Merhaba güzel kadınlar. Size birinin davranışı hakkında bir şey sormak istiyorum, insan ilişkilerinde hiç iyi değilim. Sebebini terapistimle aşmaya çalışıyorum ama epey yol aldım, normalleşmeye başladım.
Ben geçtiğimiz aylarda birini çok kırdım, kızdırdım oysa ki bana kötülüğü de olmadı. O da haklı olarak beni her yerden engelledi. Ben de SMS yoluyla ona ulaşıp engelimi açmasını, bir açıklama ve özür borçlu olduğumu yazdım, o zaman bir dönüş almamıştım.
Mesajdan epey bir süre sonra WhatsApp'tan engelimi kaldırarak "bana yazma, hiçbir yerden yazma, anlıyor musun, hiçbir iletişim kanalından ulaşma" yazdı. Ben de önce anlamadım mesajı unutmuştum, ne yazması anlayamadım dediğimde "ya sabır, benim seninle bir işim yok yazma bir daha anladın mı" yazdı ben de tamam dedim. Ancak yine de açıklamamı yapıp, özrümü diledikten sonra seni temin ederim ki bir daha yazmayacağım dedim.
Sonra profiline baktığımda beni engellemediğini gördüm. Sizce neden engellemiyor? Açıklamamdan dolayı beni anlamış, hak vermiş de öfkesi, nefreti geçmiş mıdır? Beni nefretle hatırlasın istemiyorum.
Ona bir daha tabi ki asla yazmayacağım, onu rahatsız etmeye hakkım yok ama sebebini de merak ediyorum, o yüzden sizden akıl almaya geldim.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.