Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanın bilemiyorum biz anlaşmalı boşandık ve avukata size vekalet verdikten sonra gelmem şart mı dedim evet dedi ki bizde protokol hazırdi , ilkinde hatta hazır değilim dedi iki ay ertelendi ikincisinde boşanma gerceklesti
Yani benimde çok anladığım konular değil.
Etrafımda anlaşarak boşanan çok kişi yok
Zaten herkese herşey sorulmuyor malum

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-13-22-55-49-935_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-05-13-22-55-49-935_com.android.chrome.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 31
Yani benimde çok anladığım konular değil.
Etrafımda anlaşarak boşanan çok kişi yok
Zaten herkese herşey sorulmuyor malum
Şöyle sebep olarak zorla imzalatilmis olabilir, anlaşmalı gibi gösterilip eşlerden birinin haberi bile olmayabilir bu tarz boşanmaların olmaması için demişti, cekismelide zaten herşey ortada olduğu için sorun olmuyor belki de bilemedim

Keşke arada çocuğu perişan etmeseniz.
Çocuk benden değil, DNA testi isteyeceğim, benden çıksa bile işim olmaz diye bir insanın ağlamasını zırlamasını, duygu istismarını çocuğa niye yaşatıyorsunuz.
Alıp veremediğiniz ne kaldı ki, muhatap oluyorsunuz, yazsın dursun, belli ki bundan sonra daha çok üstünüze gelecek.
Çocuğunuzu bu arada koruyun lütfen.

Bugün akşam otobüsle memlekete gidecektim çocuğumla . Sabah işe gittim beldim kaç gündür eşime canım balık çekti demiştim . Neyse , iftara diye gittik ama bir öf Pöf durumunda sürekli . En sonumda dedi ki senin kafan da nereden çektiyse şu balığı.. yani on yıldır ilk defa neredeyse bişey istedim . Normalde o kırmızı et sever ve hep onun istediği yere gidilir . Bu defa neden bilmem zoruma gitt sürekli öf pöf. İstemiyorum dedim balık . Tuttu kebapçı nın önünde durdu gel beraber yiyelim sensiz yiyemem falan dedi çok ısrar etti ama , ben gelmeyeceğim dedim . Arabayı Al eve git dedi kendisi yemeğe gitti . Bende kızımı alıp yan taraf balıkçıya gittim . Neyse biz oradayken mesaj atmış , bir daha eve geri donme diye , arabayı evin önüne park edip taksiyle otogara geçtim . şimdi otobüsteyim . Kızım kucağımda uyuyor . O kadar masum ki . Bazen onun için çok üzülüyorum. Aramadı sormadı bile , hep böyle kaba saba dengesiz hareketleri var ve suçlu Bile olsa gelme vs der. Benim orada bir işim evim ve çocuğumun eşyaları var , nasıl gelmeyebilirim ? Kendımi geçtim kızımı bile aramadı yolcu etmedi , çocuk ta babam merede diye soruyor , çok pişmanım ..
Son durum
Dün akşam 7 den ber ne aradı ne sordu bizi uzun yol herşet olabilir ama umrunda değiliz Şimdi mesaj yazdım
Senin gibi baba koca olmaz olsun
Kızım senin gibi bir babayı hak etmiyor zaten varken de yoksun
Tüm eşyanı al defol o evden
Geldiğimde çöpün kalmasın
Davayı da aç , açmazsan ben açacağım
Herkes kendı hayatına bakacak yazdım
Acaba abisini de arasam anlatsam bitsin
Kimseyi aramadım iki gün boyunca

Son durum
Eşim mesaj atmış
Boşanma davasını aç , çocuk kimden DNA testi yaptıracağım diye
Artk söyleyecek hiçbir şeyim kalmadı ..
cevap bile veremedim..

Son durum
miyorum
Eşya almaya gelmiş kavga ettik
Kızıma baba uzak işe gidiyor gelecek demiş
Kız bana söyledi bende dedim ki babam bir daha gelmeyecek bu eve
O sıra duymuş bana diyor ki sen bazı soruların cevaplarını vermeden diye konuşmaya başladı bende kesip ne sorusu ne cevabı bir daha benim adımı ağzına alma , bu çocuğun babası olabilirsin ama benim artık hiçbirşeyim değilsin bir daha adımı ağzına alma dedim ,
Emin değilim ondan da diyerek çocuğu Kasteddi bende hiç yıkılmadan o halde ikimizin de adını ağzına almayacaksın
Perşembe avukata gidiyorum bitti bu iş tüm eşyalarını Al defol git dedim ama bağırıyoruz artk . Neysebana dedi ki bi kere ben Şırnak tayken bu eve senin arkadaşın ve babası gelip kaldı 2015 te . Ben yokken elin adamı nasıl gelebilir dedi . Dediği adam 70 yaşında , öğretmen arkadaşımın babası . Kızıyla kaldılar bir gün misafir oldular , kızın tayini çıkmıştı taşınıyorlardı . Evi taşıdıkları için benim de yakın arkadaşım olduğu için , eşime de söyleyip bende kalmalarını istemiştim , ben öğretmen arkadaşımın babasını nasıl evime alırmışım o evde yokken başka erkek nasıl gelirmiş . Evet dedim gelebilir kalabilir bunda bişey yok hala aynı şeyi yaparım bugün olsa , ama bunu düşünen senin gibi ahlaksız serefsiz adama yazıklar olsun, boyun devrilsin inşallah bu çocuğun vebali de benim de günahımı aldın Allah ından bulasın dedim , madem seni aldattım ben ne diye sustun senelerce ne tıynette bir adammışsın sen dedim bana diyor ki çocuk büyüsün diye bekledim , içeri gittim neyse
Neyse sonra eşyasını almış gelmiş bana dedi ki “sana bir şey soracağım “ gibi bişey o kadar sinirliyim gerginim ki şu an tam hatırlamıyorum bile odadan çıkmak istedim kızım kucağımda , önüme durdu yek bişey söyleyeceğim mi soracağım mı ne dedi , eğer konuşmazsan bu yuva yıkılacak gibi bişey söyledi . bende “ben senden artık hiçbirşey duymayacağım sormayacaksın defol git bitti bu iş “ dedim çıktım , kafasında herhalde kesın aldattı diye iyice netleştirdi ben öyle yapınca . Sonra dedim ki sana inat kızımla dimdik duracağım dimdik yürüyeceğim , bana küfür ettin sustum evi basıma yıktın sustum ama benim çocuğuma dil uzatmayacaktın , anlaşmalı boşan yoksa çektiririm sana dedim , sen kimsin de bana çektirecekmişsin bilmem ne diyor . Neyse kızımı alıp içeri girdim odaya kapıyı da kilitledim sonra defolup gitmiş
Çilingir çağırıp kilidi değiştirdim
Perşembe günü de kesin gidiyorum avukata
Kızımın böyle babası olacağına olmasın daha iyi tek benim çocuğum mu ayrı ailede büyüyecek olan . Şimdiye kadar defalarca boşanmayı düşündüm ben ama ilk defa ağlamıyorum sızlamıyorum korkmuyorum mutlaka kötü günlerimiz de olacaktır kızımla ama sevgi güven huzur olacak evimizde . Bunun için geri dönmeyeceğim artık ne olacaksa olsun
kocanız kaç yaşında olgunlaşmamış hala belli üzüldüm size inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Sabah eve geldi kapıya kızım koştu beyse onu görünce çat diye yüzüne kapattı
Sonra aç dedim açtı
Neyse üstünü giy avukat arayıp duruyor gidelim yanına dedi
Gittik kızımla o dışarda stajyerlerin yanında o Dışarda bekledi
Hersey satılıp ikiye bölünsün dedi
Avukat kabul etmedi
Ev için altın vermiş araba içşn para vermiş dedi
Araba için para verdiği ne malım ispatlayamaz elden verdi derim dedi
Bende makbuz var dedim
Avukat onun tüm ısrarlarına rağmen ona çekişmeli nin yıllar sürebileceğini , üstelik öyle olursa hem bana 400 gram altın hem manevi tazminat vs alabilir dedi en son avukat bir arkadaşını aradı o kabul et deyince kabul edip imzaladı
Çocuk için DNA testi yaptıracağım dedi
Senden çıkınca yüzüne nasıl bakacaksın dedim benden çıksa bile istemiyorum dedi aynı sana benzemiş kendin gibi yapmışsın çocuğu da dedi .
Bende evet dedim annesi gibi onurlu ve güçlü
Ben diyor yıllar sonra babamı görmek istiyorum derse aklımda şüphe kalmasın diye test istedim benden çıkmazsa zaten işim yok
Ben evlenirsem eğer bu çocuk benden ise ona evimi de açarım gönlümü de açarım, dedi
Bende hiçbir yerini açma. Annesine bu kadar iftira atan eziyet eden birini aramaz benim kızım merak etme dedim .
Zaten o lafın üstüne kanım da dondu nafaka da istemiyorum lanet olsun sana dedim , yoksa boşanmıyor mal mülk derdine düşmüş .
Neyse kavga etmemek için kızın yanına gittim döndüğümde avukata ben bunu hiç dövmedim sinirli değilim falan diyordu bende dedim ki o kırdığın kapı mobilyalar iftira belki yüzümde patlamadı ama benim için Tokattı onlar dedim
E bu avukata niye sinirlenip girişmiyorum dedi bende erkek cunku dedilm
Bana aynen şunu dedi avukatta tam önümüzde ,
Merak etme ben bu adamı dövebilecek güçteyim dedi
Şaka gibi
Ya dedim sen be zaman anlayacaksın bu iş kaba kuvvetle olmuyor
Neyse avukat susturdu bizi
İmzaladı protokolü
Madem araba bende kalıyor ver anahtarı dedi
Verdim .
Avukata görüşürüz dedi giderken kızımın yüzüne bile bakmadı ….. kızım arkasından bakakaldı …..
Arabayı bizden alıp gitti okula bile bırakayım demedi
Oradan taksiyle okula geldik kızımla
Bugün dava açıldı
Haftaya duruşma olacak avukat bir celsede biter dedi .
Artık buradan sonra daha güçlü olmalıyım
Eşyaların parasını ödersen sende kalabilir dedi
Bilemiyorum boşanma olsun ona öyle bakacağız ama avukat protokole eşyalar üstünde hak iddia etmedi yazmış onun için
Ama o bunu fark etmedi imzaladı
Neyse şimdi arabam yok
Avukat boşandıktan sonra araba al çünkü ortak mal olacak yine şimdilik taksiyle idare et dedi
Boşandıktan sonra sanırım araba sorunum olacak ama alırım yani kredi çeket öderim yapacak bişey yok
Eve kafayı takmıs ev 1,5 milyon değerinde diye onunla kafayı bozmustu
Zor vazgeçti, sen okuldayken eşyalarımı alırım dedi tamam dedim
Anahtarı da bırak yoksa kilidi değiştireceğim dedim , yanlışım olduysa affola o kadar değişik duygular içindeyim ki
6 saat ders anlatacağım şimdi
Neyse artık çok daha güçlü olmalıyım ……..
Kızım arkasından bakakaldı dedin ya..... tüm konunun önüne geçti içimde, çok iyi bilirim bu duyguyu, hiç unutmadım... kızın o bakışı ömrü boyunca saklayacak, buna sebep olan adamı allah bildiği gibi yapsın...
Başından beri takip ediyorum konuyu çok güçlü bir kadınsın, hayat bundan sonra hep güzellikler sana, zor tarafı bitti, bundan sonra o düşünsün

Telegram dan yalvarıp kızımla son kez görüntülü konuşayım dedi konuştu hüngür hüngür ağlıyor
Özür dilerim kızım dedi ağlaya ağlaya
Canıma değsin
Ben hiç muhattap olmadım
Zırıl zırıl ağladı baba seni çok seviyor beni unutma kızım diye
Sonra ağlayarak kapattı
Timsah göz yaşları, yavrıcuk üzülmüştür ne kadar dirençli de olsa
İnş orada ayrılmak istemiyorum falan demez
Kızım da diyor ki sen beni sevsen anneme iyi davranırsın beni sevmiyorsun diyor şak gibi
Çok akıllı bir kızın var, allah nazardan saklasın. İnşallah çok taciz etmez çocuğu

O değil de annesi dolduruyor sanıyordur kesin. Yüzüne falan kapatmış ya. Kız çocukları nasıl içli ya. Benim oğlan olsa umru olmaz. 🙄
Kızım bana çok düşkün
Daha 1 yaşında falandı babası böyle sinir krizi geçirmişti yine , ben bir psikoloğa danıştım o zaman hani destek alalım diye ama tabiki eşim asla sorunu olduğunu kabul etmedi de neyse , ben psikoloğa eğer böyle devam ederse ne olur diye sormuştum . Kadın bana “ çocuk , gittikçe babadan uzaklaşır , size yaklaşır , cunku öfke kontrolü olan ve ona güven veren sizsiniz . Çocuklar , asla bir ebeveynin kontörlü kaybetmesini istemez , kontrolü kaybetmeyen ebeveyn kimse onu seçer “ demişti ……. Aynen bunu yaşadım . Kızım bana sonsuz güvenir , bende ne kadar beni zorlasa da , o aramızdaki çizgiyi asla geçmem, ona her zaman saygı duyduğum bir birey gibi davrandım.. ne olursa olsun onu çok sevdiğimi ve asla bırakmayacağımı vs hep söyledim ….
Ve şu an kızımın seçimi ben oldum…
Bana çocuğu da kendin gibi yaptın dedi , avukatın yanında , bende evet o da annesi gibi onurlu ve güçlü bir insan dedim . Kimseye boyun eğmeyecek dedim . Bazen babası yanında olmayacak diye içten içe üzüldüğüm oluyor onun için yalan yok , ama bu şekilde de olmuyor ….. bizim için en iyi olan bu .

Timsah göz yaşları, yavrıcuk üzülmüştür ne kadar dirençli de olsa

Çok akıllı bir kızın var, allah nazardan saklasın. İnşallah çok taciz etmez çocuğu
Evet çok şükür öyle biraz :KK66: bana diyor ki bize zarar veren insanları hayatımızdan çıkarmalıyız anne . Üzülse bile bana belli etmiyor ama ben kendim oyun terapisi eğitimi aldım , mesleğim gereği , bu duyguları içine atmasına izin vermeyeceğim , konuşarak çözeceğiz birlikte

Kızım arkasından bakakaldı dedin ya..... tüm konunun önüne geçti içimde, çok iyi bilirim bu duyguyu, hiç unutmadım... kızın o bakışı ömrü boyunca saklayacak, buna sebep olan adamı allah bildiği gibi yapsın...
Başından beri takip ediyorum konuyu çok güçlü bir kadınsın, hayat bundan sonra hep güzellikler sana, zor tarafı bitti, bundan sonra o düşünsün
Umarım sonuna kadar böyle güçlü durabilirim . Mahkeme de ben istemiyorum demesi beni korkutuyor , şu an zırlama moduna geçti, inş kızım da fazla eksikliğini hissettirmeden büyütürüm , çok teşekkür ederim desteğinizi bilmek beni mutlu ediyor

Ve şu an kızımın seçimi ben oldum…
Bana çocuğu da kendin gibi yaptın dedi , avukatın yanında , bende evet o da annesi gibi onurlu ve güçlü bir insan dedim . Kimseye boyun eğmeyecek dedim . Bazen babası yanında olmayacak diye içten içe üzüldüğüm oluyor onun için yalan yok , ama bu şekilde de olmuyor ….. bizim için en iyi olan bu .
adam hala neleri yıktığının farkında değil nu de kendin gibi yaptın demiş, hem öfke kontrolü yok hem de mantıklı düşünmeyi de bırakmış bir kenara. ondan olabildiğince uzaklaşmak en güzeli.

adam hala neleri yıktığının farkında değil nu de kendin gibi yaptın demiş, hem öfke kontrolü yok hem de mantıklı düşünmeyi de bırakmış bir kenara. ondan olabildiğince uzaklaşmak en güzeli.
Babasına kapıyı ilk açınca yüzüne çarptı ya çocuğa da kızıyor
Demiyor ki annesini üzünce bu çocuk bana tepki veriyor
Adam da düşünme yetisi yok ki

Umarım sonuna kadar böyle güçlü durabilirim . Mahkeme de ben istemiyorum demesi beni korkutuyor , şu an zırlama moduna geçti, inş kızım da fazla eksikliğini hissettirmeden büyütürüm , çok teşekkür ederim desteğinizi bilmek beni mutlu ediyor

Şu saatten sonra zırlaması mahkemede bir şeyi değiştirmez, kızına dna testi isteyip bir de bunu avukatın yanında tekrarlayarak hayatının hatasını yaptı bence, hiç bir hakim yemez o gözyaşlarını bu saatten sonra

Hanımlar her yerden engelle numaranı değiştir diyorsunuz da adam isterse çocuğu görme hakkı var görüşme günü vs belirlemek için mecburen muhatap olacaklar ona yapacak bir şey yok. Ayrıca adamın yazacağı her şey çekişmeli için delil olabilir, konu sahibi biraz sabretmenli bu duruma, en doğrusu bu bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X