Eşim hiç destek değil destek olcam diye aklı çıkıyor ama kendisi her akşam spora gidiyor şimdi ayağını sakatladı diye gitmedi, her akşam sporundan videolarından eksik kalmaz bende kendime vakit ayırmak için çocuğun uyuduğu anı bekliyorum bir dizi izlemek bir kafa dağıtmak için. Bu akşam mesela seminere katıldım Online oluyor zaten bu dönemde hadi 2 semineri çıkarayım aradan dedim biri 45 dkydi biri 1 saat, oğlum bu süreçte milyonlarca kez yanıma geldi al hayatım çocuğu bak anlamıyorum dinlediğimi vs dememe rağmen alsa da doğal olarak çocuğa ses vs ettirmeyince geri geldi yanıma hep. Ailemle 10 dklık mesafede oturuyorum ama eşim kafa dinlemek için sürekli kalmaya yollamak istiyor istemediğimde neden diye bu sefer soru yağmuruna tutuyor bende ailem kötü görünmesin diye anlatmıyorum bir şey.
Yalnız sizin öncelikli sorununuz anne babanız değil, karaktersiz eşiniz.
Babanızı siź seçmediniz ama eşinizi siz seçtiniz, o yüzden artık daha az görebileceğiniz anne babanıza sinirlenmek yerine, bu çocuğun yapımını ortak yaptığınız gibi, bakımında da ortak olmanız gereken asıl kişiye eşinize sinirlenin.
Kendisi tam boşayıp kapının önüne konulması gereken bir adam, siz neden bu kadar kendinizi ezdiriyorsunuz.
Çocuğa 5 dk bakmak istemiyor, siz çalışıyorsunuz, çocuk bakıyorsunuz, ev işi yapıyorsunuz, bir de yemek eksik oldu diye size yapmadiğını bırakmamış, yok ya!
Bedava hatta üzerine para veren hizmetçi bulmuş sömürüyor ahlaksız.
Böyle adamları nasıl koca diye yanınızda barındırıyorsunuz , benim okurken sinirim bozuldu, ben de evliyim bekara boşamak kolay olduğu için söylemiyorum ama benim eşim böyle karakterde olsa bir gün tahammül etmem koyarım kapının önüne.
Ahhh şu tipik kocalar yok mu. Herşeyi bilirler akıl vermeye gelince âlim gibiler. Hepsi aynı. Var çok iyi eşler de ama o da bizi bulmaz. :)
Allah aşkına bu durumu tipik diyerek normalleştirmeyin. Sizin iğrenç bir kocanız var belliki ama dünyadaki her erkek iğrenç değil ve her kadın ığrenç kişilere baş eğerek karakterinden, değerinden, hayatından ödün vermiyor.
Siz veriyorsunuz diye normal olmuyor bu, böyle koca , böyle baba olmaz. Birazcık özsaygı geliştirin, ileride çocuklarinızda ya anne enerjisinden üzerine alıp özsaygısız ve sevgisiz, özgüvensiz bir kisilik gelistirecek, ya da baba enerjisinden alıp aşırı bencil, sorumsuz, agresif, beceriksiz, başarıksız olacak. Ve her iki seçenekte de çocuklarinıza da sebep olacaksınız.