Hahah, T9Halkım yok, ben de isterdim prenses falan olmak.Ama bir dal hakkımda hayırlısını alırım teşekkürler, mutluluk hepimize nasip olur inşallah. :)
Şöyle söyleyeyim bu ilişkide o kadar çok ayrılık lafı geçmişti ki hiç üzülmedim gibi bir şey. Ortada üzülmeye değecek bir şey bırakmamış ki... Bu bahanelere anca gülerim ben, bana şişmansın kolların tüylü ben senle yapamam diyen insanın nesine üzüleceğim?Şimdi sana ayrıl diye yazacaktım baktım ayrılmışsın. Çok iyi yapmışsın, olgunlaşmamış bir erkek belli ki insanı hayattan soğutur böyleleri. Üzülüyor musun veya ne kadar üzülüyorsun bilmiyorum ama hiç mutlu olmazdın onunla sürekli hasta bakıcı gibi anne gibi bişey olurdun. Uzatıyorum gereksiz birşey için ama çok iyi yapmışsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Halkım yok, ben de isterdim prenses falan olmak.Ama bir dal hakkımda hayırlısını alırım teşekkürler, mutluluk hepimize nasip olur inşallah. :)
Hiçbir zaman aramadım. Aslında çok sevdiğim birisi zaten vardı ama bu adamdan önce tüketti beni resmen hayata küstürdü. O yüzden şuan çifte şanssızlık çıtamı "Iyyyy bu gelinlik ne zevksizsin" diyerek nikah masasında terk edilmeye çıkarmak istemiyorum.Hahah, T9
Daha iyileri çıkar karşına daha gençsin.
Ben bu arkadaşla tanıştığımda 34 bedendim 47 kilo ile... Sonra Almanya'da bolluk bereket içine düşünce ister istemez kilo aldım ki şuan 58 kilo ile 38 bedenim. Ve kolay kilo veren bir insanım. Ama neymiş? Bu gidişle obez olacakmışım bana Almanya'ya gittiğimden beri kilo ver diyormuş.Kilo alma kısmını anlamadım. Hakkınızda hayırlısı. Ama o adam hakikaten çekilmezmiş.
Kaslı olsa ne yazar? Ben karaktere bakan insanım. :) Geri dönmek isterse onu hiç iyi bir Naranta ve ailesi beklemiyor.Geri dönmek isterse gel zilime bas elinde de çadır olsun de ancak öyle affederim de
Manyağa bak kendini hint kumaşı sanmalar küçümsemeler
Eminim kendisi çok kaslıdır
Hiçbir zaman aramadım. Aslında çok sevdiğim birisi zaten vardı ama bu adamdan önce tüketti beni resmen hayata küstürdü. O yüzden şuan çifte şanssızlık çıtamı "Iyyyy bu gelinlik ne zevksizsin" diyerek nikah masasında terk edilmeye çıkarmak istemiyorum.
Ben bu arkadaşla tanıştığımda 34 bedendim 47 kilo ile... Sonra Almanya'da bolluk bereket içine düşünce ister istemez kilo aldım ki şuan 58 kilo ile 38 bedenim. Ve kolay kilo veren bir insanım. Ama neymiş? Bu gidişle obez olacakmışım bana Almanya'ya gittiğimden beri kilo ver diyormuş.
Kaslı olsa ne yazar? Ben karaktere bakan insanım. :) Geri dönmek isterse onu hiç iyi bir Naranta ve ailesi beklemiyor.
Yok zaten bir kere bittiyse bitmiştir. Gereksiz şu saatten sonra.Bence kendinize yaklaştırmayın bildiğin ömür törpüsü.
Höst yani.. Ben ilk mesajınıza göre cevap yazdım ama onları dediyse de şaşırmam boşuna olgunlaşmamış teorim tutmuş yani. Saldırmaya çalışmış o da saçma sapan tavırla. Yazık onun ailesine de onunla yaşayacak insana da..Şöyle söyleyeyim bu ilişkide o kadar çok ayrılık lafı geçmişti ki hiç üzülmedim gibi bir şey. Ortada üzülmeye değecek bir şey bırakmamış ki... Bu bahanelere anca gülerim ben, bana şişmansın kolların tüylü ben senle yapamam diyen insanın nesine üzüleceğim?
İşte ben kabullendim en sonunda :) Bence eğer gerçekten seviyorsan kendine dur demelisin. İyi bir huy değil... Sevgisiz hissettiriyor hatta karşındakine.Utanarak söylüyorum ki, (eski) erkek arkadaşının kız versiyonuyum.Konuyu ayrılığa getirmek alışkanlık gibi bişey oluyor. Birgün gerçekten biterse, ondan daha çok üzülürüm belki.
Ya aslında bakarsan, bu şımarıklık. Onun 'tamam bitsin ozaman' demeyeceğinden emin olduğum için bugüne kadar her tartışmada 'bitsin, ayrılalım' gibi kelimeler kullanıyorum.Yani o kesinliği ona sen vermişsin büyük ihtimalle. Bu yüzden korkmadan bitsin diyebiliyor. Bizde bugün basit birşeyden tartıştık ben her zaman ki gibi bitsin dedim.
En sonunda adama tak etti. Her bitsin dediğimde çok fazla kırıldığını söyledi ve birdaha ayrılık konusunu geçirirsem beni durdurmayacakmış. Haklı. Çok pis bir huy benimki. Birgün senin gibi tamam bitsin deyip kabullenirse vay halime.
O da aynen böyle söylüyor. Sevgime inancı azalıyormuş. Anlatamıyormuş kırgınlığını. Soğuyor muydun peki o ayrılık konusunu dile getirdiğinde.İşte ben kabullendim en sonunda :) Bence eğer gerçekten seviyorsan kendine dur demelisin. İyi bir huy değil... Sevgisiz hissettiriyor hatta karşındakine.
Soğumak ne kelime... sevgim kullanılıyormuş gibi hissediyordum sonra gelsin sinir krizleri. Sevgi konusunda hassas olduğumu bile bile gözümün içine baka baka yaptı. En sonunda gururuma yediremedim artık ne halin varsa gör dedim işte. Dakikasına heryerden engelledi sildi vs. Muhtemelen başka haltlar dönüyordu bu bahanelerin altında zaten...O da aynen böyle söylüyor. Sevgime inancı azalıyormuş. Anlatamıyormuş kırgınlığını. Soğuyor muydun peki o ayrılık konusunu dile getirdiğinde.
Ben bide şey diyorum. Soğutma beni kendinden, uzaklaştırıyorsun beni, seninle anlaşacağımız konusunda şüphelerim var, geçimsiz bir insansın vs.
Kendime kızıyorum ama şu dilimi susturamıyorum.
Bu agbimiz ileride istemiyorsan boşan diyecek bi tip.
Aynen öyle bir tipti. Ve inşallah ama bıktım erkeklerden hepsi mızmızAyrılmışsın Allah kurtarmış,
Gönlüne göre birini bulursun inşallah.
Bide kapıma gel zile bas öyle affederim nedir bi bukette çiçek yaptır dememiş iyikiSoğumak ne kelime... sevgim kullanılıyormuş gibi hissediyordum sonra gelsin sinir krizleri. Sevgi konusunda hassas olduğumu bile bile gözümün içine baka baka yaptı. En sonunda gururuma yediremedim artık ne halin varsa gör dedim işte. Dakikasına heryerden engelledi sildi vs. Muhtemelen başka haltlar dönüyordu bu bahanelerin altında zaten...
Aynen öyle bir tipti. Ve inşallah ama bıktım erkeklerden hepsi mızmız
Arka fonda da ellerimde çiçekler kapındaaa sırılsıklam çalacak asdfshsdhsdBide kapıma gel zile bas öyle affederim nedir bi bukette çiçek yaptır dememiş iyiki
Onuda yazcaktımda üşendimArka fonda da ellerimde çiçekler kapındaaa sırılsıklam çalacak asdfshsdhsd
Halkım yok, ben de isterdim prenses falan olmak.Ama bir dal hakkımda hayırlısını alırım teşekkürler, mutluluk hepimize nasip olur inşallah. :)
Okumaya da kendini vermemiş ki elinde bana hediye ettiği dışında tek kitap görmedim iki yıl... -.- Sayısalcıyım ben yhaaa triplerinde gezer durur anca mesleğinde geliştirir kendini. Güya psikoloğa gitmişti ama hiç sanmıyorum. Ya da gittiği insan kovalamış da olabilir.Kendini okumaya vermis sosyal zekasi gelismemis arkadasin bu esnada. Bir kadina nasil davranmasi gerektigini bilmiyor ve bence psikolojik sorunlari var.
Ayrilmaniz en hayirlisi olmus. Siz gayet olgun davraniyorsunuz. Sizi hak eden biri cikar karsiniza insallah
Merhaba, dediğim gibi bu ilişki çoktan bitti. Bana ayrılma sebebi olarak kilo almamı falan bahane etmesi bardağı taşıran son damlaydı. Sevgiler..
Ayrıca bir süre erkek yüzü tribi falan görmek istemiyorum desem yeridir.Hepsi aynıymış gibi geliyor. Gereksiz.