Ne bekliyordunuz?Avukatın orada anahtarı ver dedi Arabayı alıp gitti
Bu nasıl bir insanlıktır ya
Şu an arabamız yok
Sıkıntı oluyor bi an önce defolsa da bi araba alsam
Sen yurtdışında yaşıyorsun değil miNe bekliyordunuz?
Adam size resmen iftira atmış
Çocuk benden değil demiş
Bir kadına yapılacak en büyük hakaret bence
Böyle bir adam araba kalsın sonra gelir alırım mı diyecekti
Evi nasıl geri alırım diye düşünüyordur muhtemelen
Biten evliliğine üzüldüğünü sanmiyorum
Bukadar mağdur olmaya gerek yok
Araba dediğiniz nedir, gidin bi oto kiralamadan 1-2 haftalık araç kiralayın oldu bitti
Üzerinde düşünmeye bile değmez bir konu bana göre
Sonrasında alırsınız bi araba bütçenize göre
Arabalar heryerde öyle.
Geçen seneyle bu sene arasında 10 sene olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamamArabalar heryerde öyle.
Burda da sudan ucuz değil, hata geçen sene Türkiyede sattığım arabanın benzerini biraz daha üzerine koyarak aldım burda. Türkiyedeki aracımın km si daha düşük ve daha bakımlı olmasına rağmen.
Çalışan biri için araba çok büyük dert değil bence
Arabayı satmam ile diğerini almamın arası 3 hafta kadardı.Geçen seneyle bu sene arasında 10 sene olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Valla basit değilArabayı satmam ile diğerini almamın arası 3 hafta kadardı.
Konu bu değil zaten
Çalışan+ 2 evi olan biri için araba almak çok basit bir mevzu
Tüh arabamız yok napacaz şimdi diye düşünmeye bile değecek bir durum yok
Üzüntülü olman çokkk normal kolay birşey değil boşanmakAvukatım ona sizi anlıyorum haklısınız falan diye diye ikna etti resmen kandırdı , tamam eşyalar için gerekirse para verir esyalar size ait deyip , protokole bana ait olduğunu yazdırdı.. sonra eşyaları sordum artk imzaladı hiç bir hak iddia edemez dedi ..
Bi ara ben bile sinir oldum kendisine yani akıllı biriydi gerçekten kendısıne de teşekkür ettim beni koruduğu için . Mağdur olan sizsiniz dedi.
Bugün çok durgunum on yılım boşa gitti ve üzüntülüyüm aptal gibi hissediyorum
Benim uzakta olduğuma nasıl bukadar eminsiniz bilmiyorum ama işim gereği sık sık Türkiyeye gelmek durumundayım. Buraya yerleştim diye orası benim için bitmedi.Valla basit değilaraba fiyatları = ev fiyatları oldu nerdeyse. En kötü hurda araba 300000 birim para şu anda. Domatesin kilosu 25 , benzin litresi 23 birim, asgarî ücret kira bedeli oldu...saçma sapan bir ülke olduk, biz içindeyken bile anlamıyoruz, senin uzaktan anlamaman çok normal
ben de yazdıklarını ne diyor bu arkadaş diye okudum ki bir altta sizin yorumu gördüm
İşte orda kazanıp burda harcayinca her haftasonu bile gelip gitseniz çok da anlaşılmıyor ızdırabımız, bedenen uzaklaşmak şart değil yani...Benim uzakta olduğuma nasıl bukadar eminsiniz bilmiyorum ama işim gereği sık sık Türkiyeye gelmek durumundayım. Buraya yerleştim diye orası benim için bitmedi.
Dediklerinizin hepsini biliyorum her geldiğimde biraz daha şok oluyorum fiyatlara
Ama yine aynı şeyi savunuyorum
Araba almak çok zor birşey değil
Şu örnekte de aslında bizim dediğimizi desteklemişsiniz. Nasıl atlamışız bu hesabı ya ? sdfasArabalar heryerde öyle.
Burda da sudan ucuz değil, hata geçen sene Türkiyede sattığım arabanın benzerini biraz daha üzerine koyarak aldım burda. Türkiyedeki aracımın km si daha düşük ve daha bakımlı olmasına rağmen.
Çalışan biri için araba çok büyük dert değil bence
Öyle diyorsanız öyledir muhakkak…İşte orda kazanıp burda harcayinca her haftasonu bile gelip gitseniz çok da anlaşılmıyor ızdırabımız, bedenen uzaklaşmak şart değil yani...
yapmayın rica ediyorum. sağcı solcu vs değilim. asla radikal bir siyasi görüşüm yoktur. şu anki hükümete de oy verdim zamanında.ülkemin çıkarı ve cebime uygun olanı tercih ederim. ama cidden şu an burda araba almak ciddi mesele. bunun ülke sevgisiyle vs hiçbir alakası yok emin olunBenim uzakta olduğuma nasıl bukadar eminsiniz bilmiyorum ama işim gereği sık sık Türkiyeye gelmek durumundayım. Buraya yerleştim diye orası benim için bitmedi.
Dediklerinizin hepsini biliyorum her geldiğimde biraz daha şok oluyorum fiyatlara
Ama yine aynı şeyi savunuyorum
Araba almak çok zor birşey değil
Kim onlar yaaa...ama dur...ha tamammmm. Şimdi anladım , o kesim sizden de Elon Musk dan da şanslı para konusunda bacım. Bizim gibi fanilerin ekonomisiyle aynı değil yani onların ekonomisi.Öyle diyorsanız öyledir muhakkak…
Türkiyede yaşayıpda her yıl ev alıp araba değiştiren yakınlarımda burda kazanıp orda harciyor olmalılar…
Siyasetle ile ne alakası var?yapmayın rica ediyorum. sağcı solcu vs değilim. asla radikal bir siyasi görüşüm yoktur. şu anki hükümete de oy verdim zamanında.ülkemin çıkarı ve cebime uygun olanı tercih ederim. ama cidden şu an burda araba almak ciddi mesele. bunun ülke sevgisiyle vs hiçbir alakası yok emin olun
Düzeltiyorum. Şu an burada helal para kazanıp, burada araba almak ciddi mesele.cidden şu an burda araba almak ciddi mesele. bunun ülke sevgisiyle vs hiçbir alakası yok emin olun
Elon muskdan çok paralı bir tanıdığım/akrabam vs yok. Yoktur yani diye düşünüyorum. Varsada iyi saklıyorlar kendileriniKim onlar yaaa...ama dur...ha tamammmm. Şimdi anladım , o kesim sizden de Elon Musk dan da şanslı para konusunda bacım. Bizim gibi fanilerin ekonomisiyle aynı değil yani onların ekonomisi.
Sizi ve yorumlarınızı severim ama bu yazdığınız hoş değil gerçekten.Düzeltiyorum. Şu an burada helal para kazanıp, burada araba almak ciddi mesele.
Kız benim de iki evim var, karı koca çalışıyoruz, altımdaki araba trafikten düştü düşecek, satsam para etmiyor, hurdaya döndü ama cesaret edip yenisini alamıyorum. Niye biliyor musun? Fiyatlar böyle artmaya devam ederse seneye çocuğun eğitim giderleri için evin birini satabiliriz diye konuştuk eşimle geçen ay...konu sahibi tek başına çalışıp nasıl güle oynaya araba alsın? Üstelik evin biri annesinin üstüne.Siyasetle ile ne alakası var?
Benim siyasi görüşüm hiç yoktur, oy kullanmaya bile gitmem çoğu seçimde. Hiçde anlamam zaten.
Ama araba almak benim için zor birşey değil, çevremde birçok insan içinde zor değil. Konusahibi içindede zor olmadığını düşünüyorum.
2 evi olup çalışan bir insanda araba alamayacaksa tamam artık yani.
Elon Musk dan paralı demedim, para konusunda Elon Musk dan şanslı dedim zaten. Evet birilerine haketseler de haketmeseler de hakkaten para yağıyor gökten, onurlu okumuş kesim ve sıradan halk için öyle değil durumlar maalesefElon muskdan çok paralı bir tanıdığım/akrabam vs yok. Yoktur yani diye düşünüyorum. Varsada iyi saklıyorlar kendilerini