Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alım gücünüzün düşmüş olması üzücü. İnşallah evinizi satmadan çözersiniz.
Ama yine tekrar ediyorum, şartları çok çok iyi olan insanları son 1-2 yıldaki ekonomi sarsıntı hiç etkilemedi.
Satmayı düşünmediğim yazlığım için bana birisi haber yollamış, satacaksa ben alayım yazık olmasın. Şukadar para veririm dedi üzerine beni arayınca. O arayana kadar evimin okadar değerlendiğini bile bilmiyordum. Satmayı düşünmüyorum o paraya arsa al yap birtane dedim.

Asla öyle birşey ima etmedim. Herşeye çok rahat ulaşan insanlardan kastınız nedir bilmiyorum ama benim kastım temel gereksinimlarin artık ulaşılamaz olmasıydı. Geliri düşük olan da yüksek olan da ulasabilmeli bir eve bir arabaya, temiz gıda sağlık ve eğitime. Üstü kimseyi ilgilendirmez. Yanlış anlasildiysam üzülürüm...

Konu sahibi araba alamam demedi ki zaten. Boşanma tamamlansa da kredi çekip araba alsam, arabasızlık zor dedi.
Konu ne saçma yere evrildi

Şu örnekte de aslında bizim dediğimizi desteklemişsiniz. Nasıl atlamışız bu hesabı ya ? sdfas
22bin € satığım arabamı burda hemen hemen aynısını ama daha yüksek km lisini 23750€e aldım. Sizin hesabınıza göre daha düşük almam gerekmezmiydi, yarı yarıya falan hata

Sizin çevreniz şanslı gruptaki azınlık inanın. Avukat bekar kuzenim bu ay kirayı paylaşmak için evine ortak kiracı aldı. Avukat diyorum bak, kirayı karsilayamiyor artık. Asgari ücretlinin ( ülkenin yüzde 80 i) halini siz düşünün.

mesele araba almaya alamamaya ne ara döndü bilmiyorum ama konu sahibinin serzenişi araba değil. 10 yıllık kocasının çocuğunun babasının avukatın bürosunda onu düşünmeden ortada bırakması. Güvendiği dağlara yağan karlar. Yıllardır kendi gibi düşündüğü adamın Bi yabancıya hatta düşmana dönüşünü izlemek. Konu sahibi senin adına konuştum ama ben böyle hissederdim sanırım.

Konu sahibi araba alamam demedi ki zaten. Boşanma tamamlansa da kredi çekip araba alsam, arabasızlık zor dedi.
Boşanma tamamlanınca çok zorlanacak kredi öderken. Arabalar uzay parası olmuş, nerden baksan ayda 6-7 bin taksit ödeyecek garibim...Ben çok fena empati yaptım konu sahibiyle Arabanın kocaya gidişine konu sahibinden fazla üzülmüş olabilirim

Evet demedi.
Arabasızlıktan şikayet edince kirala dedim bende
Alana kadar taksiyle, otobüsle uğraşmaması için
Çözümü çok basit bir konu çok uzadı. Siyasetede, helal-haram paraya kadar gitti konu ilginç bir şekilde.

22bin € satığım arabamı burda hemen hemen aynısını ama daha yüksek km lisini 23750€e aldım. Sizin hesabınıza göre daha düşük almam gerekmezmiydi, yarı yarıya falan hata
22000 birim fiyata satıp aynı birim fiyata almışsınız. Alım gücü açısından size yine bedava gibi. Ayrıca aynı arabayı bugün ordan 0 alsanız daha ucuza maledersiniz muhtemelen çünkü burda 2. el, vergiler yüzünden Euro üzerinden bile hesaplansa heryerden daha pahalı hale geldi.

Boşanıyorlar
Daha adam konu sahibini neden düşünsün
Adam çocuğun ondan olmadığını bile idda etmiş
Konu sahibinin bu adamın arabayı bırakcağını düşünmesi bile şaşırttı beni
Boşanırken çirkinleşmeyen insanda çok azdır zaten

Sıfırı 60 bin € du geçen sene
Bu sene bilmiyorum

Ben sizi anladım da sizin ısrarla anlamak istemediğiniz şu;
Şu an güncel kurdan düşünürsek 22 bin avro 350 bin lira yapıyor yaklaşık, ayda 10 bin lira biriktirseniz, fiyatı zamlanmasa bile 3 yıl demek. Maaşınız ne kadar bilmiyorum ama aylık 1000 Euro bile biriktirseniz sizin için 2 yıldan az.
Sizin tanıdıklarınız için araba almak kolay olabilir ama herkes sizin tanıdıklarınız gibi değil

yok siyasi kısmını bizim ülkede her şeyi siyasete bağlayan insanlar olduğu için açıklama gereği duydum. neyse anlayabilmek için bu ülkede yaşamanız gerekiyor bence

O kadar iyi anlamışsınız ki ..
10 yıl yemeğini yaptığım , arkasını topladığım adam , çocuğumla beni pat diye arabasız bıraktı . Ver anahtarı dedi . Hayır mesele araba değil . Zaten bende gerekirse yalınayak giderim al diye suratına çarptım anahtarı ama , okula gitmeme yarım saat kalmıştı ..
bu çocuk Allah korusun her türlü ateşi çıkabilir gece bişey olabilir yani araba elzem bizim için . Zaten alacağım ama yani çok ayıp etti bence Canımı acıtmak için ne kadar acımasız olabileceğini gördüm ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…