Sanırım uzak olur :))o geldikten sonra çıkma şansınız olmaz heralde şehir dışıda çok uzak değil mi
O gelse bile hep evde oturamam çıkarım eve gelirim diye anahtarı muhakkak ister.o geldikten sonra çıkma şansınız olmaz heralde şehir dışıda çok uzak değil mi
Naptin izledin mi kayitlari?O gelse bile hep evde oturamam çıkarım eve gelirim diye anahtarı muhakkak ister.
Açamıyorum kafayı yiyeceğim. Sabahtan beri uğraşıyorum. Bilgisayarı güncelledim programlar var başka videolar açılıyor ama dav uzantılı olduğu için onu açmıyor ne VLC ne de Quick Time Player. Kuzenim bilgisayar programcısı onu arayıp sormayı düşünüyorum. Yaparsa bir o yapar.Naptin izledin mi kayitlari?
Uzantiyi degistirmeyi deneyin. Ben cok anlamam ama burda baya bilgisayar kurdu var. Sor onlara bir konu acip. Daha cabuk olurdu isin.Açamıyorum kafayı yiyeceğim. Sabahtan beri uğraşıyorum. Bilgisayarı güncelledim programlar var başka videolar açılıyor ama dav uzantılı olduğu için onu açmıyor ne VLC ne de Quick Time Player. Kuzenim bilgisayar programcısı onu arayıp sormayı düşünüyorum. Yaparsa bir o yapar.
Denedim kaç program yükledim bilgisayara inanamazsınız ama açamadım.Uzantiyi degistirmeyi deneyin. Ben cok anlamam ama burda baya bilgisayar kurdu var. Sor onlara bir konu acip. Daha cabuk olurdu isin.
Mac Pro bilgisayarda çalışır mı bu bahsettiğiniz program?elecard uygulamasını yükle o hepsini açar.
diğerleri dav uzantılı dosyaları açmaz
Gidiyor gibi yapıp gitmeyip takip etsinO zaman iyi düşünelim iyi olsun hanımefendi eşinizi en çok siz tanıyorsunuz iftara annenize gitmeyin artık bence iyice gözlemleyin bakalım yalancının mumu yatsıya kadar yanar elbet kokusu çıkar İnşallah kuruntudur
Fazladan kimsenin bilmediği bir yedek anahtar yaptırmaya ne dersin tatlımO gelse bile hep evde oturamam çıkarım eve gelirim diye anahtarı muhakkak ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?