Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Avukat şimdi başka türlü razı olmayacak diye böyle dedi
Babalık davası sonuçlanınca dava açarız her türlü alacağız dedi nafaka mecbur diyor
Avukatın akıllı bir adam, çok sevindim buna, çocuğunun nafakasını sakın bırakma o adama, varlığını asla unutamasın

Şaşkınlıkla okudum. Git Bi fakir sevindir Bi çocuk falan sevindir kurtuldun diye valla ne kadar karaktersiz bu adam. Ay yok valla diğer yorumlarda babasıdır görüşsün falan demiştim ama geri aldım. Görüşmesin bu adamdan ne kadar uzak o kadar iyi. Zaten umrunda da değil gitsin defolsun. canın acıyodur biliyorum ama olaylara bu taraftan bakınca ne kadar şanslı olduğunu Bi bilsen..

Nafaka almamak ile iyi yapmışsınız bosverin. Dna testinden sonra da nafaka davası açabilirsiniz, hele şu rezilin nikahından bi kurtulun.
Avukat zaten önce bi sizi kurtaralım evi alarak , bide nafaka dersek imzalamayacak , DNA testinden sonra mecbur ödeyecek siz sakin olun dedi . Ben 1,5 milyon değerinde ev almış aldım o 500 binlik araba
Ona kudurdu zaten

Pislik herif yaa ettiği laflara bak..

Çok şükür kurtulmaya çok yakınsınız. Kızınız için çocuk hali olduğu için üzüldüm ama böyle bir babadan kurtulduğu için seviniyorum yavrucağa.

Evi almanız iyi olmuş. Karaktersiz herif hala evin derdinde..
Aynen ev ev diye yarım saat köpürdü
Ben on sene çalıştım bşr ev bile alamadan bitecek mi bu iş bu saatten sonra en ucuz ev 1 milyon nasıl alayım dedi
Alamadı kızıma bana kaldı oh canıma değsin

Neden nafakadan vazgeçtin canim o çocuğunun rızkı.
Sen güçlü bir annesin eşin gercekten nankörün tekiymiş.
Evlenecekmiş evleneceği kadına acıdım şimdiden.
Iyi tarafından bak canım yıllarca mahkeme mahkeme gezmeyeceksin bir celsede bitecek sende kızında çok mutlu olacaksınız.
Babalık davasi açacağım demiş bırak açsın sonucu görünce b.k gibi kalacak sende karşılığında manevi tazminat davası acarsın.
Kızınla çok mutlu olmanı canı yürekten istiyorum🤲🏻🌹
İnşallah
Kiminle evleniyorsa Allah sabır versin
Nafaka almamakla hata etmişsin uzun vadede kızının ihtiyacı olacak ama evin sende kalması ve eşyaları alamayacak olması güzel. Allah belasını versin demek istiyorum, insan bir çocuğa bunu nasıl yapar ya. Sabırlı ol, ağlama falan demeyeceğim böyle bir adama harcadığın yıllara ağlayacağına çok eminim. Kurtulduğuna şükret, araba alınır hiç dert değil. Tam bir şerefsizmiş avukatı dövecek öyle mi 🤬 bu kadar hızlı kurtulursan bir çocuk sevimdir, şükredecek çok şeyin var
Sevindiricem kurtulunca kutlayacağız kızımla
Boşanır boşanmaz kredi çekip bir araba alırım
Yani haksız da sayılmazsın o konuda ama öyle ya da böyle babası. Yarın öbürgün her türlü masrafları artacak. Özel okulda okutmak istersen zorlanırsın mesela.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Kurtuluyor olmana çok seviniyorum arkadaşım gerçekten. Konumu başından beri okuyorum. Ara ara aklımdan geçiyorsun. Yanında olsam kocaman sarılırdım sana.
Ayda yollayacağı 2 bin lirayı istemiyorum şu an
Keşke yanımda olsaydın o kadar çok ihtiyacım var ki birisine
Sen şimdi nafakayı bıraktın ama kızın üniversite dönemine geldiğinde bu davayı yeniden açabilirsiniz aklında bulunsun. Açıklamanı sonra gördüm, bu iyi haber
Babası olduğu için davayı her zaman açabilirmişim avukat kurtulayım diye uğraştı
Şaşkınlıkla okudum. Git Bi fakir sevindir Bi çocuk falan sevindir kurtuldun diye valla ne kadar karaktersiz bu adam. Ay yok valla diğer yorumlarda babasıdır görüşsün falan demiştim ama geri aldım. Görüşmesin bu adamdan ne kadar uzak o kadar iyi. Zaten umrunda da değil gitsin defolsun. canın acıyodur biliyorum ama olaylara bu taraftan bakınca ne kadar şanslı olduğunu Bi bilsen..
Ben dedim zaten aramayacaksın
Tayin isteyip gideceğim zaten dedi
Senin de yüzünü görmek istemiyorum dedi
Nafaka almamak ile iyi yapmışsınız bosverin. Dna testinden sonra da nafaka davası açabilirsiniz, hele şu rezilin nikahından bi kurtulun.
Aynen

Kızına içim gitti yavrum benim…
Ne vicdansız merhametsiz bir varlıkmış.
Geçmiş olsun kurtuldun sayılır.
İnşAllah minik kuzunla çok mutlu olursunuz yeni hayatınızda 🤲🏻

Avukat zaten önce bi sizi kurtaralım evi alarak , bide nafaka dersek imzalamayacak , DNA testinden sonra mecbur ödeyecek siz sakin olun dedi . Ben 1,5 milyon değerinde ev almış aldım o 500 binlik araba
Ona kudurdu zaten
Senin 400gr altın zaten 340bin yapıyor 22 ayardan hesaplayınca, üzerine tazminatla eline bir şey kalmayacaktı zaten, beter olsun 😁

Ona kudurdu zaten
Çok geçmiş olsun, avukatınız şu an için en makul ve mantıklı olanı yapmış, önceliğiniz bu adamdan boşanmak olmalı çünkü, boşanma meselesi uzadıkça işler karışıyor zira, sonra nesep ve nafaka davası açılır.

Sabah eve geldi kapıya kızım koştu beyse onu görünce çat diye yüzüne kapattı
Sonra aç dedim açtı
Neyse üstünü giy avukat arayıp duruyor gidelim yanına dedi
Gittik kızımla o dışarda stajyerlerin yanında o Dışarda bekledi
Hersey satılıp ikiye bölünsün dedi
Avukat kabul etmedi
Ev için altın vermiş araba içşn para vermiş dedi
Araba için para verdiği ne malım ispatlayamaz elden verdi derim dedi
Bende makbuz var dedim
Avukat onun tüm ısrarlarına rağmen ona çekişmeli nin yıllar sürebileceğini , üstelik öyle olursa hem bana 400 gram altın hem manevi tazminat vs alabilir dedi en son avukat bir arkadaşını aradı o kabul et deyince kabul edip imzaladı
Çocuk için DNA testi yaptıracağım dedi
Senden çıkınca yüzüne nasıl bakacaksın dedim benden çıksa bile istemiyorum dedi aynı sana benzemiş kendin gibi yapmışsın çocuğu da dedi .
Bende evet dedim annesi gibi onurlu ve güçlü
Ben diyor yıllar sonra babamı görmek istiyorum derse aklımda şüphe kalmasın diye test istedim benden çıkmazsa zaten işim yok
Ben evlenirsem eğer bu çocuk benden ise ona evimi de açarım gönlümü de açarım, dedi
Bende hiçbir yerini açma. Annesine bu kadar iftira atan eziyet eden birini aramaz benim kızım merak etme dedim .
Zaten o lafın üstüne kanım da dondu nafaka da istemiyorum lanet olsun sana dedim , yoksa boşanmıyor mal mülk derdine düşmüş .
Neyse kavga etmemek için kızın yanına gittim döndüğümde avukata ben bunu hiç dövmedim sinirli değilim falan diyordu bende dedim ki o kırdığın kapı mobilyalar iftira belki yüzümde patlamadı ama benim için Tokattı onlar dedim
E bu avukata niye sinirlenip girişmiyorum dedi bende erkek cunku dedilm
Bana aynen şunu dedi avukatta tam önümüzde ,
Merak etme ben bu adamı dövebilecek güçteyim dedi
Şaka gibi
Ya dedim sen be zaman anlayacaksın bu iş kaba kuvvetle olmuyor
Neyse avukat susturdu bizi
İmzaladı protokolü
Madem araba bende kalıyor ver anahtarı dedi
Verdim .
Avukata görüşürüz dedi giderken kızımın yüzüne bile bakmadı ….. kızım arkasından bakakaldı …..
Arabayı bizden alıp gitti okula bile bırakayım demedi
Oradan taksiyle okula geldik kızımla
Bugün dava açıldı
Haftaya duruşma olacak avukat bir celsede biter dedi .
Artık buradan sonra daha güçlü olmalıyım
Eşyaların parasını ödersen sende kalabilir dedi
Bilemiyorum boşanma olsun ona öyle bakacağız ama avukat protokole eşyalar üstünde hak iddia etmedi yazmış onun için
Ama o bunu fark etmedi imzaladı
Neyse şimdi arabam yok
Avukat boşandıktan sonra araba al çünkü ortak mal olacak yine şimdilik taksiyle idare et dedi
Boşandıktan sonra sanırım araba sorunum olacak ama alırım yani kredi çeket öderim yapacak bişey yok
Eve kafayı takmıs ev 1,5 milyon değerinde diye onunla kafayı bozmustu
Zor vazgeçti, sen okuldayken eşyalarımı alırım dedi tamam dedim
Anahtarı da bırak yoksa kilidi değiştireceğim dedim , yanlışım olduysa affola o kadar değişik duygular içindeyim ki
6 saat ders anlatacağım şimdi
Neyse artık çok daha güçlü olmalıyım ……..
Ne kadar adi bi adammış ya bj an once kurtulursunuz kendi hayatiniza odaklanirsiniz insaAllah dua edicem sizin icin🤲

Ona kudurdu zaten
Avukatınız çok akıllı. Herif boşandıktan sonra zaten çocuk kendisinin de olsa dönüp bakmayacak, şeyini sallaya sallaya bekar hayatına akacak. O ev size lazım asıl, o pisliğe çocuk vermişsiniz onu büyüteceksiniz . Hiç boşa zırlamasın.

Çok geçmiş olsun, avukatınız şu an için en makul ve mantıklı olanı yapmış, önceliğiniz bu adamdan boşanmak olmalı çünkü, boşanma meselesi uzadıkça işler karışıyor zira, sonra nesep ve nafaka davası açılır.
Çok teşekkür ederim, ev bende kaldığı için zoruna gitti
Avukatım da çekişmeliye donmesin diye uğraştı hep

Avukatınız çok akıllı. Herif boşandıktan sonra zaten çocuk kendisinin de olsa dönüp bakmayacak, şeyini sallaya sallaya bekar hayatına akacak. O ev size lazım asıl, o pisliğe çocuk vermişsiniz onu büyüteceksiniz . Hiç boşa zırlamasın.
Ben o pisliğe hiçbirşey vermedim .
Kızım sadece benim .
Bana ait.

Çok teşekkür ederim, ev bende kaldığı için zoruna gitti
Avukatım da çekişmeliye donmesin diye uğraştı hep
Bir süre hazmedemez kendisine limonlu maden suyu içmesini tavsiye ediyorum hazmı kolaylaştırır.
Çekişmeliye dönerse eninde sonunda boşanırdınız ama süreç sizi ve kızınızı çok yıpratırdı, eşiniz zihniyetindeki adamlar boşanma davasında her türlü yalan beyanı, iftirayı kendine hak görüyor çünkü, boşanmanız gerçekleşsin hayırlısıyla, gerisi hallolur nasılsa😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X