Sürekli Ayrılmak İsteyen Sevgili!!!

Bu agir ergeni biraktigin iyi oldu.
" evet sevmeyen benim, yav he he,tm, ok' diyip uzatmadan bitiricektin. Aciklamak icin harcadgin zamana yazik.
Neyse kurtuldun. Sakin geri donme.
O kadar delirmedim ben geri dönmek istesem ki istemem ailem istemez. Bu yaştan sonra bir de evlatlıktan reddedilmeyi kaldıramam Allah korusun yazdıysa bozsun. :)

Ve zaten yav he he gibi birşeyle bitirdim :KK70: bir de utanmadan sen böyle olmasını istedin vs vs demişti. şişmansam şişmanım ya 6 ayda açlık sınırında gezip bunalımdan 10 kilo vermiştim 3-4 yıl önce. şuan böyle mutluyum. bunu kafası almadı bir türlü. Obez olacakmışım :KK70:

Telefonda veya mesajda bu kadar uzun konusmalar yapmayin bence.her zaman tartismaya gider yuzyuze olmayan konusmalar.

Sen toplu tasimaya binmeye korkarsin o cadirda kalmaya cekinir.
Aslinda herkesin istediği istemedigi durunlar varken.telde bu is inatlasmaya doner.

Telefonda veya mesajda bu kadar uzun konusmalar yapmayin bence.her zaman tartismaya gider yuzyuze olmayan konusmalar.

Sen toplu tasimaya binmeye korkarsin o cadirda kalmaya cekinir.
Aslinda herkesin istediği istemedigi durunlar varken.telde bu is inatlasmaya doner.
Bitti gitti çoktan. Ben korksam da onun yanına giderken maruz kalıyordum sonuçta ayrıca. Sonradan jeton düştü, adam benim için iki adım yolu zor geliyordu ne çadırı.

Bitti gitti çoktan. Ben korksam da onun yanına giderken maruz kalıyordum sonuçta ayrıca. Sonradan jeton düştü, adam benim için iki adım yolu zor geliyordu ne çadırı.
Hayirlisi olsun.
Hemen hemen sizinle ayni mesafe ben erkek arkadasim arasinda var.hergun gelir gelmek zorunda.ben gitmem korktugum icin degil.trafik çekemem derim.
Kamp yapmak istiyorum dedim gecen sonbahar silede buldum bi cadir kampi gittik.
Arkadaslarinla kampa git.suan tam mevsimi.
Kendini harika hissedeceksindir.

Hayirlisi olsun.
Hemen hemen sizinle ayni mesafe ben erkek arkadasim arasinda var.hergun gelir gelmek zorunda.ben gitmem korktugum icin degil.trafik çekemem derim.
Kamp yapmak istiyorum dedim gecen sonbahar silede buldum bi cadir kampi gittik.
Arkadaslarinla kampa git.suan tam mevsimi.
Kendini harika hissedeceksindir.
Tatilden yeni döndüm ama teşekkürler :)

Mune Mune konuyu kapatır mısınız lütfen ? Bir şey kalmadı anlatılacak zaten. ^^

X