Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah tan tek dileğim , kızımın da ilerde bu cümleleri kurabilmesi …..
Zaten tek başıma olsam devam ederim , asıl kızım için boşanıyorum
Onun korkuyla büyümesini istemiyorum
Baba eksikliği hisseder diye durdum bugüne kadar zaten ama artk daha fazla zarar görmesinden endişe ettiğim için bitiriyorum
Kim bitiriyor aslında onu da bilmiyorum cunku DNA testi dedikten sonra herseyin biteceğini o da biliyordu ve bunu söyledi , beni buraya o getirdi . Yani aslında bitiren kim onu da bilmiyorum.
Ama tek bildiğim ; benim kızım , korku içinde yaşamayacak ….
İyi ki DNA istis yoksa bu karari bu kadar rahat veremezdim diyeceksiniz. Herseyde bir hayir vardir. Babam suan evli ve cocugu var, ablamla ayni sorunlari yasiyor.. tek kurtulan benim:) istedigim yere gittim yedim ictim annemle o kadar mutlu cocukluk gecirdim ki… ama annem bir kere aglamadi yanimda, bir gun basimizda erkek olsa boyle olmazdi demedi. Bir erkegin yapacagi herseyi yapti. Erkek isi oldugunu bilerek buyumedim bile. O yuzden hic eksiklik hissetmedim kucukken bosanmis olmalari beni daha sansli yapti.. caninizin cektigi seyi bile yiyemeyecek bir hayattan piano derslerine, tatillere uzanmissiniz bile..
birebir ayni seyleri yasadigim icin sizi o kadar iyi anliyorum ki.. kizinizi kurtarmissiniz resmen, ve kendinizi. Cok cok mutlu oldum sizin gibi guclu bir kadinla karstigim icin.

İyi ki DNA istis yoksa bu karari bu kadar rahat veremezdim diyeceksiniz. Herseyde bir hayir vardir. Babam suan evli ve cocugu var, ablamla ayni sorunlari yasiyor.. tek kurtulan benim:) istedigim yere gittim yedim ictim annemle o kadar mutlu cocukluk gecirdim ki… ama annem bir kere aglamadi yanimda, bir gun basimizda erkek olsa boyle olmazdi demedi. Bir erkegin yapacagi herseyi yapti. Erkek isi oldugunu bilerek buyumedim bile. O yuzden hic eksiklik hissetmedim kucukken bosanmis olmalari beni daha sansli yapti.. caninizin cektigi seyi bile yiyemeyecek bir hayattan piano derslerine, tatillere uzanmissiniz bile..
birebir ayni seyleri yasadigim icin sizi o kadar iyi anliyorum ki.. kizinizi kurtarmissiniz resmen, ve kendinizi. Cok cok mutlu oldum sizin gibi guclu bir kadinla karstigim icin.
Bende o düşüncedeyim
Kızıma da böyle öğretiyorum . Basımızda bir erkeğin olmasına asla gerek yok zaten kızıma da , Senin kimseye ihtiyacın yok . Bizim kimseye ihtiyacımız yok . Her zaman her durumda başımızın çaresine bakarız kızım biz güçlüyüz , girls of power falan deyip gülüyorum 🥲 evet inşallah bu cendere den çıkacağız , belki bazı günler zor olacak ağlayacağız ama her gün ağlamayacağız , tetikte olmayacağız , evden gidince rahat ettiğimiz bşr insan olmayacak hayatımızda . On sene Karadeniz turu dedim ama gidemedik . İşte borç işte sonbaharda gidilmez falan
Okul kapandığı gibi kızımla birlikte gidiyorum , rezervasyon yaptırdım . Onun eksik bıraktığı ne varsa ben yapacağım

Anneniz ne iş yapıyordu

Avukat eşinle görüştükten sonra eşin seninle irtibata hiç geçmedimi?

5
Konumu takip edenlerden de bşr ricam var ,
Umarım yapmaz ama
Olur da gelir son kez düşün tedavi olacağım falan derse , kafamın karışmasına izin vermeyin ne olur
Duygusal anıma denk getirmesine , çocuğum üzerinden beni manipüle etmesine izin vermeyeceğim diye düşünüyorum ama insanım sonuçta ve en zor kısma girmek üzereyim. Tamamen bitirme ve işin en ciddi olduğu köprüye geldik
Lütfen lütfen lütfen bana yaşayabileceklerimi yazın , buraya kadar olan kısım benim suçum değil ama buradan sonra kızımın yaşayabilecekleri artık benim suçum olur
Lütfen bana bunu hatırlatın
Güçlü duruyorum , inşallah dönmeyeceğim
Ama sonuçta bende insanım
Sizden tek ricam bu
Korktuğunuz şeyi yapacak. Bir sürü vaatle gelecek. Rahatından olmamak için yapacak, vitrini bozulmasın diye, gönlünce oynayıp her defasında bir kenara attığı oyuncağını ellere kaptırmamak için bir sürü vaat verecek. Ona sağladığınız her türlü konfordan vazgeçemeyecek. Unutmayın ki size koca çocuğuna baba olmak istese şu zamana kadar olurdu, şu saatten sonra kendisi için gelecek . Tazminat nafaka vermemek için gelecek. Başkası olsa da gelecek, siz olmadan onun da tadı olmaz çünkü.

Çocuklar için bi arada duruyoruz denir ya,hayır tam tersi olmalı. Eğer ortada mutsuz bir evlilik, fiziksel-psikolojik şiddet varsa,çocuklar için ayrılmalı. Ayrılmalı ki,ozguvenli, mutlu çocuklar yetişsin.

Benimde annem babam ben 18 yaşımdayken ayrıldılar. Berbat bir çocukluğum oldu. Herseyden korkan bi çocuktum. Yüksek sesten,karanlıktan,babalardan...

Boşandıktan sonra ertesi sabah annem bize çok güzel bi kahvaltı hazırlamıştı. Öyle huzurlu bi kahvaltıyı ilk kez yapmıştık. Kutladık resmen o adamdan kurtuluşumuzu.

Evet bende az önce bir arkadaşımla onu konuştum.. bir balık yüzünden kavga ettik , bşr daha geri donme ile başladı , DNA testinde ipler koptu , şimdi herkes kaderine razı .. çok değil iki hafta önce , bi sorunumuz yok gibiydi , bugün anlaşmalı olsun diye düşünüyoruz ….
Aldatması umrumda değil, benim namusuma laf ettikten sonra… ben sadece kızımla kurtulmak istiyorum. Canım acıyor, on yılım çöp olmuş gibi hissediyorum ama kızım herşeye değer ., iyi ki olmuş .. umarım anne baba bir arada olanlara çok özenmez çok eksiklik yaşamaz .
Karmakarışık oldum nedense ne tuhaf ..

Evet kızım bana diyor ki anne sen ağlarsan bende ağlarım
Babam olmasın çünkü o seni ağlattı
Ben seni ağlatanları istemem diyor
Şaka gibi
Kızın küçük değil, 5 yaş kalıcı bellekte yeri olacak anıların saklandığı bir yaş, neden boşandığınızı asla unutmayacağına eminim. Ayrıca kurduğu cümlelere bakınca kızınız babasını sizden önce boşamış gibi görünüyor. Hiç endişelenmeyin

Kızın küçük değil, 5 yaş kalıcı bellekte yeri olacak anıların saklandığı bir yaş, neden boşandığınızı asla unutmayacağına eminim. Ayrıca kurduğu cümlelere bakınca kızınız babasını sizden önce boşamış gibi görünüyor. Hiç endişelenmeyin
Evet bence de hatırlayacak
Umarım bana hak verir ilerde kızım , büyüdüğünde
Evet o benden önce boşadı babasını :)
Hiç üzülmüyor gibi görünüyor yani şaşırıyorum acaba içinde hüzünlü de , bana mı belli etmiyor
Yani babam seni hep üzüyor o başka evde otursun bazen beni görsün ama biz ikimiz yaşayalım ,bizi üzenlerden uzak durmalıyız hem biz ikimiz seninle çok güzel bir aile olacağız diyor bana , 5 yaşındaki çocuk 🤦‍♀️
Yemin ederim şu hayat felsefesine 34 yaşındaki annesi hala sahip değil

Korktuğunuz şeyi yapacak. Bir sürü vaatle gelecek. Rahatından olmamak için yapacak, vitrini bozulmasın diye, gönlünce oynayıp her defasında bir kenara attığı oyuncağını ellere kaptırmamak için bir sürü vaat verecek. Ona sağladığınız her türlü konfordan vazgeçemeyecek. Unutmayın ki size koca çocuğuna baba olmak istese şu zamana kadar olurdu, şu saatten sonra kendisi için gelecek . Tazminat nafaka vermemek için gelecek. Başkası olsa da gelecek, siz olmadan onun da tadı olmaz çünkü.
Bende inadına dik duracağım.
Her defasında son anda çözüldüm , iş ne kadar ciddiye binerse o kadar zayıflarım oku tekrar kabul ederim diye de düşünüyor olabilir ama bu defa son … ilk kez bu kadar yaklaştım ..
çok doğru yaşam standartları için gelecek artık , çizmiş olduğu iyi aile babası portresi için gelecek , zaten değişmesi için bişeyleri anlaması lazım , yok ki hala bana şansını zorlama yazmıştı . Elinde oyuncak olduk . Çok doğru , tespitlerinize hayran kaldım gerçekten . Canı istediği zaman iyi davrandığı canı istemediği zaman bi köşeye kendı haline attığı oyuncak oldum elinde .. bu defa bitmeli .. bakalım pazartesi veya salı günü ne olacak avukatla görüşecek ..

Bence geri dönüş yapmıyor. Adamın bir planı var , adam gidici. Çocuk benim değil diyen adam boşandıktan sonra o çocuğu görmeyecek zaten , onun yolunu yapıyor. Bekar bekar gt gezdirecek ama neyse ki çok akıllı olmadığından pahalıya patlayacak ona.
Ben de bundan şüphelendim, çevresine çocuk onun değilmiş gibi yansıtıp çocuksuz gibi gezecek.

Ben de bundan şüphelendim, çevresine çocuk onun değilmiş gibi yansıtıp çocuksuz gibi gezecek.
Boşandıktan sonra çocuğu olduğunu unutan çok adam gördüm ama böylesi de çok adice ya. Onlardan olur da böyle çirkeften bi yol olmaz.

Bu kişiyle tartışmaya dahi girip kendinizi düşürmeyin. Maddi manevi burnundan getir mahkeme yoluyla. Cocuk benden değil diyen adam çocuğun tırnağını dahi görmeyi haketmez.
Yeni hayatınız hayırlı olsun mutlu güzelliklerle dolu olsun inşallah.

Bugün akşam otobüsle memlekete gidecektim çocuğumla . Sabah işe gittim beldim kaç gündür eşime canım balık çekti demiştim . Neyse , iftara diye gittik ama bir öf Pöf durumunda sürekli . En sonumda dedi ki senin kafan da nereden çektiyse şu balığı.. yani on yıldır ilk defa neredeyse bişey istedim . Normalde o kırmızı et sever ve hep onun istediği yere gidilir . Bu defa neden bilmem zoruma gitt sürekli öf pöf. İstemiyorum dedim balık . Tuttu kebapçı nın önünde durdu gel beraber yiyelim sensiz yiyemem falan dedi çok ısrar etti ama , ben gelmeyeceğim dedim . Arabayı Al eve git dedi kendisi yemeğe gitti . Bende kızımı alıp yan taraf balıkçıya gittim . Neyse biz oradayken mesaj atmış , bir daha eve geri donme diye , arabayı evin önüne park edip taksiyle otogara geçtim . şimdi otobüsteyim . Kızım kucağımda uyuyor . O kadar masum ki . Bazen onun için çok üzülüyorum. Aramadı sormadı bile , hep böyle kaba saba dengesiz hareketleri var ve suçlu Bile olsa gelme vs der. Benim orada bir işim evim ve çocuğumun eşyaları var , nasıl gelmeyebilirim ? Kendımi geçtim kızımı bile aramadı yolcu etmedi , çocuk ta babam merede diye soruyor , çok pişmanım ..
Son durum
Dün akşam 7 den ber ne aradı ne sordu bizi uzun yol herşet olabilir ama umrunda değiliz Şimdi mesaj yazdım
Senin gibi baba koca olmaz olsun
Kızım senin gibi bir babayı hak etmiyor zaten varken de yoksun
Tüm eşyanı al defol o evden
Geldiğimde çöpün kalmasın
Davayı da aç , açmazsan ben açacağım
Herkes kendı hayatına bakacak yazdım
Acaba abisini de arasam anlatsam bitsin
Kimseyi aramadım iki gün boyunca

Son durum
Eşim mesaj atmış
Boşanma davasını aç , çocuk kimden DNA testi yaptıracağım diye
Artk söyleyecek hiçbir şeyim kalmadı ..
cevap bile veremedim..

Son durum
miyorum
Eşya almaya gelmiş kavga ettik
Kızıma baba uzak işe gidiyor gelecek demiş
Kız bana söyledi bende dedim ki babam bir daha gelmeyecek bu eve
O sıra duymuş bana diyor ki sen bazı soruların cevaplarını vermeden diye konuşmaya başladı bende kesip ne sorusu ne cevabı bir daha benim adımı ağzına alma , bu çocuğun babası olabilirsin ama benim artık hiçbirşeyim değilsin bir daha adımı ağzına alma dedim ,
Emin değilim ondan da diyerek çocuğu Kasteddi bende hiç yıkılmadan o halde ikimizin de adını ağzına almayacaksın
Perşembe avukata gidiyorum bitti bu iş tüm eşyalarını Al defol git dedim ama bağırıyoruz artk . Neysebana dedi ki bi kere ben Şırnak tayken bu eve senin arkadaşın ve babası gelip kaldı 2015 te . Ben yokken elin adamı nasıl gelebilir dedi . Dediği adam 70 yaşında , öğretmen arkadaşımın babası . Kızıyla kaldılar bir gün misafir oldular , kızın tayini çıkmıştı taşınıyorlardı . Evi taşıdıkları için benim de yakın arkadaşım olduğu için , eşime de söyleyip bende kalmalarını istemiştim , ben öğretmen arkadaşımın babasını nasıl evime alırmışım o evde yokken başka erkek nasıl gelirmiş . Evet dedim gelebilir kalabilir bunda bişey yok hala aynı şeyi yaparım bugün olsa , ama bunu düşünen senin gibi ahlaksız serefsiz adama yazıklar olsun, boyun devrilsin inşallah bu çocuğun vebali de benim de günahımı aldın Allah ından bulasın dedim , madem seni aldattım ben ne diye sustun senelerce ne tıynette bir adammışsın sen dedim bana diyor ki çocuk büyüsün diye bekledim , içeri gittim neyse
Neyse sonra eşyasını almış gelmiş bana dedi ki “sana bir şey soracağım “ gibi bişey o kadar sinirliyim gerginim ki şu an tam hatırlamıyorum bile odadan çıkmak istedim kızım kucağımda , önüme durdu yek bişey söyleyeceğim mi soracağım mı ne dedi , eğer konuşmazsan bu yuva yıkılacak gibi bişey söyledi . bende “ben senden artık hiçbirşey duymayacağım sormayacaksın defol git bitti bu iş “ dedim çıktım , kafasında herhalde kesın aldattı diye iyice netleştirdi ben öyle yapınca . Sonra dedim ki sana inat kızımla dimdik duracağım dimdik yürüyeceğim , bana küfür ettin sustum evi basıma yıktın sustum ama benim çocuğuma dil uzatmayacaktın , anlaşmalı boşan yoksa çektiririm sana dedim , sen kimsin de bana çektirecekmişsin bilmem ne diyor . Neyse kızımı alıp içeri girdim odaya kapıyı da kilitledim sonra defolup gitmiş
Çilingir çağırıp kilidi değiştirdim
Perşembe günü de kesin gidiyorum avukata
Kızımın böyle babası olacağına olmasın daha iyi tek benim çocuğum mu ayrı ailede büyüyecek olan . Şimdiye kadar defalarca boşanmayı düşündüm ben ama ilk defa ağlamıyorum sızlamıyorum korkmuyorum mutlaka kötü günlerimiz de olacaktır kızımla ama sevgi güven huzur olacak evimizde . Bunun için geri dönmeyeceğim artık ne olacaksa olsun

Bugün akşam otobüsle memlekete gidecektim çocuğumla . Sabah işe gittim beldim kaç gündür eşime canım balık çekti demiştim . Neyse , iftara diye gittik ama bir öf Pöf durumunda sürekli . En sonumda dedi ki senin kafan da nereden çektiyse şu balığı.. yani on yıldır ilk defa neredeyse bişey istedim . Normalde o kırmızı et sever ve hep onun istediği yere gidilir . Bu defa neden bilmem zoruma gitt sürekli öf pöf. İstemiyorum dedim balık . Tuttu kebapçı nın önünde durdu gel beraber yiyelim sensiz yiyemem falan dedi çok ısrar etti ama , ben gelmeyeceğim dedim . Arabayı Al eve git dedi kendisi yemeğe gitti . Bende kızımı alıp yan taraf balıkçıya gittim . Neyse biz oradayken mesaj atmış , bir daha eve geri donme diye , arabayı evin önüne park edip taksiyle otogara geçtim . şimdi otobüsteyim . Kızım kucağımda uyuyor . O kadar masum ki . Bazen onun için çok üzülüyorum. Aramadı sormadı bile , hep böyle kaba saba dengesiz hareketleri var ve suçlu Bile olsa gelme vs der. Benim orada bir işim evim ve çocuğumun eşyaları var , nasıl gelmeyebilirim ? Kendımi geçtim kızımı bile aramadı yolcu etmedi , çocuk ta babam merede diye soruyor , çok pişmanım ..
Son durum
Dün akşam 7 den ber ne aradı ne sordu bizi uzun yol herşet olabilir ama umrunda değiliz Şimdi mesaj yazdım
Senin gibi baba koca olmaz olsun
Kızım senin gibi bir babayı hak etmiyor zaten varken de yoksun
Tüm eşyanı al defol o evden
Geldiğimde çöpün kalmasın
Davayı da aç , açmazsan ben açacağım
Herkes kendı hayatına bakacak yazdım
Acaba abisini de arasam anlatsam bitsin
Kimseyi aramadım iki gün boyunca

Son durum
Eşim mesaj atmış
Boşanma davasını aç , çocuk kimden DNA testi yaptıracağım diye
Artk söyleyecek hiçbir şeyim kalmadı ..
cevap bile veremedim..

Son durum
miyorum
Eşya almaya gelmiş kavga ettik
Kızıma baba uzak işe gidiyor gelecek demiş
Kız bana söyledi bende dedim ki babam bir daha gelmeyecek bu eve
O sıra duymuş bana diyor ki sen bazı soruların cevaplarını vermeden diye konuşmaya başladı bende kesip ne sorusu ne cevabı bir daha benim adımı ağzına alma , bu çocuğun babası olabilirsin ama benim artık hiçbirşeyim değilsin bir daha adımı ağzına alma dedim ,
Emin değilim ondan da diyerek çocuğu Kasteddi bende hiç yıkılmadan o halde ikimizin de adını ağzına almayacaksın
Perşembe avukata gidiyorum bitti bu iş tüm eşyalarını Al defol git dedim ama bağırıyoruz artk . Neysebana dedi ki bi kere ben Şırnak tayken bu eve senin arkadaşın ve babası gelip kaldı 2015 te . Ben yokken elin adamı nasıl gelebilir dedi . Dediği adam 70 yaşında , öğretmen arkadaşımın babası . Kızıyla kaldılar bir gün misafir oldular , kızın tayini çıkmıştı taşınıyorlardı . Evi taşıdıkları için benim de yakın arkadaşım olduğu için , eşime de söyleyip bende kalmalarını istemiştim , ben öğretmen arkadaşımın babasını nasıl evime alırmışım o evde yokken başka erkek nasıl gelirmiş . Evet dedim gelebilir kalabilir bunda bişey yok hala aynı şeyi yaparım bugün olsa , ama bunu düşünen senin gibi ahlaksız serefsiz adama yazıklar olsun, boyun devrilsin inşallah bu çocuğun vebali de benim de günahımı aldın Allah ından bulasın dedim , madem seni aldattım ben ne diye sustun senelerce ne tıynette bir adammışsın sen dedim bana diyor ki çocuk büyüsün diye bekledim , içeri gittim neyse
Neyse sonra eşyasını almış gelmiş bana dedi ki “sana bir şey soracağım “ gibi bişey o kadar sinirliyim gerginim ki şu an tam hatırlamıyorum bile odadan çıkmak istedim kızım kucağımda , önüme durdu yek bişey söyleyeceğim mi soracağım mı ne dedi , eğer konuşmazsan bu yuva yıkılacak gibi bişey söyledi . bende “ben senden artık hiçbirşey duymayacağım sormayacaksın defol git bitti bu iş “ dedim çıktım , kafasında herhalde kesın aldattı diye iyice netleştirdi ben öyle yapınca . Sonra dedim ki sana inat kızımla dimdik duracağım dimdik yürüyeceğim , bana küfür ettin sustum evi basıma yıktın sustum ama benim çocuğuma dil uzatmayacaktın , anlaşmalı boşan yoksa çektiririm sana dedim , sen kimsin de bana çektirecekmişsin bilmem ne diyor . Neyse kızımı alıp içeri girdim odaya kapıyı da kilitledim sonra defolup gitmiş
Çilingir çağırıp kilidi değiştirdim
Perşembe günü de kesin gidiyorum avukata
Kızımın böyle babası olacağına olmasın daha iyi tek benim çocuğum mu ayrı ailede büyüyecek olan . Şimdiye kadar defalarca boşanmayı düşündüm ben ama ilk defa ağlamıyorum sızlamıyorum korkmuyorum mutlaka kötü günlerimiz de olacaktır kızımla ama sevgi güven huzur olacak evimizde . Bunun için geri dönmeyeceğim artık ne olacaksa olsun
Canım benim sakın üzülme,su akar yolunu bulur.Bende boşanma aşamasındayım benim davam çekişmeli.Çok zor şeyler yaşadım,konularıma bakabilirsin.Bende anlaşmalı boşanmak istiyordum.Avukatım yapma dedi.Sen ona güvenip evlendin,sevdin.O ise senin piskolojini etkiledi.Eski seni sana verebilir mi dedi?Hayır dedim.O zaman hiç acımayacaksın ve sonuna kadar haklarını alacakasın dedi.Şuan iyikide böyle bir karar verdim diyorum çünkü yarın çok pişman olabilirdim.Ve benim elimdede video ses kaydı vardı hepside işime yarayacak.Bazı avukatlar uğraşmak istemiyor.Benim avukatım sağolsun arkamda ve haklarımı alcağım,ayrıca senin çocuğun var bunu düşün ve delilerini sun.

Evet bence de hatırlayacak
Umarım bana hak verir ilerde kızım , büyüdüğünde
Evet o benden önce boşadı babasını :)
Hiç üzülmüyor gibi görünüyor yani şaşırıyorum acaba içinde hüzünlü de , bana mı belli etmiyor
Yani babam seni hep üzüyor o başka evde otursun bazen beni görsün ama biz ikimiz yaşayalım ,bizi üzenlerden uzak durmalıyız hem biz ikimiz seninle çok güzel bir aile olacağız diyor bana , 5 yaşındaki çocuk 🤦‍♀️
Yemin ederim şu hayat felsefesine 34 yaşındaki annesi hala sahip değil
Kız çocukları hele sıkıntılı ailelerde büyüyorsa çabuk akıllanıyor, sizin kız nievanaya varmış, rabbim bundan sonra yüzünüzü güldürsün

Bu konunun sonunu çok merak ediyorum
Konu sahibi sonuç her ne olursa olsun lütfen konuyu havada asılı bırakma. Pazartesi salı çarşamba hangi gün olursa artık gelişmeleri haber et bize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X