Maalesef öyle oldu
Kızım , ağzından kaçırdı annemle babam tartıştı babam annemi üzdü dedi . Anlatmak zorunda kaldım. İlk önce bişey demediler sonraki gün hemen bize karşı tavırları değişti. İlk gün iyi karşılamışlardı ama anlattıktan sonraki Sabah uyandık evde küflü ekmek vardı , yani yiyeceğimiz ekmeği dahi almak istemediler . Çocuğa kabak mücver yapayım dedim anneme , dolapta taze soğan yok dedim . Biber doğra amaaan dedi geçti . Akşama doğru da biletimi internetten aldığım halde . Annem gelmiş diyor ki , bir gün daha kalacaksın . Bende dedim ki neden bana fikrimi hiç sormuyorsun benim yerime karar veriyorsun. Neyse sonra diğer odada babam vardı . Duymadığımı sanıyor ama duydum . Gitmiş beni kötülüyor , diyor ki ; “ gidecekmiş te adam bunu kapının önüne atmış bu hala gitme derdinde , bana diyor ki , sanki bayramda bizim eve Gelen mi var diyor “ babam da cevap verdi , dedi ki , seni mi görmeye gelecekler , (benden bahşediyor ) , annem de diyor ki , laf işte laf , konuşuyor işte . Bir sürü masraf çıktı gene geldi , dedi bunu duyunca çantamı herseyi alıp çıktım peşimden geldiler istemedim , geliyorlar ama yine beni suçlayarak , işte ağzımıza sı.. tın yine bilmem ne , yani ne söyleseler sureklı seni kötüleseler bile sen suçlusun . Artık yoruldum hep suçlanmaktan . Neyse kızımı aldım öğretmen evine geldim . Yani hangi tarafımı kollayacağım şaşırdım kötüydüm korkunc bir de baş agrısı .. Bir duş aldırdım kızıma . Yemek yedirdim , akşama doğru da tuttum elinden, montu orada kalmış , mont almak için dışarı çıkardım , beraber alışveriş yaptık beğendiği mont elbise falan aldık , yemek yedik , tatlı yedik , biraz yürüdük . İnanır mısınız hayatımın en güzel günlerinden biriydi . Çünkü ilk defa bu kadar özgür ve güçlü hissettim . Kimse olmadan kendı paramla başımın çaresine bakabildiğimi, herkes bana kötü davransa bile onlarsız da yürütebileceğimi kızıma ne ihtiyacı varsa alabildiğimi , bilmek , elinden tutmak , güçlü hissettirdi . Oradayken de ailemin telefonlarını açmadım . Biletim sabah idi , iptal edip geceye çektim , dün gece taksiyle otogara oradan yine taksiyle eve bindim geldim . Bu arada eşim olacak vasıfsız da gitti . Bir hafta kızım ve ben . Bugün de kızımı yine yıkadım . İlgilendim . Kontrolümü kaybetmemek beni iyi hissettiriyor . Bu kadar. Ailemle de görüşmüyorum komple engelledim. Kendime şu sözü verdim . Kimse yanımda olmasa bile tek basıma yürüyeceğim .. yolda gelirken hayaller kurdum , kızımla başka yere tayin isteyip ,bir ev tutup istediğimiz gibi döşemiş taşınmışız.. onun minik ellerini tuttukça güç topluyorum , benden başka kimsesi yok çünkü ..