Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de bana diyor ki ben geceleri görevdeyken eve kimleri aldın
Sonra kusura bakma
Şaka gibi
İnanın eşimi tanıdığım günden beri bir erkek eli elime değmedi. En çok ta buna üzülüyorum zaten
İftiraya uğramak çok ağır birşey hemde çocuğunun babası tarafından
Bu çok ağır

İyi bir haberim var sizlere
Pat diye annemle babam geldi yaşadığım şehre . Dayanamamışlar o şekilde gitmeme .
Barıştık .
Şimdi çarsamba günü eşim gelecek eşya almaya yani avukat aracılığıyla ailemin burada olduğunu , durumdan haberleri olmadığını o yüzden sessiz sedasız bitsin istediğimi iletsem diyorum
Babam bu çocuk benden değil lafını duyarsa kötü olur cunku
Hem olaylar buyur hemde canları çok sıkılır
Bu sefer karşı taraf inada bindirir vs babamın yaşı 68 annem 65 , üzülmelerini istemiyorum artık . Onlara kadar uzanamasın o şerefsiz birde onlar muhattap olmasınlar
Herşey. Bitince onlara anlatacağım
Ailene anlat diyeceksiniz ama bu onları üzmekten ve olayları daha da büyütmekten baksa işe yaramayacak
Annem zaten ne olursa olsun çekeceksin kocam kafasında
Kendısı hiç o cesareti gösteremedi şimdi bana da engel olmaya çalışacak
Zaten zor gücümü toparladım
Kimse artık çelme taksın istemiyorum
Babama söylesem dayanamaz mutlaka anneme anlatır
Annemin hayatta en çok korktuğu şey boşanma ve daha önceki sorunlarda da hep eşimi ikna etmeye çalıştı
Hiç arkamda durmadı
Aman çocuğunuz var aman etmeyin
Artık kimse karışmasın hayatıma ben bu sekılde doğru buldum
Onlar buradayken de görevde der geçiştiririm

Burada
Etrafında ne kadar çilekeş kadın varsa bu sebepten kendinizin kadrini kıymetini bilin. Ettirmeyin kendinizi yapsın dünya kadar para kazanıyor geldiği ne ki kim bilir nerelere gidiyordur. Sizin gibisini b*k bulur, hem bekliyen hem çocuğuna bakan birde çaba sarf eden. Erkek milletine sürekli naz yapıcaksın yerdeki 5 lt suyu bile kaldırmayacaksın o zaman insan yerine koyuyorlar şaşmaz gerçek bu.
Sakin para almadan bırakmayın çocuğun sadece eğitim değil diğer masraflarını da karşılaşın çorabına kadar alsın. Lafa gelince baba olmasın. Burada hata sizde birde kızın ona gitmesin diye madde koydurmayin küçükken sizde velayet gelsin görsün baba kız ilişkisine o kadar karışmayın bence. Adamın derdi sizinle o sizi aldatıyor ve olayı size kitleme derdinde insanın aklına durup dururken gelmez bunlar. Dünya kadar yıl geçmiş neden bugün cıktı ortaya bu belkide sizden ayrılıp başka kadına rahat gitme hatta evlenme planı bile yapabilir. Bu tarz kadinlar parayi sever para kısmında zorlayın çocuk için versin, para kesilince huzur kalmaz onlarda merak etmeyin. Kendinizi sevin sürekli artık kızım ve ben demeyi de bırakın sizde insansiniz görmediğiniz sevgiyi görmeye hakkınız var sevmeye de hakkınız var. Kendinize at gozlugu takıp kısıtlamayın gezin arkadaş edinin sevin.
çok güzel şeyler yazdınız inanın defalarca da okudum .
Ama ben on yıllık kocamdan bunu gördüysem artık kimseye güvenemem . İnsanlara olan güvenimi de yıktı maalesef
Bir yıkım daha istemiyorum hayatımda cunku ben yıkılınca kızım da etkileniyor
Tek istediğim bu prangadan esaretten kızımla kurtulup kendıme göre yaşamak

İyi bir haberim var sizlere
Pat diye annemle babam geldi yaşadığım şehre . Dayanamamışlar o şekilde gitmeme .
Barıştık .
Şimdi çarsamba günü eşim gelecek eşya almaya yani avukat aracılığıyla ailemin burada olduğunu , durumdan haberleri olmadığını o yüzden sessiz sedasız bitsin istediğimi iletsem diyorum
Babam bu çocuk benden değil lafını duyarsa kötü olur cunku
Hem olaylar buyur hemde canları çok sıkılır
Bu sefer karşı taraf inada bindirir vs babamın yaşı 68 annem 65 , üzülmelerini istemiyorum artık . Onlara kadar uzanamasın o şerefsiz birde onlar muhattap olmasınlar
Herşey. Bitince onlara anlatacağım
Ailene anlat diyeceksiniz ama bu onları üzmekten ve olayları daha da büyütmekten baksa işe yaramayacak
Annem zaten ne olursa olsun çekeceksin kocam kafasında
Kendısı hiç o cesareti gösteremedi şimdi bana da engel olmaya çalışacak
Zaten zor gücümü toparladım
Kimse artık çelme taksın istemiyorum
Babama söylesem dayanamaz mutlaka anneme anlatır
Annemin hayatta en çok korktuğu şey boşanma ve daha önceki sorunlarda da hep eşimi ikna etmeye çalıştı
Hiç arkamda durmadı
Aman çocuğunuz var aman etmeyin
Artık kimse karışmasın hayatıma ben bu sekılde doğru buldum
Onlar buradayken de görevde der geçiştiririm
Gelmeseler daha iyiymiş sanki ama hayırlısı, şimdi siz yokken gelirse anneniz oturup konuşmak isteyecek sanki işler iyice sarpa saracak. Eşyaları başkasına alsırmasını mı sağlasanız. Ailenizle hiç karşılaşmasalar. Nedense ailenizin boşanmanıza desteğe değil sizi barıştırmaya geldiğini düşünüyorum

Sonra kusura bakma
Şaka gibi
İnanın eşimi tanıdığım günden beri bir erkek eli elime değmedi. En çok ta buna üzülüyorum zaten
Bu adamın sizi aldattığına bahsine varım. Bir insan görmediği şey aklına gelmez demek ki bu yapıyor ki bunu konuşuyor başka altarnatif olamaz. Adim kadar eminim bundan aklinizi kullanın cool olucam diye en dürüst benim en namuslu benim kendimi ispat edicem diye bu kadar alttan almayın. Araştırın bi kimlerle sosyal medya hesaplarina bakın sizinle foto paylaşıyor mu bu adam?

Gelmeseler daha iyiymiş sanki ama hayırlısı, şimdi siz yokken gelirse anneniz oturup konuşmak isteyecek sanki işler iyice sarpa saracak. Eşyaları başkasına alsırmasını mı sağlasanız. Ailenizle hiç karşılaşmasalar. Nedense ailenizin boşanmanıza desteğe değil sizi barıştırmaya geldiğini düşünüyorum
Yok ailemin bu kadar işlerin büyüdüğünden haberi yok kesınlıkle
Sorun yok dedim ve öyle biliyorlar
Yani gelmeleri hem iyi oldu hem kötü
Eşya konusuna bir çözüm bulmaya çalışacağım

Daha büyük bir sorun bence sürekli etrafındaki insanların üzgün olup olmamasını takıyor kızın annem babam kocam şu bu derken kendine fırsat gelmiyor. Üzülen kendisi hala fedakarlık yapan kendisi değer vermek kendine bu kadar zor olmamalı?

Bu adamın sizi aldattığına bahsine varım. Bir insan görmediği şey aklına gelmez demek ki bu yapıyor ki bunu konuşuyor başka altarnatif olamaz. Adim kadar eminim bundan aklinizi kullanın cool olucam diye en dürüst benim en namuslu benim kendimi ispat edicem diye bu kadar alttan almayın. Araştırın bi kimlerle sosyal medya hesaplarina bakın sizinle foto paylaşıyor mu bu adam?
Evet paylaşıyordu
Yani gerçekten görmedim öyle bişey cool olma derdinde değilim inanın ki . Alttan da almıyorum . Bi an önce çıksın gitsin , yıllarca çekilmeli dava ile uğraşamam
Aldatıyorsa da umrumda değil artık o kadar tiksindim ki kime giderse gitsin
Onun yüzünü dahi görmeye niyetim yok

Düşündükçe aklıma geliyor sinirleniyorum bak
Şehirler arası yolculuklarımızda bile gece onun gözü yolda yoruluyor tam seçemiyor uykusu geliyor diye gece 1 den sabah 7 ye kadar araba kullanmışlığım var ya
O da arkada kızla horlayarak uyuyordu
Arabanın yağına suyuna bakmıyor musun diye azarladı bi kere beni hiç unutmam
Yine şehitler arası yola çıkacağız bu arabanın ruhsatı nerede diye azarladı
Bi kere de sen beni sevmiyorsun dediğimde , sen sevilecek insan mısın diye cevap vermişti
Sonra sinirlendim söyledim demişti
Bunların hepsi için kendimi suçluyorum ne aptalım
Değerim mi oldu sanki
Siz çok hatalı davranmışsınız, sizin yerinizde olsam terapi alırım boşanma ile ilgili değil kendi değerini bilme ile ilgili

Evet paylaşıyordu
Yani gerçekten görmedim öyle bişey cool olma derdinde değilim inanın ki . Alttan da almıyorum . Bi an önce çıksın gitsin , yıllarca çekilmeli dava ile uğraşamam
Aldatıyorsa da umrumda değil artık o kadar tiksindim ki kime giderse gitsin
Onun yüzünü dahi görmeye niyetim yok
Ben sizin yüzünü görmeye niyetiniz değilde bu cesaret ışığını sürdürmeye olan inancinizdan kaynaklandığını düşünüyorum.

Sonra kusura bakma
Şaka gibi
Hala kendinizi ispat etmeye çalışıyorsunuz farkında mısınız? Olay sizin davranış sekliniz bana bunu diyemez esim kiyamet kopacagini bilir size soylemis sizin alttan alma huyunuzu biliyor.

Ben sizin yüzünü görmeye niyetiniz değilde bu cesaret ışığını sürdürmeye olan inancinizdan kaynaklandığını düşünüyorum.

Hala kendinizi ispat etmeye çalışıyorsunuz farkında mısınız? Olay sizin davranış sekliniz bana bunu diyemez esim kiyamet kopacagini bilir size soylemis sizin alttan alma huyunuzu biliyor.
Bunlar doğru bile olsa konu sahibi tekrarlanmamaları için görüşmeme yolu arıyor, çok derine inmeye gerek yok sanki şu an

Bunlar doğru bile olsa konu sahibi tekrarlanmamaları için görüşmeme yolu arıyor, çok derine inmeye gerek yok sanki şu an
Ben daha cok hatasini bilmeli ki tekrarlama olasiligi olmasin mantigindayim. Zor donem farkindayim ama gormezden gelerek bunu asmasi guc sorgulamasi gerekir ki gerçekçi davranabilsin. Kendide hatalı karşısında da onun bu zaaflarını kullanan iğrenç biri var ona gore yol alsın diye.

Öyle . On yıldır ilk defa bu kadar kararlı oldum.
Hiç bilmediğim veya bana acı verecek bişey öğrenip te sarsılmak değil , tüm gücümü bu işi bitirmeye odaklamaya çalışıyorum.
İnanır musınız bilmem ama üç gündür hiçbirşey yemedim , tuhaf olan , acıkmıyorum da. Acıksam yerim de yani ama Halsizlik falan da yok . Ne enteresan .
Ağlamayı da baya azalttım . Her gün daha da güçleniyorum . Kimse çelme takmasın önümü kesmesin , tek uğraşım buna .

Öyle . On yıldır ilk defa bu kadar kararlı oldum.
Hiç bilmediğim veya bana acı verecek bişey öğrenip te sarsılmak değil , tüm gücümü bu işi bitirmeye odaklamaya çalışıyorum.
İnanır musınız bilmem ama üç gündür hiçbirşey yemedim , tuhaf olan , acıkmıyorum da. Acıksam yerim de yani ama Halsizlik falan da yok . Ne enteresan .
Ağlamayı da baya azalttım . Her gün daha da güçleniyorum . Kimse çelme takmasın önümü kesmesin , tek uğraşım buna .
Bu yolu yürüdüğünüzde artık eski siz olmayacaksınız. Zorluklar insanı donusturur sadece siz değil yıllardır gelen aile geleneginizde degisiyor artık. Umarım güzel yerlerden geçersiniz bu zor süreç geçicek emin olun🍀

Ben daha cok hatasini bilmeli ki tekrarlama olasiligi olmasin mantigindayim. Zor donem farkindayim ama gormezden gelerek bunu asmasi guc sorgulamasi gerekir ki gerçekçi davranabilsin. Kendide hatalı karşısında da onun bu zaaflarını kullanan iğrenç biri var ona gore yol alsın diye.
Yokben farkındayım inanın
Artık önce ben demem lazım bunu anladım
Cunku ben kendımı düşünmeyince kimse beni düşünmüyormuş

Yokben farkındayım inanın
Artık önce ben demem lazım bunu anladım
Cunku ben kendımı düşünmeyince kimse beni düşünmüyormuş
Aynen öyle size boşanın demek haddim değil ama ilişkilerinizdeki sınırı gözden geçidin demek istedim sadece emin olun herşey o kadar farklilasacak ki..

Bu yolu yürüdüğünüzde artık eski siz olmayacaksınız. Zorluklar insanı donusturur sadece siz değil yıllardır gelen aile geleneginizde degisiyor artık. Umarım güzel yerlerden geçersiniz bu zor süreç geçicek emin olun🍀
Evet anneannem dedemden çok dayak yemiş kadın bu fedakarlığı yapmalı derdi
annem de aynı çileyi çekti ama o da adı her neyse artıkfedakarlık veya başka bişey kalmayı tercih etti
Ben gitmeyi
Bu zinciri birisi artık kırmalı
Benim kızım , değer görmediği yerde durmaması gerektiğini bilmeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X