- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.772
Hiç sanmıyorum, sayende zengin bir adam olmuş olacaktı, kasıla kasıla gezerdi ortalıktaO yenilmiştik duygusu nedeniyle öyle hüngür hüngür ağladı belki bilmiyorum
Evi almış olsaydı ağlar mıydı acaba
Çekişmeli de yine ev ev diye tutturursa iyice tiksineceğim artkÇekişmeliyi göze almıştın zaten gerekirse çekişeceksin, orada da senin elin güçlü, avukatın yanında söyledikleri bile yeter. Keşke o odada kamera olsaydı
Ben öfke kontrolü olmadığı için kapıya dayanmasın diye bi yeri bıraktımHanımlar her yerden engelle numaranı değiştir diyorsunuz da adam isterse çocuğu görme hakkı var görüşme günü vs belirlemek için mecburen muhatap olacaklar ona yapacak bir şey yok. Ayrıca adamın yazacağı her şey çekişmeli için delil olabilir, konu sahibi biraz sabretmenli bu duruma, en doğrusu bu bence
Bu adamın yokluğu varlığından daha iyi emin olKızım bana çok düşkün
Daha 1 yaşında falandı babası böyle sinir krizi geçirmişti yine , ben bir psikoloğa danıştım o zaman hani destek alalım diye ama tabiki eşim asla sorunu olduğunu kabul etmedi de neyse , ben psikoloğa eğer böyle devam ederse ne olur diye sormuştum . Kadın bana “ çocuk , gittikçe babadan uzaklaşır , size yaklaşır , cunku öfke kontrolü olan ve ona güven veren sizsiniz . Çocuklar , asla bir ebeveynin kontörlü kaybetmesini istemez , kontrolü kaybetmeyen ebeveyn kimse onu seçer “ demişti ……. Aynen bunu yaşadım . Kızım bana sonsuz güvenir , bende ne kadar beni zorlasa da , o aramızdaki çizgiyi asla geçmem, ona her zaman saygı duyduğum bir birey gibi davrandım.. ne olursa olsun onu çok sevdiğimi ve asla bırakmayacağımı vs hep söyledim ….
Ve şu an kızımın seçimi ben oldum…
Bana çocuğu da kendin gibi yaptın dedi , avukatın yanında , bende evet o da annesi gibi onurlu ve güçlü bir insan dedim . Kimseye boyun eğmeyecek dedim . Bazen babası yanında olmayacak diye içten içe üzüldüğüm oluyor onun için yalan yok , ama bu şekilde de olmuyor ….. bizim için en iyi olan bu .
''adam'' vasfını da bırakmış bir kenara zaten mesajlarınıza hep baktım daha ne kadar rezillik çıkarabilirim diye savaş veriyor.Babasına kapıyı ilk açınca yüzüne çarptı ya çocuğa da kızıyor
Demiyor ki annesini üzünce bu çocuk bana tepki veriyor
Adam da düşünme yetisi yok ki
Çok şaşırmadım, sizin hatrınıza bir balık yiyemeyip hakaret eden üstünüze sağlığınızı bile sormaya tenezzül etmeyen bencil bir adam onu bağlayacak hiçbir şeyi tutmaz hayatındaBu arada son kez görüşmek istiyorum demişti zaten
Adam benimle birlikte çocuğu da boşuyor
Ben öfke kontrolü olmadığı için kapıya dayanmasın diye bi yeri bıraktım
Ona meraklı değilim yani yoksa
Avukatım da üç gün idare et kışkırtma dedi
Şu an tersleşmenin sırası değil mantıklı olan neyse onu yapmaya çalışıyorum sadece
Onu üzerime çekmek şu an herşeyi daha da zorlaştırır
Tabi ki ev diye tutturacak, çekişmeliye dönerse bil ki kesşnlikle ev yüzünden olurÇekişmeli de yine ev ev diye tutturursa iyice tiksineceğim artk
Sonuna kadar dik duracağım
Ona şimdi dank etti bence
Bi yerde okumuştum kadınlar boşanma kararı verene kadar acı ceker
Erkekler iş ciddiye binince acı çekmeye başlar diye yani kadınlar kafada bitirince artk acı cekmıyor
Erkekler ise ciddiye almadığı için çoğu şeyi gerçekten düzenlerinin bozulacağını vs anlayınca iş ciddiye binince acı çekme dönemi ve terk ediliyor olma hissi başlıyor
Ev bu boru mu? Zaten piyasalar da oynak , gitgide değerinin nasıl artacağını düşündükçe inme geliyordur ona.O yenilmiştik duygusu nedeniyle öyle hüngür hüngür ağladı belki bilmiyorum
Evi almış olsaydı ağlar mıydı acaba
Çok donanımlı ve aklı başında bir kadınsın, bu işi hakkıyla halledeceğine eminimEvet çok şükür öyle birazbana diyor ki bize zarar veren insanları hayatımızdan çıkarmalıyız anne . Üzülse bile bana belli etmiyor ama ben kendim oyun terapisi eğitimi aldım , mesleğim gereği , bu duyguları içine atmasına izin vermeyeceğim , konuşarak çözeceğiz birlikte
Yok bi daha yazmadıYazıyor mu hala
YaniŞu saatten sonra zırlaması mahkemede bir şeyi değiştirmez, kızına dna testi isteyip bir de bunu avukatın yanında tekrarlayarak hayatının hatasını yaptı bence, hiç bir hakim yemez o gözyaşlarını bu saatten sonra
DmiHiç sanmıyorum, sayende zengin bir adam olmuş olacaktı, kasıla kasıla gezerdi ortalıkta
ÖyleBu adamın yokluğu varlığından daha iyi emin ol
Evet''adam'' vasfını da bırakmış bir kenara zaten mesajlarınıza hep baktım daha ne kadar rezillik çıkarabilirim diye savaş veriyor.
Aynen öyle balıkla iftar mı olur karın mı doyar derdiÇok şaşırmadım, sizin hatrınıza bir balık yiyemeyip hakaret eden üstünüze sağlığınızı bile sormaya tenezzül etmeyen bencil bir adam onu bağlayacak hiçbir şeyi tutmaz hayatında
Bence deDoğru olanı yapıyorsun, avukatın haklı
Bundan sonra ki süreçte de soy bağı davası vs... zaten mecburi bir iletişim olacak
Ortada çocuk olunca o iletişimi bıçak gibi kesmek mümkün değil maalesef
Eşim eski eşinden boşanalı 13 yıl olmuş hala mecburi bir iletişim var, çocuklarla ilgili konular oluyor vs.. görüşme konusu bu kadar abartılacak bir durum değil.
Tabi ki ev diye tutturacak, çekişmeliye dönerse bil ki kesşnlikle ev yüzünden olur
O da avukatın orada onu dediEv bu boru mu? Zaten piyasalar da oynak , gitgide değerinin nasıl artacağını düşündükçe inme geliyordur ona.
Ne son kezi daha yeni başlıyorYok bi daha yazmadı
Malum son kez konuşmak istemişti kendısınden olduğuna şüphesi olduğu kızıyla
E bu krizde çocuğumun başında bir çatısı olsun diye düşünecek hali yoktu , ayı çünkü ayılığını yapması lazım. Daha çok ağlasın.O da avukatın orada onu dedi
Cumhurbaşkanının açıklamasından sonra iyice değeri arttı ona mı kalacak diyor
Avukatın çok sağlam insanmış çok şanslısın, hepsi böyle koruyucu davranmıyororada onu dedi
Cumhurbaşkanının açıklamasından sonra iyice değeri arttı ona mı kalacak diyor
Avukatım ona sizi anlıyorum haklısınız falan diye diye ikna etti resmen kandırdı , tamam eşyalar için gerekirse para verir esyalar size ait deyip , protokole bana ait olduğunu yazdırdı.. sonra eşyaları sordum artk imzaladı hiç bir hak iddia edemez dedi ..Avukatın çok sağlam insanmış çok şanslısın, hepsi böyle koruyucu davranmıyor
Eşya işi ortalık karıştırabilir gibi, inşallah ciddi sorun çıkmaz. Temelde kabahat ex eşte her koşulda hepsini okuması lazımdıAvukatım ona sizi anlıyorum haklısınız falan diye diye ikna etti resmen kandırdı , tamam eşyalar için gerekirse para verir esyalar size ait deyip , protokole bana ait olduğunu yazdırdı.. sonra eşyaları sordum artk imzaladı hiç bir hak iddia edemez dedi ..
Bi ara ben bile sinir oldum kendisine yani akıllı biriydi gerçekten kendısıne de teşekkür ettim beni koruduğu için . Mağdur olan sizsiniz dedi.
Bugün çok durgunum on yılım boşa gitti ve üzüntülüyüm aptal gibi hissediyorum
Avukatın orada anahtarı ver dedi Arabayı alıp gittiEşya işi ortalık karıştırabilir gibi, inşallah ciddi sorun çıkmaz. Temelde kabahat ex eşte her koşulda hepsini okuması lazımdı
Çok iyi anlıyorum seni, düşüncesiz bencil bir adam işte, salı günü biter inşallah. Olmadı babanın kardeşinin üzerine falan alırsın çekişmeliye dönecek olursaAvukatın orada anahtarı ver dedi Arabayı alıp gitti
Bu nasıl bir insanlıktır ya
Şu an arabamız yok
Sıkıntı oluyor bi an önce defolsa da bi araba alsam