Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bazen cidden kadının en büyük düşmanı kadındır diyorlar falan hak veriyorum. Ne gereksiz şeyler sana mi kaldı milletin evliliği rica etmiş bir aracı olmaya çalışırsın ama çok karışmazsın vebal almak istemezsin. Bazı yerlerde baristirmakta vebaldir. Sen sakinlestir en fazla gerisini bırak ama işte kendi bu duruşu sergilemeye gücü yetmeyince yapabilene laf yapma kıskanma durumu. Insan kendini nasıl alçaltıyor böyle😯
Benim yapamadığımı neden başkası yapabiliyor hırsıymış meğer konu sahibi yazınca anladım ben de.

Benim yapamadığımı neden başkası yapabiliyor hırsıymış meğer konu sahibi yazınca anladım ben de.
Bana attığı iftirada hiçbir şekilde haklılık payı yok . Lütfen buna inanın , anlaşmalıya daha yakın durmamın tek sebebi , böyle bir ahlaksızın soyadını bşr gün daha taşımak istemiyorum . Ayrıca bakalım şartlarımı kabuk edecek mi anlaşmalı da …. Bana bunları yaptığı için , kendı lehime şartlar isteyeceğim. Mesela kızımı hiçbir zaman yatılı alamayacak zaten özel okul taksidi ve eğitim masraflarını ödeyecek , ayrıca DNA testi için gereken davayı açacak . Bu da bir şartım . Yani bu işten her türlü zararlı çıkan o olacak . Etmezse mecbur çekişmeli olacak zaten .
Şimdi sanırım salı günü dönecek avukatın yanına , avukat ona anlatır gerekenleri , kabul etmezse çekişmeli olur tazminat alırım
Ama uzamasını hiç istemiyorum cunku çirkef bir adam baba 7 sene önce öğretmen arkadaşım babasıyla neden o evde yokkken bende kalmış bunu öne sürerek iftira atıyor
Yaka silktim artık anlatabiliyor muyum
Yani defolup gitmesi hiç olmamıs gibi devam etmek istiyorum
Artık ne hayata ne de insanlara zaten güvenin kalmadı
On yıllık eşim bana bunu yaptıysa başkaları neler yapmaz
Tek limanım kızım , onunla sımsıkı sarılıp devam edeceğim .

anlıyorum ama bir an önce kurtulmak istiyorum
Kızım için hiçbirşey istemeyecektim vazgeçtim. Şu an zaten kursa gidiyor kızım, kendı okulumda da ilkokula gider diyordum ama vazgeçtim özel okula da gidecek . Belki bu şekilde talebim olacak yani eğitim masraflarını ödesin gibi
Gidip te en iyi özel okula yazdıracağım en azından bunu o yapsın
Allah yardımcınız olsun.Evet zorlu bir süreç ama kızınızla beraber atlatacaksınız eminim

Yok tabi ki yazarım , o kadar insan bana yardımcı olmaya çalıştı , onların da desteğiyle şu an o kadar canım yanmıyor ..
o beni arayıp boşanma meraklısısın diyen kadın , her türlü sıkıntı çektiği kocasıyla bşr sürü foto paylaşmış her yerde , aile olmak kokay değil , anılarımız yıllarımız biriksin falan yazmış . Onurlu bir şekilde geçirmek var yılları , bir de sürüngen muamelesi görerek geçirmek . Bu arada herşeyi çok bilen bir arkadaşım da diyor ki bi hocaya mı gitsen belki sizde okuma vs gibi bir şey vardır ondan dolayı böyle oluyordur . Kimseye söylemeyeceğim artık bu olay benim için de etrafımda ki gereksiz insanları ayıklama turnusolu oldu , zaten eşimin hiç suçu yok on senedir harikulade birisiydi kesın biri bişey yaptırmıştır
Bu saatten sonra okuyup üflemekle düzelse ne olur, zaten mantıklı da değil. Diğeri de biriktirsin sahte anılarını işi ne. Züğürt tesellisi bunlar.
Cokmuzor o arkadaşın seninle kişisel bir problemi var, normal değil yaptıkları. Kıskanıyor mudur nedir. Hiç normal değil.
Evet kendi yapamadıklarını başkası yapınca kuduruyorlar. Sanki kendisini zorla boşayan var ne üstüne vazifeyse. Benim de karşı komşum boşandı, her şeye birebir şahidiz ailecek, ve çalışmayan bir kadındı, asla moralini bozacak bir şey söylemedim. Destekleyemiyorsan nötr davranacaksın

Soracağım avukata ama ne kadar bir tazminat mesela ?
Yanlış anlamayın sadece merak ettim
Geçen sene 100 bin alan bir hanım haberi okumuştum.onun da eşi iş arkadaşlarıyla ilişkisi var diye iftira attığı yazıyordu haberde..kadın bununla ilgili ayrı bir dava açmıştı sanırım ve kazanmıştı..avukat bilir bu konuları

anlıyorum ama bir an önce kurtulmak istiyorum
Kızım için hiçbirşey istemeyecektim vazgeçtim. Şu an zaten kursa gidiyor kızım, kendı okulumda da ilkokula gider diyordum ama vazgeçtim özel okula da gidecek . Belki bu şekilde talebim olacak yani eğitim masraflarını ödesin gibi
Gidip te en iyi özel okula yazdıracağım en azından bunu o yapsın
Bence siz eşine çok yük olmamak için çabalayan kadınlardansınız. Tahminim yanlış mi?

Geçen sene 100 bin alan bir hanım haberi okumuştum.onun da eşi iş arkadaşlarıyla ilişkisi var diye iftira attığı yazıyordu haberde..kadın bununla ilgili ayrı bir dava açmıştı sanırım ve kazanmıştı..avukat bilir bu konuları
Eşimin aynı yerde çalıştığı bir arkadaşı var onun eşine laf arasında sordum maalesef çarsamba günü gelecekmişler görevden
Ben salı günü avukatla görüşeyim not aldığım şeyleri ve eve gelmeme , gelecekse de benim gitme konumu

Tam isabet , hem de 12 den vurdunuz
Ona iş kalmasın diye her türlü yükü üzerine alan aptal kadınlardanım
Etrafında ne kadar çilekeş kadın varsa bu sebepten kendinizin kadrini kıymetini bilin. Ettirmeyin kendinizi yapsın dünya kadar para kazanıyor geldiği ne ki kim bilir nerelere gidiyordur. Sizin gibisini b*k bulur, hem bekliyen hem çocuğuna bakan birde çaba sarf eden. Erkek milletine sürekli naz yapıcaksın yerdeki 5 lt suyu bile kaldırmayacaksın o zaman insan yerine koyuyorlar şaşmaz gerçek bu.
Sakin para almadan bırakmayın çocuğun sadece eğitim değil diğer masraflarını da karşılaşın çorabına kadar alsın. Lafa gelince baba olmasın. Burada hata sizde birde kızın ona gitmesin diye madde koydurmayin küçükken sizde velayet gelsin görsün baba kız ilişkisine o kadar karışmayın bence. Adamın derdi sizinle o sizi aldatıyor ve olayı size kitleme derdinde insanın aklına durup dururken gelmez bunlar. Dünya kadar yıl geçmiş neden bugün cıktı ortaya bu belkide sizden ayrılıp başka kadına rahat gitme hatta evlenme planı bile yapabilir. Bu tarz kadinlar parayi sever para kısmında zorlayın çocuk için versin, para kesilince huzur kalmaz onlarda merak etmeyin. Kendinizi sevin sürekli artık kızım ve ben demeyi de bırakın sizde insansiniz görmediğiniz sevgiyi görmeye hakkınız var sevmeye de hakkınız var. Kendinize at gozlugu takıp kısıtlamayın gezin arkadaş edinin sevin.

Eşimin aynı yerde çalıştığı bir arkadaşı var onun eşine laf arasında sordum maalesef çarsamba günü gelecekmişler görevden
Ben salı günü avukatla görüşeyim not aldığım şeyleri ve eve gelmeme , gelecekse de benim gitme konumu
Siz neden gideceksiniz?
Çocuğunuz sizinle, eşiniz toplasın eşyaları gitsin.
Bir alternatif olarak sizin gitmenizi sunmayın yok yere.

Etrafında ne kadar çilekeş kadın varsa bu sebepten kendinizin kadrini kıymetini bilin. Ettirmeyin kendinizi yapsın dünya kadar para kazanıyor geldiği ne ki kim bilir nerelere gidiyordur. Sizin gibisini b*k bulur, hem bekliyen hem çocuğuna bakan birde çaba sarf eden. Erkek milletine sürekli naz yapıcaksın yerdeki 5 lt suyu bile kaldırmayacaksın o zaman insan yerine koyuyorlar şaşmaz gerçek bu.
Sakin para almadan bırakmayın çocuğun sadece eğitim değil diğer masraflarını da karşılaşın çorabına kadar alsın. Lafa gelince baba olmasın. Burada hata sizde birde kızın ona gitmesin diye madde koydurmayin küçükken sizde velayet gelsin görsün baba kız ilişkisine o kadar karışmayın bence. Adamın derdi sizinle o sizi aldatıyor ve olayı size kitleme derdinde insanın aklına durup dururken gelmez bunlar. Dünya kadar yıl geçmiş neden bugün cıktı ortaya bu belkide sizden ayrılıp başka kadına rahat gitme hatta evlenme planı bile yapabilir. Bu tarz kadinlar parayi sever para kısmında zorlayın çocuk için versin, para kesilince huzur kalmaz onlarda merak etmeyin. Kendinizi sevin sürekli artık kızım ve ben demeyi de bırakın sizde insansiniz görmediğiniz sevgiyi görmeye hakkınız var sevmeye de hakkınız var. Kendinize at gozlugu takıp kısıtlamayın gezin arkadaş edinin sevin.
Ahahsjd 5 litre su mu ?
İki elimle iki damacana suyu içeri alıyordum
Bi sınava başvurması gerekiyordu , evde ders çalışıyor diye , kuafördeki işimi bırakıp , gidip bankaya para yatırdım ki , ders çalışması bölünmesin.
Aptalım ben aptal .

Söylediğiniz hersey doğru olabilir ama ben önüme bakmak istiyorum şu an . Dağılmayacağım bi kere .
Bitmesi doğru olan ve bitecek .
Okul kapanınca on yıldır gidemediğim Karadeniz turu Na gidiyorum kızımla .
Çocuk bizi rezil eder büyüsün öyle diyordu edecekse etsin beni rezil . Durmaz anlamında yani . Sonra kendıme bşr ay süre vereceğim . Yıllardır görmediğim bi dünya kız arkadaşım var biri Bodrum da biri Ankara da vs onların yanına gideceğim hepsi bekliyor zaten , belki ufak bi tatil sıkıştırırım araya da .
O bir aydan sonra karar vereceğim , bu şehirde kalayım mı , yoksa başka ile tayin isteyip gideyim mi ?
Bu şehirde kalsam bile evi değiştiririm yeni eşyalar alırım . Zaten su an oturduğum evi de annem almıştı . Onun üzerine yani , kiraya versem de bana verirler kirasını .
Neyse tabi sakinleşip ne yapmak istediğime karar vereceğim .

Bir de bana diyor ki ben geceleri görevdeyken eve kimleri aldın
Sonra kusura bakma
Şaka gibi
İnanın eşimi tanıdığım günden beri bir erkek eli elime değmedi. En çok ta buna üzülüyorum zaten
İftiraya uğramak çok ağır birşey hemde çocuğunun babası tarafından

Düşündükçe aklıma geliyor sinirleniyorum bak
Şehirler arası yolculuklarımızda bile gece onun gözü yolda yoruluyor tam seçemiyor uykusu geliyor diye gece 1 den sabah 7 ye kadar araba kullanmışlığım var ya
O da arkada kızla horlayarak uyuyordu
Arabanın yağına suyuna bakmıyor musun diye azarladı bi kere beni hiç unutmam
Yine şehitler arası yola çıkacağız bu arabanın ruhsatı nerede diye azarladı
Bi kere de sen beni sevmiyorsun dediğimde , sen sevilecek insan mısın diye cevap vermişti
Sonra sinirlendim söyledim demişti
Bunların hepsi için kendimi suçluyorum ne aptalım
Değerim mi oldu sanki

Bir de bana 2015 teki şeyi söylüyor ya 7 sene nasıl tuttun içinde
Madem güvenin yok ne diye benden ikinci çocuk istedin durdun
İyi ki gaza gelmemişim ya
Şimdiki gibi kurtulmakta zorlanırdım

Bir de bana diyor ki ben geceleri görevdeyken eve kimleri aldın
Sonra kusura bakma
Şaka gibi
İnanın eşimi tanıdığım günden beri bir erkek eli elime değmedi. En çok ta buna üzülüyorum zaten
İftiraya uğramak çok ağır birşey hemde çocuğunun babası tarafından

Düşündükçe aklıma geliyor sinirleniyorum bak
Şehirler arası yolculuklarımızda bile gece onun gözü yolda yoruluyor tam seçemiyor uykusu geliyor diye gece 1 den sabah 7 ye kadar araba kullanmışlığım var ya
O da arkada kızla horlayarak uyuyordu
Arabanın yağına suyuna bakmıyor musun diye azarladı bi kere beni hiç unutmam
Yine şehitler arası yola çıkacağız bu arabanın ruhsatı nerede diye azarladı
Bi kere de sen beni sevmiyorsun dediğimde , sen sevilecek insan mısın diye cevap vermişti
Sonra sinirlendim söyledim demişti
Bunların hepsi için kendimi suçluyorum ne aptalım
Değerim mi oldu sanki
Şu heriften kurtulunca ya bi kurban kesin ya bi yetim sevindirin bu ne böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X