Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden her şeyi ailenize anlatmıyorsunuz? Neden her yükü kendiniz sırtlanıyorsunuz? Kimi düşünüyorsunuz , sizi zerre anlamayan "Ben çektim, senin neyin fazla benden , otur oturduğun yere icat çıkarma." diyen annenizi mi , yoksa annenize zamanında çektirmiş şimdi bakanı olsun diye düzelmiş babanızı mi? Siz herkesi düşünün, sizi kim düşünüyor? Merak etmeyin , babanız zamanında annenizin gözyaşlarına kayıtsız kalmış, bu evlilikte her gün kan kustugunuzu biliyor hala da turp gibi maşallah, boşanıyorsunuz diye de ölmeyecek.

İ
Neden her şeyi ailenize anlatmıyorsunuz? Neden her yükü kendiniz sırtlanıyorsunuz? Kimi düşünüyorsunuz , sizi zerre anlamayan "Ben çektim, senin neyin fazla benden , otur oturduğun yere icat çıkarma." diyen annenizi mi , yoksa annenize zamanında çektirmiş şimdi bakanı olsun diye düzelmiş babanızı mi? Siz herkesi düşünün, sizi kim düşünüyor? Merak etmeyin , babanız zamanında annenizin gözyaşlarına kayıtsız kalmış, bu evlilikte her gün kan kustugunuzu biliyor hala da turp gibi maşallah, boşanıyorsunuz diye de ölmeyecek.
Çok doğru
Ama yaşları belli artık yaşlılar
Ve daha önceki tartışmalarda babam çok üzüldü , annemin en büyük korkusu boşanmam zaten
Bide onları teselli edecek gücüm yok
Halim de yok
Bana engel olmaya çalışacaklar buna eminim
Enerjimi bi de onlara laf anlatmaya ikna etmeye çalışarak harcayacak durumda değilim
Benim yerime planlar yapacaklar
Bizimle aynı şehre gel otur diyecekler
Seni dinlemiyorlar ki
Onlar ne karar verirse onu uygulamanı bekliyorlar
Bu yüzden onları bu işe bulaşırsa bitiremeyebilirim tüm enerjimi alacaklar benden

Ay annenizin kocanızı her seferinde ikna ettiğini falan okudum ,aman Tanrım ya insan hem kendini hem de kızını daha ne kadar küçük düşürebilir, rezillik kepazelik. 🤢
Eşim bir kavgada anneme , mesaj olarak kızını da al git yazmıştı üç sene önce
Annem çok ta oralı olmadı maalesef , bana da bırak sakinleşsin işi ağır falan dedi
Onlar karışmasın inanın bin kat daha iyi

Hiç sorun yok zaten her türlü bitecek
Avukata çekişmeli için sorduğumda bana araya şahitler falan girer çok uzar demişti
Bunu yine soracağım yani neler alabiliriz falan tabiki bir an önce bitsin istiyorum ama yine de soracağım , hakim bana çekilmeli olursa yıllar sürebilir dedi
Maksimum 5 sene sürer ama bu süreçte çocuğunuz için tedbir nafakası vs alırsınız. Hiçbir şey istememek doğru değil, iftiraya psikolojik şiddete maruz kalmışsınız. Kaldı ki bu çocuğun bakası paşa paşa çocuğun masraflarını üstlenecek. Özel okul, kurs vs ödesin bir zahmet.

İ

Çok doğru
Ama yaşları belli artık yaşlılar
Ve daha önceki tartışmalarda babam çok üzüldü , annemin en büyük korkusu boşanmam zaten
Bide onları teselli edecek gücüm yok
Halim de yok
Bana engel olmaya çalışacaklar buna eminim
Enerjimi bi de onlara laf anlatmaya ikna etmeye çalışarak harcayacak durumda değilim
Benim yerime planlar yapacaklar
Bizimle aynı şehre gel otur diyecekler
Seni dinlemiyorlar ki
Onlar ne karar verirse onu uygulamanı bekliyorlar
Bu yüzden onları bu işe bulaşırsa bitiremeyebilirim tüm enerjimi alacaklar benden
Laf anlatmayacaksınız ki, "Benim kararım budur , merak etmeyin sizden bir şey beklemiyorum, önüme gecmemeniz yeterli olacak, ben her şeyi olduğu gibi bunu da tek başıma halledebilirim. Yeter ki taş olmayın ayağıma. " diye konuşmanız yeterli olur. "Ha bir de , en ihtiyacım olduğu zaman yalnız bırakıyorsunuz ya, elden ayaktan düştüğünüzde çalacağınız ilk kapı benim yani, onu da aklınızdan çıkarmayın, ona göre hareket edin. " diye de dipnot ekleyin , onlar anlar. O küçük toy kız olmadığınızı idrak etsinler artık, ettirin.

Maksimum 5 sene sürer ama bu süreçte çocuğunuz için tedbir nafakası vs alırsınız. Hiçbir şey istememek doğru değil, iftiraya psikolojik şiddete maruz kalmışsınız. Kaldı ki bu çocuğun bakası paşa paşa çocuğun masraflarını üstlenecek. Özel okul, kurs vs ödesin bir zahmet.
Hiçbirşey istemeyeceğim demedim gerçekten
O konular konuşulacak ama asla işine gelmeyecek

Eşim bir kavgada anneme , mesaj olarak kızını da al git yazmıştı üç sene önce
Annem çok ta oralı olmadı maalesef , bana da bırak sakinleşsin işi ağır falan dedi
Onlar karışmasın inanın bin kat daha iyi
"Orası kızımın evi, sen s..rip gideceksin. Yarın geliyorum o b.k suratını görmezsem iyi olur." demediği için bu haldesiniz.

Kocan annene haber ucurnadiysa ben de bişey bilmiyorum. Seni iknaya geldiler. Sakın teslim olma. Herşeyi anlat, DNA meselesini, yıllardır çektiklerini....herseyi....korkma bişey olmaz onlara, o kadar üzülecek insanlar seni bayramın ilk günü çocugunla geri yollamazdi. Kanatlarının altında olurdun hala.

Ailenizin öğrenmeme ihtimali çok düşük şu anda. Bence dik duruşunuzu bozmadan güzel ve net bir açıklama yapın. Ağlamadan eğilip bükülmeden sesiniz titremeden.

Bu adam bana o.. torununuza da p.. dedi. O yokken eve adamlar aldığımı iddia etti. Bütün bu rezilliklerini iftiralarına rağmen hala bu adamla evli kalmam için bu lafları yutup oturmam için beni ikna etmeye çalışacaksınız ben sizi yolcu edeyim diyin.

Memurum gitmeme şansım yok ki , işim orada evim orada .
Gitmemek için daha güzel bahane duymadım.Koskoca şehirde bir tek kocanızın evi mi var? Ayrı evde yaşayamıyor musunuz? Küçücük şehirlerde yaşayan insanlar ne yapsın memurum boşanamam mı desin kaçacak yer mi yok desin.Valla alemsiniz.

Gitmemek için daha güzel bahane duymadım.Koskoca şehirde bir tek kocanızın evi mi var? Ayrı evde yaşayamıyor musunuz? Küçücük şehirlerde yaşayan insanlar ne yapsın memurum boşanamam mı desin kaçacak yer mi yok desin.Valla alemsiniz.
Konunun devamını okumadınız sanırım. Konu sahibi boşanıyor.

Üslubunuz hiç hoş değil. Özellikle boşanma aşamasındaki bir insana karşı. Bahane ya da değil. Kadın böyle uygun görmüş. Hem kadının kendi eviymiş o neden gitsin ya da sizin deyiminizle kaçsın. Adam defolsun gitsin.

Size gönderdiği mesajı dava dilekçesine sunarak üzerime atılı iftirayı temizlemek adına ben bu testi talep ediyorum diyemez misiniz acaba?

❤️
Konuyu biraktigim yerden 25 sayfa okudum soktayim!
O adamin yuzune yuzune dna test sonucunu, g.tune de tekmeyi vuracaginiz gun tez zamanda gelir insallah.
İnşallah tek duam bu
"Orası kızımın evi, sen s..rip gideceksin. Yarın geliyorum o b.k suratını görmezsem iyi olur." demediği için bu haldesiniz.
Doğru
Kocan annene haber ucurnadiysa ben de bişey bilmiyorum. Seni iknaya geldiler. Sakın teslim olma. Herşeyi anlat, DNA meselesini, yıllardır çektiklerini....herseyi....korkma bişey olmaz onlara, o kadar üzülecek insanlar seni bayramın ilk günü çocugunla geri yollamazdi. Kanatlarının altında olurdun hala.
Yok sanmıyorum
Dediğim gibi bayramda aramamış bile
Öfkeliler
Hoş bende onun ailesini hiç aramadım
Ailenizin öğrenmeme ihtimali çok düşük şu anda. Bence dik duruşunuzu bozmadan güzel ve net bir açıklama yapın. Ağlamadan eğilip bükülmeden sesiniz titremeden.

Bu adam bana o.. torununuza da p.. dedi. O yokken eve adamlar aldığımı iddia etti. Bütün bu rezilliklerini iftiralarına rağmen hala bu adamla evli kalmam için bu lafları yutup oturmam için beni ikna etmeye çalışacaksınız ben sizi yolcu edeyim diyin.
Eşim bayramlarını bile kutlamamış arayıp
Onu söylediler kızmışlar neden aramadı diye
Ama eğer öyle bir konu geçerse aynen söylerim bunları
Bu arada yarın en geç diğer gün döneceklermiş , akrabalardan birinin düğünü varmış , renk vermemek en doğrusu
Şu üslubunuz tam bir mahalle ağzı . Ya siz zahmet edip okumuyorsunuz bile , yarım yamalak bilginizle bana gelmiş konuşuyorsunuz . Gitmemek derken , çalıştığım şehre dönmemekten bahsediyorum orada , lütfen bilip bilmeden konuşacaksanız az ötede kalın . Yorum yapmak için de yormayın kendınızı . Burada insanlar kaç sayfadır takip ediyor tüm ayrıntılardan haberleri var , siz lazım değilsiniz yani kısaca

Burada

çok güzel şeyler yazdınız inanın defalarca da okudum .
Ama ben on yıllık kocamdan bunu gördüysem artık kimseye güvenemem . İnsanlara olan güvenimi de yıktı maalesef
Bir yıkım daha istemiyorum hayatımda cunku ben yıkılınca kızım da etkileniyor
Tek istediğim bu prangadan esaretten kızımla kurtulup kendıme göre yaşamak
Bu para versin kısmına aynen katılıyorum acayip huzur kaçırıyor karşı tarafta bu bile bir nebze içinizi ferahlatacaktir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X