Alım gücünüzün düşmüş olması üzücü. İnşallah evinizi satmadan çözersiniz.Kız benim de iki evim var, karı koca çalışıyoruz, altımdaki araba trafikten düştü düşecek, satsam para etmiyor, hurdaya döndü ama cesaret edip yenisini alamıyorum. Niye biliyor musun? Fiyatlar böyle giderse seneye çocuğun eğitim giderleri için evin birini satabiliriz diye konuştuk geçen ay...konu sahibi tek başına çalışıp nasıl güle oynaya araba alsın?
Asla öyle birşey ima etmedim. Herşeye çok rahat ulaşan insanlardan kastınız nedir bilmiyorum ama benim kastım temel gereksinimlarin artık ulaşılamaz olmasıydı. Geliri düşük olan da yüksek olan da ulasabilmeli bir eve bir arabaya, temiz gıda sağlık ve eğitime. Üstü kimseyi ilgilendirmez. Yanlış anlasildiysam üzülürüm...Sizi ve yorumlarınızı severim ama bu yazdığınız hoş değil gerçekten.
Sizin imkanlarınız ile başkalarınki aynı değil, herşeye çok rahat ulaşan insanlar haram parayla alıyor düşüncesi çok yanlış
Sizin imkanlarınıza ulaşamayan daha düşük gelirli kesimde sizin için nasılsa helal değil kazancı diye düşünüyor olabilir bu durumda
Konu sahibi araba alamam demedi ki zaten. Boşanma tamamlansa da kredi çekip araba alsam, arabasızlık zor dedi.Siyasetle ile ne alakası var?
Benim siyasi görüşüm hiç yoktur, oy kullanmaya bile gitmem çoğu seçimde. Hiçde anlamam zaten.
Ama araba almak benim için zor birşey değil, çevremde birçok insan içinde zor değil. Konusahibi içindede zor olmadığını düşünüyorum.
2 evi olup çalışan bir insanda araba alamayacaksa tamam artık yani.
22bin € satığım arabamı burda hemen hemen aynısını ama daha yüksek km lisini 23750€e aldım. Sizin hesabınıza göre daha düşük almam gerekmezmiydi, yarı yarıya falan hataŞu örnekte de aslında bizim dediğimizi desteklemişsiniz. Nasıl atlamışız bu hesabı ya ? sdfas
Sizin çevreniz şanslı gruptaki azınlık inanın. Avukat bekar kuzenim bu ay kirayı paylaşmak için evine ortak kiracı aldı. Avukat diyorum bak, kirayı karsilayamiyor artık. Asgari ücretlinin ( ülkenin yüzde 80 i) halini siz düşünün.Alım gücünüzün düşmüş olması üzücü. İnşallah evinizi satmadan çözersiniz.
Ama yine tekrar ediyorum, şartları çok çok iyi olan insanları son 1-2 yıldaki ekonomi sarsıntı hiç etkilemedi.
Satmayı düşünmediğim yazlığım için bana birisi haber yollamış, satacaksa ben alayım yazık olmasın. Şukadar para veririm dedi üzerine beni arayınca. O arayana kadar evimin okadar değerlendiğini bile bilmiyordum. Satmayı düşünmüyorum o paraya arsa al yap birtane dedim.
Hemen hemen aynısıysa neden aldınız peki22bin € satığım arabamı burda hemen hemen aynısını ama daha yüksek km lisini 23750€e aldım. Sizin hesabınıza göre daha düşük almam gerekmezmiydi, yarı yarıya falan hata
Boşanma tamamlanınca çok zorlanacak kredi öderken. Arabalar uzay parası olmuş, nerden baksan ayda 6-7 bin taksit ödeyecek garibim...Ben çok fena empati yaptım konu sahibiyleKonu sahibi araba alamam demedi ki zaten. Boşanma tamamlansa da kredi çekip araba alsam, arabasızlık zor dedi.
Konu ne saçma yere evrildi
Evet demedi.Konu sahibi araba alamam demedi ki zaten. Boşanma tamamlansa da kredi çekip araba alsam, arabasızlık zor dedi.
Konu ne saçma yere evrildi
Çünkü Türkiyeden buraya arabayı getiremezdim. Getirseydimde 6ay dan fazla araba burda kalamazdı, burda satamazdım vsHemen hemen aynısıysa neden aldınız peki
22000 birim fiyata satıp aynı birim fiyata almışsınız. Alım gücü açısından size yine bedava gibi. Ayrıca aynı arabayı bugün ordan 0 alsanız daha ucuza maledersiniz muhtemelen çünkü burda 2. el, vergiler yüzünden Euro üzerinden bile hesaplansa heryerden daha pahalı hale geldi.22bin € satığım arabamı burda hemen hemen aynısını ama daha yüksek km lisini 23750€e aldım. Sizin hesabınıza göre daha düşük almam gerekmezmiydi, yarı yarıya falan hata
Boşanıyorlarmesele araba almaya alamamaya ne ara döndü bilmiyorum ama konu sahibinin serzenişi araba değil. 10 yıllık kocasının çocuğunun babasının avukatın bürosunda onu düşünmeden ortada bırakması. Güvendiği dağlara yağan karlar. Yıllardır kendi gibi düşündüğü adamın Bi yabancıya hatta düşmana dönüşünü izlemek. Konu sahibi senin adına konuştum ama ben böyle hissederdim sanırım.
Sıfırı 60 bin € du geçen sene22000 birim fiyata satıp aynı birim fiyata almışsınız. Alım gücü açısından size yine bedava gibi. Ayrıca aynı arabayı bugün ordan 0 alsanız daha ucuza maledersiniz muhtemelen çünkü burda 2. el Euro üzerinden bile hesaplansa heryerden daha pahalı hale geldi.
Ben bunu 60000 birime 0 araba diye okuyorum ve çok üzülüyorumSıfırı 60 bin € du geçen sene
Bu sene bilmiyorum
Ben sizi anladım da sizin ısrarla anlamak istemediğiniz şu;Çünkü Türkiyeden buraya arabayı getiremezdim. Getirseydimde 6ay dan fazla araba burda kalamazdı, burda satamazdım vs
Arabamıda sevdiğim için başka model bakmak istemedim
Umarım yeterince açıklayabilmişimdir
yok siyasi kısmını bizim ülkede her şeyi siyasete bağlayan insanlar olduğu için açıklama gereği duydum. neyse anlayabilmek için bu ülkede yaşamanız gerekiyor benceSiyasetle ile ne alakası var?
Benim siyasi görüşüm hiç yoktur, oy kullanmaya bile gitmem çoğu seçimde. Hiçde anlamam zaten.
Ama araba almak benim için zor birşey değil, çevremde birçok insan içinde zor değil. Konusahibi içindede zor olmadığını düşünüyorum.
2 evi olup çalışan bir insanda araba alamayacaksa tamam artık yani.
arkadaşa normal bi sıfır aracın bizim 1 milyona denk geldiğini anlatamadık ya laBen bunu 60000 birime 0 araba diye okuyorum ve çok üzülüyorum
Bizim bile gözümüz görürken aklımız almıyor, onlar nasıl anlasın uzaktan?arkadaşa normal bi sıfır aracın bizim 1 milyona denk geldiğini anlatamadık ya la
Birim fiyat karşılaştırması bana herzaman mantıksız gelmiştir böyle kıyaslarda.Ben bunu 60000 birime 0 araba diye okuyorum ve çok üzülüyorum
O kadar iyi anlamışsınız ki ..mesele araba almaya alamamaya ne ara döndü bilmiyorum ama konu sahibinin serzenişi araba değil. 10 yıllık kocasının çocuğunun babasının avukatın bürosunda onu düşünmeden ortada bırakması. Güvendiği dağlara yağan karlar. Yıllardır kendi gibi düşündüğü adamın Bi yabancıya hatta düşmana dönüşünü izlemek. Konu sahibi senin adına konuştum ama ben böyle hissederdim sanırım.