- 27 Haziran 2014
- 5.443
- 12.931
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
Çok teşekkür ederim inanın kendi eşim ve ailem dışında aslında tüm gören insanlar benim ne kadar iyi ve sabırlı anne olduğumu oğluma doğru düzgün bağırıp asla vurmadığımı vs söylüyorlar ama en sevdiklerime kendimi yarandıramıyorum eşim bu süreçlerde bekar gibi takılıyor sporuna gidiyor dizi film izlicekse izliyor her istediğini yapıyor arkadaşlarıyla görüşüyor benim zaten çok arkadaşım yoktu anne olduktan sonra hayatımda sadece 2 arkadaşım kaldı biri yakın oturuyor diğeri evlendi taşındı anlıcanız hepten yalnızım artık
yeminle okudukça çıldırmanın eşiğine geldim.
tüm hayatını tek başına yaşamaya çalıştığının farkında mısın?
çalışan ve kendi parasını kazanan bi kadınsın. kimsenin sana bir laf söylemesine asla müsaade etmemelisin. o kocan olacak ergenliğini tamamlayamamış öküzü çekmek zorunda değilsin. o ne ya kafa dinlemek için adam sizi evden gönderiyor sen de saf saf gidiyorsun. bu nasıl bi kafa seninki özür dilerim de. kendi evinde istediğin gibi bile kalamıyorsun sırf bi öküz keyif çatacak diye.. sabah sabah sinirim oynadı yeminle..
zaten çocuğunla da işinle de evinle de tek başına ilgileniyorsun. ben olsam bir saniye durmam gider evimi tutar o kocayı boşar, bana karışmaya çalışan ailemi dahi hayatıma sokmazdım.
kaldı ki oğlum doğduğunda yaptıklarıma karışmasınlar diye annemle de kv ile de eşimle de çekişmişliğim ve susturmuşluğum var. anne sensin, sen doğurdun, yaptıkların doğru veya yanlış sadece seni bağlar..
bi silkin ve kendi hayatının iplerini kendi eline al..