- 11 Şubat 2023
- 9.271
- 19.482
Spam mesajları var normal mesaj bölümünden ya da ayarlardan bakılıyordu sanki ,uzun zamandır iPhone kullanmiyorum.Spam kutusuna iphone’da nasıl bakılıyor, biliyor musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spam mesajları var normal mesaj bölümünden ya da ayarlardan bakılıyordu sanki ,uzun zamandır iPhone kullanmiyorum.Spam kutusuna iphone’da nasıl bakılıyor, biliyor musunuz
Aaa doğru ben yanlış yorumladım kusura bakmayın. Yol ayrımımız ona çok iyi geldi eminim. :)Yol derken erkek kadın duygusal ilişkiden bahsetmek istemedim aslında. Hayatımıza insanlar girer ve çıkarlar yol ayrımları olur. O yol ayrimindan birisini yasamissiniz demek istedim
Konuda da belirttiğim üzere insanlarla ilişkilerim iyi değil, yaşadığım bu soruma en iyi de sitedekiler bir yanıt verir dedim yazdım.Bazen diyorum ki bekar olsam burda boyle konular acar mıydım
Ama liseden beri bu platformdayım
Uyelıksiz
Yanılmıyorsam 15 yıl olmuş
Ne bıleyım hani uye olup boyle cins konular Acmadım yani.
Cunku yorar insanı
Yani bunu dert eden kişiyi
Bunu dertlenen herseyı dertlenıyodur cunku
Ulaşıp durmadım ki. Yalnızca en son tatsız şeyler yaşadığımız beni engelledikten sonra bir SMS attım özür ve açıklama için ama epey oldu atalı, bir daha ona ulaşmaya çalışmadım. Sosyal medyam fBana ulaşmasını istemediğim biri ulaşıp durursa kesinlikle ulaşmaması gerektiğine dair son bir mesaj atmak için engelini açarım orada da net olurum.
Adamda böyle yapmış yani asla iletişim istemiyor o kesin bilgi öfkesi geçip geçmediğini bilemeyiz
Haklısınız, söylediği onca şeyden sonra artık yazacağımı düşünmüyordur. Bu kadar gurursuz değildir demiştir. :) teşekkür ederim yorumunuz için insan iyi şeyler olsun diye umarken yanlış yorumluyor.Ne yaptınız ki bu kadar? Açıkçası ben de engellemeyi sevmiyorum telefonumda hala numarası kalmış oluyor o insanın hoşuma gitmiyor kolay kolay engellemem kimseyi, muhtemelen zaten artık yazmayacağınızı düşündüğü işin harekete geçmemiştir olumlu bakılacak bir tarafı yok inanın ki, mesela hayatımdan çıkardığım ve muhtemelen bir daha yazmayacağım bir arkadaşım var ama numarasını da silmedim duruyor rehberimde
Mesaj mı veriyor diye değil acaba artık öfkesi nefreti kalmadı o yüzden engellemeye gerek mi duymuyor diye sordum ama hayır o dediğimi dedim artık bundan sonra yazacak değil deyip bir daha engellemedi.Çıkarım yapmaya gerek yok bana yazma dedikten sonra engellemeyerek niye mesaj vermeye calissin ki cok sacma
Çok güzel son sözleriniz, tavsiyeniz için teşekkürler. Aslında evet her şeyi anlatamadım da yazıyı daha fazla uzatmak istemedim. Ona haksız yere epey kötü söz söyledikten sonra haydi şimdi engelle beni dedim engelledi.. Bu durumdan sonra yalnızca 2 kere mesaj attım ona inanın bana. Ne bir arama ne bu ikisinden başka bir mesaj. Ama bence o, attığım SMS'i yeni gördü o yüzden tarihe bakmadan sinirlenip yeni yazdığımı düşünüp yazma bana dedi. Dediğiniz gibi benim için önemli, geleceğimde bir şekilde var olmasını istediğim biriydi. Maalesef ben her şeyi mahvettim. Ama bu kötü iletişim benim iyileşmemi, normalleşmemi sağladı.Çok açık anlatmamissiniz tuhaf ve komik bir durum.Bir kere birine birşey yaptığınızda arkasında durun .Birçok laf saydiniz engelledi demi dönüp engeli aç birşey diyeceğim demeyin yada baştan o kadar esip gurlemeyin devamını getiremeyecek seniz.Karsidaki daha da tuhaf duruyo duruyo yazıp aradan zaman geçmiş bana bir daha hiçbir yerden yazma diyor .Orada ya ısrar edip rahatsız ettiniz bıktı ya gerçekten garip biri yada kendini hatırlatmak istedi Bunuda abcak siz bilirsiniz.Önenli biriki kafaya takmış siniz önemli biriki konu acmissiniz önemli biriki beni nefretle hatırlaması istemiyorum dan bı tık fazla birşey var Dost tavsiyesi yaktiginiz gemiye tekrar biniş izni almaya çalışmayın o gemi artık yandı
Taciz mi? Attığım 2 mesaj mı beni tacizci yaptı? Takıntılı değilim ancak değer verdiğim birini bile bile üzdüğüm için üzgünüm. Ancak buradaki hoş üslupla yazan hanımefendileri dikkate alarak onu geride bırakıp ilerleyeceğim.taciz bu. takıntılısınız.
Haklısınız. İğrenç şekilde değildi aslında ama sertti, onun hak etmeyeceği bir sertlik, terslik. Tiksindiğinden eminim bunu hissettiğim için numarasını sildim. Ortak gruplarımızdan çıktım. Dışarıda da görmem zaten bitti gitti.Hakikaten iğrenç bit şekilde davrandıysanız özür de dileseniz öfkesi geçse de size dair kanaati değişmiştir. Öfke nefret değil tiksinme duyuyordur artık ve sizinle en ufak bir iletişi olsun istemiyordur. Özür açıklama şahsi imajınızı değiştirmez
Beni affetmemeli, kendini seven bir insanın benim gibi biriyle (iyileşmeden önceki halim) bir şeyler paylaşması kendine, zamanına haksızlık olurdu. Ben onu geride bırakıyorum sizin de dediğiniz gibi telafisi, geri dönüşü yok. Herkes oldu. Teşekkür ederim.İyi birşeye sebep olduysa bu bitiş iyidir.Sonucta kül olan eşelenmez Öylece bırakılır.Bunu bir dahaki ilişkilerde ders olarak görüp devam edin.Hayatda bazen geri dönüş ve telafi yoktur .En azından sınırları olan kendine saygı duyan insanlar için yoktur.Sizde böyle olun yaptığınız herşeyin arkasında durun.Öyle oldu denediniz olmadı tamam bitti.Onun engeli yazması durması sizden bağımsız artık.O herkes gibi biri herkes.