der çeker vurur. Üstelik anlaşma imzalanmış. Belli durum işte. Hakimler okumuyor mu dosyaları? Bu ne biçim iş ?

Üstelik daha dün çocuk benden değil diyen adamın ne yapacağı belli olur mu?Yarın da aldatıyor der çeker vurur. Üstelik anlaşma imzalanmış. Belli durum işte. Hakimler okumuyor mu dosyaları? Bu ne biçim iş ?
Anlaşmalı olduğu için bu test iste elleri fln dosyada yoktur bence. Direkt protokol sunulmuştur.

Ama orada söz hakkı veriliyor mu bilmiyorum. Adam istemiyorum dedikten sonra ben istiyorum derken bunları söyleyemezler miydi?

Sizi ya da çocuğu sevdiği için değil maddi manevi kayıplarından korktuğu için dönüyor. Arkadaşımın kocası da aynı karakterde biriydi. Barıştılar. Meğer maddi olarak kendini hazırlayıp dava için güçlü taraf olmaya kavga çıkarıp delil biriktirmeye dönmüş. Altınları falan alfı yolunu yaptı. Sonra da adam çekişmeli açtı arkadaşım haklıyken haksız konuma düştü

Merhabalar
Eşim duruşmada hakime ben eşimi seviyorum mesleğim gereği bazen psikolojik sıkıntı yaşıyorum falan filan işte aceleye geliyor ben boşanmak istemiyorum dedi maalesef
Hakim ona kızdı anlaşmalı diye gelip neden burada vazgeçtiniz oyuncak mı bu oyalıyorsunuz dedi
Sonra bana sordu ben istiyorum boşanmak dedim
Bir ay sonrasına gün verildi
Ne yazacağımı bilmiyorum şu an
Bana da yalvarıyor
Arabayı getirip bırakmış size lazım olur diyor
Benn ne dedim?
Pişmanlık evresinde şimdi.
İftira evresi bi sonraki aşama.

Dava gunu kesin kendince mal bşr laf sokma yarısına girecek gerizekalı
Bence hala bi yerlerde benim aramamı yalvarmamı bekliyor ev muhabbeti fena koydu ona ama çok bekler
Bide tehdit eder gibi yazmış ki tayin isteyip gidersem geri dönüşü olmayacak biliyorsun demi
Ya dangalak ben her koşulda seni kabul etmeye hazır mı görünüyorum oradan

Anlattığınız kadarı ile psikolojisi çokta normal görünmüyor bu kişinin. Çok Zıtlaşmadan yollarınızı ayırmak en doğrusu olucaktır. Ve bence avukat ile muhatap olsun bu saatten sonra kaybettiğine yanar hakkınızda hayırlısı olsun

Dayanamadim tekrar yazicam.
Ne kadar nefret edilsesi aciz bir adam bu ya
Zora gelince kir dök etrafi parcala
İsine gelmeyince iftira at dna testi iste
İstedigini alamayinca da hakime bosanmak istemiyorum de
Su adami sevindirmezsin umarim konu sahibi. Gercekten bu kadar konustuk sayfalarca. Sevindirme bu adami zerre hak etmiyor. İnsan bu hayatta ne ektiyse onu bicmeli ya. Bi kere de yaptiklarinin cezasini ceksin.
Yok sevindirmedim zaten
Ben boşanmak istiyorum dedim
O istemiyorum deyince hakim hiç sormadan 26 Haziran a attı duruşmayı
Zaten on dakika sürmedi ya

Ancak şimdi yazabiliyorum
Bugün çok zor oldu benim için yani duygularımı mantığımı dengede tutmaya çalışıyor olmak zorladı
Avukatımla konuştum , istersen çekişmeliye çeviririz yine istemezse dedi bşr ay sonra
Şahitler falan girer devreye uzar dedi
Offffddd

Bugün çok zor oldu benim için yani duygularımı mantığımı dengede tutmaya çalışıyor olmak zorladı
Avukatımla konuştum , istersen çekişmeliye çeviririz yine istemezse dedi bşr ay sonra
Offffddd
Peki sence eşin doğru mu söylüyor
Seni seviyor mu ? Sevdiği için mi boşanmak istemiyor?
Gerçekten zor bir durumdasın
Rabbim hakkında hayırlı olanı yaşatsın inşallh

Offffddd
Bence siz hiç muhatap olmayın. Avukatınız görüşsün. Boşanmamakta ısrar ederse elinde eşyalara falan zarar verdiği size hakaret ettiği iftira attığı belgelerle bu işi uzatırsa onun zararlı çıkacağını sizin seneler sürse de vazgeçmeyeceğinizi falan söylesin gerekirse.

Çok üzüldüm sizin için gerçekten. Ama lütfen direncinizi kırmayın. Boşanmak istememe sebebi sizi ya da çocuğunu sevip değer vermesi değil bunu çok iyi biliyorsunuz.

Offffddd
Karar senin ama bu deliller tekrar eline geçmez böyle güçlü kurtulamazsın şans verirsen, ben zaten inanmıyorum geri adım atacağına senin, çekişmeli zor ama bir ay sonra durum aynı olursa çekişmeliye döneceksin mecburen
Bence siz hiç muhatap olmayın. Avukatınız görüşsün. Boşanmamakta ısrar ederse elinde eşyalara falan zarar verdiği size hakaret ettiği iftira attığı belgelerle bu işi uzatırsa onun zararlı çıkacağını sizin seneler sürse de vazgeçmeyeceğinizi falan söylesin gerekirse.

Çok üzüldüm sizin için gerçekten. Ama lütfen direncinizi kırmayın. Boşanmak istememe sebebi sizi ya da çocuğunu sevip değer vermesi değil bunu çok iyi biliyorsunuz.
Aynen katılıyorum

Çok zor bir gün oldu senin için, ne haldesin tahmin edebiliyorum, keşke bitseydi de tek seferde nefes alsaydın. Ama pes etme, çekişmeli de boşansan artık seninle aynı evde olmayacak, bu bile güzel bir şey, 3 5 ayda bir mahkeme olacak olması gerçek huzurunu kaçırmasın, önemli olan hayatından çıkması, kimlikten soyadı nasıl olsa bir gün silinir

Merhabalar
Eşim duruşmada hakime ben eşimi seviyorum mesleğim gereği bazen psikolojik sıkıntı yaşıyorum falan filan işte aceleye geliyor ben boşanmak istemiyorum dedi maalesef
Hakim ona kızdı anlaşmalı diye gelip neden burada vazgeçtiniz oyuncak mı bu oyalıyorsunuz dedi
Sonra bana sordu ben istiyorum boşanmak dedim
Bir ay sonrasına gün verildi
Ne yazacağımı bilmiyorum şu an
Bana da yalvarıyor
Arabayı getirip bırakmış size lazım olur diyor
böyle olacağından emindim. hatta yazmıştım da sakın kanmayın diye. bu tarz insanlar psikolojik şiddetle yıldırdıkları kölelerle evli olmayı isterler. her türlü eziyeti hakareti edecek canı isterse evden kovacak canı isterse küfür edecek. ne zamanki maymun gözünü açar bitti der bunların paçaları tutuşur. değişeceğini hiç sanmıyorum. ola ki kafanız karışır mahkeme çekilmeliye döner acabalarınız olur mutlaka psikolojik tedavi görmesi şartı koyun ondan sonra belki düşünebilirim dersiniz zaten mahkeme uzadıkça uzar. en kötü ihtimal çocuğunuz daha sağlıklı bit babaya sahip olur

Çok zor bir gün oldu senin için, ne haldesin tahmin edebiliyorum, keşke bitseydi de tek seferde nefes alsaydın. Ama pes etme, çekişmeli de boşansan artık seninle aynı evde olmayacak, bu bile güzel bir şey, 3 5 ayda bir mahkeme olacak olması gerçek huzurunu kaçırmasın, önemli olan hayatından çıkması, kimlikten soyadı nasıl olsa bir gün silinir

Zaten bence bu bir psikoloji savasi. Direncini yuksek tutmasi lazim. Resmen yipratmaya calisiyor ev elden gitmesin diye. Cocugunu karisini dusunen bu hale getirir mi ya.

Zaten bence bu bir psikoloji savasi. Direncini yuksek tutmasi lazim. Resmen yipratmaya calisiyor ev elden gitmesin diye. Cocugunu karisini dusunen bu hale getirir mi ya.
Düşünse çocuğunun olduğu odanın kapısını kırmazdı, insan değil ki baba olsun

Uzman birinden psikolojik danışmanlık alarak ilerlemenizi tavsiye ederim. Güçlü biri olmanıza rağmen duygusal çöküşler yaşayabilirsiniz,direnciniz kırılabilir.
10 yıl gibi uzun bir süre, narsist kişilik özelliğine sahip biriyle evlilik sürdürmeye çalışmışsınız.Böyle birinin sizden kolayca boşanıp, normal bir hayata kavuşmanızı istemeyeceği aşikar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X