Şüphelerim boş yere mi?..

Naptin izledin mi kayitlari?
Açamıyorum kafayı yiyeceğim. Sabahtan beri uğraşıyorum. Bilgisayarı güncelledim programlar var başka videolar açılıyor ama dav uzantılı olduğu için onu açmıyor ne VLC ne de Quick Time Player. Kuzenim bilgisayar programcısı onu arayıp sormayı düşünüyorum. Yaparsa bir o yapar.

Uzantiyi degistirmeyi deneyin. Ben cok anlamam ama burda baya bilgisayar kurdu var. Sor onlara bir konu acip. Daha cabuk olurdu isin.

Mac genelde Windows lardan gelen dosyaları farklı format biçimi dolayısıyla açamıyor. Bunlarla uğraşmak yerine Windows işletim sistemi olan bir komşumuz dan vs bilgisayarini ödünç isteyin veya bir internet kafeye gidip açmayı deneyin

mac için dav video player indirin veya elecard da işinizi görür ama dav video player çok daha hızlı iner. bir de bilgisayar mac pro yani her şekilde açar onu.

İlkinde ışık ses yok ikincide varsa elbette ilkinde evde olmadığını ikincide olduğunu düşünürdüm, yalan söylüyor muhtemelen, ne yapıyordu bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…