Sürekli Ayrılmak İsteyen Sevgili!!!

niye ayrılmıyosun anladım.
cidden git başka birini bul yani ömür törpüsü adam.

Okurken daraldım. Çok sıkıcı bir ilişki bu.

Bir de 21 ve 28 yaşında gencecik iki insanin bu kadar sık sağlık sorunları yasamasi imkansız. Iki immün yetmezlikli bireyin de şans eseri birbirini bulma olasılığı çok düşük oldugundan; tıpkı iliskinizde olduğu gibi günlük hayatinizda da mız mız tiplersiniz diyebilirim.

Canım merak ettim erkek soyu tükendi de bir bu mu kaldı da yol vermiyorsun şuna.
Ay lütfen sepetle sevimli hiç bir yanı yok sanki çok uyuz oldum haa!!

Ben burada okurken sinir oluyorum. Sana "yazma" deme hakkım olmadığı için konundan tamamen ayrılıyorum. Böyle iğrenç karakterli birini hangi kalple sevebildin? Bunun aşk ile ne alakası var? Sen bu adamı nasıl çektin bunca zaman? Senin kendine merhametin yok mu? Neden elin adamlarını böyle göklere çıkarıyorsunuz ki ben anlamıyorum. Gerçekten ben okumaya bile tahammül edemiyorum ve kusura bakmazsan bu konudan tamamen gidiyorum çünkü benim ağrıma gidiyor kadınlarımızın kendini bu kadar EZDİRMESİ, anlatabildim mi? Senin ağrına gitmese bile benim gidiyor.

bence kalbinizi dinlemeyin ve yazmayın artık.
ay bu ne benim içim şişti okurken...
sizi hak edecek biri illa ki çıkar karşınıza...

Hepsini okumaya uğraştım ama okuyamadım.. Bence bu ilişkiyi götürmeye çalışan sensin onda zaten bitmiş(İstediğin gibi birini bul, onları yapacak birini bul diyebiliyosa). Böyle insancıkları da çekme gibi bir çaban olmasın.. Sal ipini gitsin

Adam hala yazıyor diyor ki sen kedi istedin diye benim sana güvenim kalmadı o yüzden sürekli bu korkuyla ayrılalım dedim..

Delireceğim. Güvenmeyen insan ne kadar sevebilir ki?!

Bitirdim, hala yazıyor. Engelletecek kendini zorla.

engelle neyı beklıyorsun

bence bu kadar kırıcı olunan, sürekli ayrılmak istenen bir ilişkide hayır gelmez. evlenseniz de hemen boşanılır. ilişkiler insanı mutlu etmeli, sürekli stres, kavga ve mutsuzluk olanlarından hayır gelmez

Son güncelleme: ADAM ŞİŞMANSIN VE KOLLARINDA SARI TÜYLER VAR DİYEREK NOKTAYI KOYDU HEM DE 2. YILDÖNÜMÜMÜZ OLAN 16 MAYISTA Gram üzülmedim, iyi ki varsınız. :)

@Mune çok rahatsız ediyorum ama bu konuyu siler misin rica etsem :) Başı editlemişim sona yazmak yerine kbakma.

Kendini affettir ayagima gel muhabbetini de ilk kez goruyorum cok simarikca dedigim dedik bennnn benn bennb diyen bir adam var karsinda EGO sadece zevkler tamamen zit sen cirpiniyosun bi tarafta anlasayim diye adamin agzindan ayrilik lafi dusmuyor surekli seni bununla korkutuyor aslinda ayriliktan asiri korkuyor bu adam . Iyice dusun tasin yol yakinken ... srvsevdr eger anlasamiyorsan huzur yoksa her seyin lafini ediyosa yok geldim gittim vs o insandan adam madam olmaz

Farkl8 zevk lerde karakterde nsanlarsiniz.o ayrılmak istiyor ama sen israrlarinla değiştirmeye calistiriyorsun.zevkleriniz farklı yaşamabakışınız farklı neden zorluyorsun hem ona hem sana yazik

İlişkiden onun ve senin beklentileriniz çok farklı. Erkek arkadaşınız illa kendi dediği olsun istiyor. Bence çok zorlamayın. Birlikte ortak birşey şu an paylaşamıyorsunuz. evlenince de aynı evi paylaşmak daha zor olacak.

Az bi kısmını okudum.

Onun hastalığını tetikleyecek bir kamp iken, sen kör kütük üşütmüşken ayağına gelmeni isteyen takıntılı olgun olmayan bu adamdan derhal ayrılmalısın.

İki seneni vermişsin ömrünü verme

Merhaba, öncelikle üslubunuzu ve tavrınızı çok sevdiğimi belirtmek isterim. Erkek arkadaşınızla probleminiz hakkında ise ilk izlenimim şu ki, zevkleriniz birbirinden farklı. Sizi mutlu eden şeyler onu etmiyor, onu mutlu eden şeylerse size yetmiyor. Bunları siz de fark etmişsiniz aslında. Uzun vadede düşününce ben böyle biriyle hayatımı birleştirmek istemezdim. Çünkü evlenmek eğer var olan ruhsal huzuru korumak ya da biraz daha fazlasını elde etmek için yapılıyorsa, ki en azından benim için öyle, sizin için bu şartları erkek arkadaşınızın karşılayamayacağını düşünüyorum. Öyle olduğu zamansa siz, zevklerinden ve hobilerinden vazgeçmiş, sindirilmiş, değişmeye zorlanmış biri olarak mutsuz olursunuz.

Bir diğer mesele ise sizi uygun olmayan şartlara rağmen, affetmek için ayağına çağırıyor olması. Af dilemek kişinin içinden gelen bir eylem değil mi, neden zorla size bunu yaptırmak istiyor anlam veremedim. Kaldı ki kızdığınız noktalarda açık ara haklısınız. Yaşına rağmen amaçsız davranışlar sergilediğini düşündüm.

Tavsiyem, bu konuyu ciddiyetle ve net bi şekilde izah edip kararlılığınızı ortaya koymanız yönünde. Sizi ayrılık konusunda yeterince ciddiye almadığı için her fırsatta bununla tehdit ettiğini düşünüyorum. Kaybetmeyeceğine inanıyor. O yüzden de sıradan bir cümle kurar gibi tereddüt etmeden söylüyor söyleyeceğini. Net olun. Siz her türlü mutlu olursunuz bence. Kendinizi mutsuzluğa mahkum etmek zorunda değilsiniz. Sevgiler.

Merhaba, dediğim gibi bu ilişki çoktan bitti. Bana ayrılma sebebi olarak kilo almamı falan bahane etmesi bardağı taşıran son damlaydı. Sevgiler..

Ayrıca bir süre erkek yüzü tribi falan görmek istemiyorum desem yeridir. Hepsi aynıymış gibi geliyor. Gereksiz.

Halkınızda hayırlısı olsun umarım mutlu olursunuz :)

Şimdi sana ayrıl diye yazacaktım baktım ayrılmışsın. Çok iyi yapmışsın, olgunlaşmamış bir erkek belli ki insanı hayattan soğutur böyleleri. Üzülüyor musun veya ne kadar üzülüyorsun bilmiyorum ama hiç mutlu olmazdın onunla sürekli hasta bakıcı gibi anne gibi bişey olurdun. Uzatıyorum gereksiz birşey için ama çok iyi yapmışsın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…