Neden böyle yaptı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi affetmemeli demedim bu onun tercihi ben bosverin artık diyorum ayağına kapanacak değilsiniz ya o kadar da yüklenmeyin canım kendinize sanki sayisalda büyük ikramiye kaçmış gibi tek numarayla
Anlatamadığım şeyler var ama haklısınız boş veriyorum. Hatta numarasını sildim az önce belki yazar diye düşünüp umutlandığım olmuştu saçmalık. :)

Bin düşünüp bir konuşmak gerek.Bu kadar kırdıysanız karsınızdakini bence artık nefretlik bir durum kalmamıs ortada.Siz hatanızı kabul edip özrünüzü dilemissiniz karşı taraf kabul eder veya etmez konusmak istemiyor ama belli ki ,
olan olmuş bosverin düsünmeyin artık öfkesi geçti mi falan diye.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Gerçekten bir düşünüp bin konuşanlardanım sonucu da ortada. :KK43:

Yani yazarsa kendi yazsın anlarsa kendi anlasın affederse kendi affetsin yada gittiği yerde kalsın yani sizde mutlu olmaya bakın daha neler olur hayatınızda ne güzellikler gereksiz umut işkenceyi uzatır derler.En güzeli teslim olmaktır tevekkül.Daha neler olur neler olumlu olarak buradan bakın .Belkide boyle olmak zorundaydı ki başka birşeyler var kaderinizde

Merhaba güzel kadınlar. Size birinin davranışı hakkında bir şey sormak istiyorum, insan ilişkilerinde hiç iyi değilim. Sebebini terapistimle aşmaya çalışıyorum ama epey yol aldım, normalleşmeye başladım. 🩵

Ben geçtiğimiz aylarda birini çok kırdım, kızdırdım oysa ki bana kötülüğü de olmadı. O da haklı olarak beni her yerden engelledi. Ben de SMS yoluyla ona ulaşıp engelimi açmasını, bir açıklama ve özür borçlu olduğumu yazdım, o zaman bir dönüş almamıştım.

Mesajdan epey bir süre sonra WhatsApp'tan engelimi kaldırarak "bana yazma, hiçbir yerden yazma, anlıyor musun, hiçbir iletişim kanalından ulaşma" yazdı. Ben de önce anlamadım mesajı unutmuştum, ne yazması anlayamadım dediğimde "ya sabır, benim seninle bir işim yok yazma bir daha anladın mı" yazdı ben de tamam dedim. Ancak yine de açıklamamı yapıp, özrümü diledikten sonra seni temin ederim ki bir daha yazmayacağım dedim.
Sonra profiline baktığımda beni engellemediğini gördüm. Sizce neden engellemiyor? Açıklamamdan dolayı beni anlamış, hak vermiş de öfkesi, nefreti geçmiş mıdır? Beni nefretle hatırlasın istemiyorum.

Ona bir daha tabi ki asla yazmayacağım, onu rahatsız etmeye hakkım yok ama sebebini de merak ediyorum, o yüzden sizden akıl almaya geldim. 🥰 Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kusura bakma ama terapiye boşuna para veriyosun düzelecek gibi durmyorsun ve aşırı takıntılı birisin. Bu kişi üzerine değilde önce kendi davranışlarını gözden geçirmelisin. İnsanlar hayatına girer cıkar , sana önem veren en az senin kadar konulara değer veren arkadaşların akrabaların seni bi kalemde atmazdı. İnsanoğlu hata yapar ve hatalarından ders cıkarır. İnsanları da bukadar sık boğaz etmemelisin. Sana açıklama hakkını vermeyen birine neden kendini ispat etmeye calışıyorsun? Bu karşındakını kendsinin nekadar önemli olduğunu hissetirir ve seni kağıt mendil gibi atar her kim olursa olsun. Ben olsam bende takmazdım amaan nekadar takıntılı ne güzei bocalanıp duruyor öfff der engeli basarım bende değeri yoksa. İnsanlarq kendini ispat etmeyi , ısrar etmeyi, kendini sevdirmeyi bırak insanlardan beklentin olmasın. Bunları bırakırsan yapmazsan hayat senin için çok kolaylaşacak. Bunu aşmalısın olgunlaşmalısın. Bi insana zaman vermelisin sen hiç nefes aldırmadan insanın peşine düşmüşsün rahatsızlık verici bu.

Yani yazarsa kendi yazsın anlarsa kendi anlasın affederse kendi affetsin yada gittiği yerde kalsın yani sizde mutlu olmaya bakın daha neler olur hayatınızda ne güzellikler gereksiz umut işkenceyi uzatır derler.En güzeli teslim olmaktır tevekkül.Daha neler olur neler olumlu olarak buradan bakın .Belkide boyle olmak zorundaydı ki başka birşeyler var kaderinizde
"Umut işkenceyi uzatır." Kaç gündür hissettiğim telefona her mesaj gelişinde heyecanlanıp yaşadığım hayal kırıklığı.. Bana çok iyi geldi, giderken bile iyileştirdi beni. Yazdıklarınız da bana çok iyi geldi rahatlattı, kırıcı olmadınız beni anladınız. Allah razı olsun. 🩵

Kusura bakma ama terapiye boşuna para veriyosun düzelecek gibi durmyorsun ve aşırı takıntılı birisin. Bu kişi üzerine değilde önce kendi davranışlarını gözden geçirmelisin. İnsanlar hayatına girer cıkar , sana önem veren en az senin kadar konulara değer veren arkadaşların akrabaların seni bi kalemde atmazdı. İnsanoğlu hata yapar ve hatalarından ders cıkarır. İnsanları da bukadar sık boğaz etmemelisin. Sana açıklama hakkını vermeyen birine neden kendini ispat etmeye calışıyorsun? Bu karşındakını kendsinin nekadar önemli olduğunu hissetirir ve seni kağıt mendil gibi atar her kim olursa olsun. Ben olsam bende takmazdım amaan nekadar takıntılı ne güzei bocalanıp duruyor öfff der engeli basarım bende değeri yoksa. İnsanlarq kendini ispat etmeyi , ısrar etmeyi, kendini sevdirmeyi bırak insanlardan beklentin olmasın. Bunları bırakırsan yapmazsan hayat senin için çok kolaylaşacak. Bunu aşmalısın olgunlaşmalısın. Bi insana zaman vermelisin sen hiç nefes aldırmadan insanın peşine düşmüşsün rahatsızlık verici bu.
Terapiye boşuna para vermiyorum ki onunla bu konuda hakkında değil yaşadığım daha ağır bir şey hakkında görüşüyorum. Aşırı takıntılı biri değilim, insanları da sıkboğaz etmiyorum. Bu kişiye de toplam 2 mesaj attım, kendisini aramadım. Bana açıklama fırsatı vermemesi öncesinde yaşadıklarımız ve onu gerçekten fazlasıyla kırmamla alakalı. Bana gerçekten iyi davranıyordu, incitmemeye özen gösteriyordu. Bense onu kırdım, ne yapmalıydım özür dilemeyip hak ettin sen bunu deyip yoluma devam mı etmeliydim? Bu arada ben kendimi sevdirmem aksine insanları kendimden uzaklaştırırım. Biri bana şey demişti "ne zaman sana elimi uzatmak istesem tırnaklarını çıkarıyorsun sanki kötü bir şey yapacakmışım gibi". Benim problemim bu, insanları genelleyip kötü davranmam. Hatta bu engelleyen kişi bana öncesinde defalarca "ben sana ne yaptım da bana böyle davranıyorsun" "neden hep huzursuzsun" dedi. Kötü davranışlarımın sebebini de sayesinde öğrendim. Ders almadım, iyileştim ve normalleştim.

Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim gerçekten aklımdaki sorular cevaplandı sayenizde.
Mune Mune Hanım size zahmet konumu yorumlara kapatır mısınız? 🌸

Kafaya takacaginiz bir durum yok.Zamaninda kırıcı davranmış olabilirsiniz ama hatanizin farkına varıp özrünüzü dilemissiniz.Kabul eder ya da etmez.En azından üzerinize düşeni yapmışsınız, düşünmeyin daha fazla.:)

Kafaya takacaginiz bir durum yok.Zamaninda kırıcı davranmış olabilirsiniz ama hatanizin farkına varıp özrünüzü dilemissiniz.Kabul eder ya da etmez.En azından üzerinize düşeni yapmışsınız, düşünmeyin daha fazla.:)
Teşekkür ederim. Engeli açıp ağır konuştu ama ben yine özrümü dileyip, açıklamamı (hastalığımdan dolayı dışarıya çıkamadığım, çok stresli olduğumu bunu da insanlara yansıttığımı söyledim) yaptığım için mutluyum. Beni anlar ama değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X