- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kayıtları aldım bakacağım inşallah şu bilgisayarda açma sorununu hallettiğimde.Ben merak ettim kamera kayıtlarına bakacak mısınız? Neyse çıkar oradan kendinizi üzdüğünüze değmeyecek belki.
Yok yok benim uyumama beynim yanma derecesine gelince sızma diyelim :) Eşim evde olduğu için bakamadım bilgisayar ondaydı zaten o ara uyumuşum valla :) Sonucu yazacağım inşallah bir şeyler çıkar varsa eğer. Diğer arka taraftan girdiyse bir şey göremem ama. Şansıma kapının girişindeki kamera arızalıymışBizi Sherlock ettin ama kendin uyuyorsunbu kadar takıp elinde belge dururken nasıl bakmiyorsun tutuyorsun kendini vallahi değişik. İçinde iki farklı taraf var gibi elde edene kadar sanki
yaz artık sonucu bize umarim iyidir sonuç
Anahtarı yaptırdım ve biliyor artık :/ Ama iyi fikir evden uzaklaşacağını söylemek. Ne var ne yok ortaya çıksın istiyorum.Önce Anahtarın yedeğini yaptırın ama yaptırdığınızı söylemeyin. ben olsam yalandan haftasonu için bi yere gideceğimi ( hatta evden uzak bi yer) ve uzunnn bi süre evde olmayacağımı vurgulayan bi planım olduğunu söylerim. (Hatta inandırıcı olması için ne giysem fln filan diye desteklerim) eğer eve birini getiriyorsa bu harika bi fırsattır ve mutlaka değerlendirir. Daha sonra pusuya yatar avımın tuzağa düşmesini beklerdim .... tam iftar saatide içeriye aramadan, sormadan dalardım...
Şimdi uyuyordur heralde bakabilirsin benceYok yok benim uyumama beynim yanma derecesine gelince sızma diyelim :) Eşim evde olduğu için bakamadım bilgisayar ondaydı zaten o ara uyumuşum valla :) Sonucu yazacağım inşallah bir şeyler çıkar varsa eğer. Diğer arka taraftan girdiyse bir şey göremem ama. Şansıma kapının girişindeki kamera arızalıymış![]()
Evet ben de daha önce gözümün içine baka baka yalanlar söylediği için inanmadım. İnsan karşısındaki kendinden emin durunca ben mi yanılıyorum diye kendini sorguluyor ama çok eminim. İçeriden hiç ses gelmiyordu defalarca aradım. İkinci gittiğimde çalıyordu telefon sesi de geliyordu.evet ben de sanki daha önce sim kartlı bi konu hatırlıyorum sizindi. siz eşinize güvenmiyorsunuz güvenin olmadığı yerde şüphe her zaman vardır buna takıntı diyemeyiz. eğer gerçekten ses duymadığınıza daha sonra duyduğunuza eminseniz düşündüğünüz gibi olmuştur. bir insan büyük yeminler ediyorsa muhakkak o konuda yalan söylüyordur (bence) yemin eden insanların gerçekten yalancı olduklarını düşünüyorum. ben olsam inanmazdım.
Eğer denerseniz evden cıktıktan 1 2 dakika sonra geri arayıp anahtarı unuttunuzu söylersiniz dier cantamda kalmış falan ama sakın gerçekten unutmayın :) bizde çareler tükenmezAnahtarı yaptırdım ve biliyor artık :/ Ama iyi fikir evden uzaklaşacağını söylemek. Ne var ne yok ortaya çıksın istiyorum.
Sıkı sıkı tembihledim görevliyi valla inşallah söylemesin. Şimdi sahur yapıyorum sonra kız uyanmazsa bakacağım ama eşim yakalarsa diye de korkuyorum. Yarın işe gitmesini mi beklesem ki?Şimdi uyuyordur heralde bakabilirsin benceBen uyuyamayabilirim bak
yalnız bir sey cikmazsa umarim esin bu kamera işini ogrenmez, cok darilabilir
![]()
Ahahha maşallah nikinizin hakkını veriyorsunuzEğer denerseniz evden cıktıktan 1 2 dakika sonra geri arayıp anahtarı unuttunuzu söylersiniz dier cantamda kalmış falan ama sakın gerçekten unutmayın :) bizde çareler tükenmezumarım düşündüğünüz şeyleri yaşamazsınız
![]()
Kenarda t.. l aç giyim sitesi hani gelirse hemen onu açarsın. Ama yinede sen daha iyi bilirsin tabiki umarim güvenlikçi işe burnunu sokmaz. Birde acaba gerçekten arizali mi yoksa başına is almamak için mi diger kameraya bozuk dedi acaba umarım gerçeği söylemiştir ve bu belge yeterli gelir çünkü böyle yasamakta zordur.Sıkı sıkı tembihledim görevliyi valla inşallah söylemesin. Şimdi sahur yapıyorum sonra kız uyanmazsa bakacağım ama eşim yakalarsa diye de korkuyorum. Yarın işe gitmesini mi beklesem ki?
Var var ne yazık ki. Bana daha önce yalanlar söylemişti.Br kadınla buluşmuştu güya iş için. O yüzden pek güvenmiyorum.Daha önce bir şey yakaladiniz mi birde yani biraz fazla takmissiniz gibi geldi. Kaynağı olmalı sanki bu takintinin.
Baktım bütün kameralar aynı sayfada gösteriliyor gerçekten arızalı kapalı görünüyordu. Zaten bina görevlisinden önce yönetici açtı sayfayı. Yönetici kadın olduğu için söyledim ailevi meseleler diye hemen anladı merak etmeyin bu odada kalır dedi.Kenarda t.. l aç giyim sitesi hani gelirse hemen onu açarsın. Ama yinede sen daha iyi bilirsin tabiki umarim güvenlikçi işe burnunu sokmaz. Birde acaba gerçekten arizali mi yoksa başına is almamak için mi diger kameraya bozuk dedi acaba umarım gerçeği söylemiştir ve bu belge yeterli gelir çünkü böyle yasamakta zordur.
Evdeki anahtarların hepsini yanınıza alın bence garanti olsun ama anahtarı bulamayınca süphelenir mi bilemedimAhahha maşallah nikinizin hakkını veriyorsunuzHiç aklıma gelmemişti. Evet ama anahtarı kapının arkasına takarsa yine de?
O zaman sevindim öyle dediyse olmaz bir sey heralde.Baktım bütün kameralar aynı sayfada gösteriliyor gerçekten arızalı kapalı görünüyordu. Zaten bina görevlisinden önce yönetici açtı sayfayı. Yönetici kadın olduğu için söyledim ailevi meseleler diye hemen anladı merak etmeyin bu odada kalır dedi.
Canım senin güven problemin var yani böyle yaşanmaz ama 2. Gelişinin arasından 1 saat geçmiş belkide evde değildi bana öyle geldi sanki ama dediği gibide uyuyakalmışta olabilir herşey mümkün en mantıklısı kamera kayıtlarıMerhaba hanımlar,
Anlatacaklarımı lütfen bir cinayeti çözer gibi sabırla dinleyin parçaları birleştirin. Zira ben düşünmekten bitap düştüm
İçimi kemiren bir şüpheden bahsetmek istiyorum. Evimle annemlerin evinin arası arabayla 5 dakika sürüyor. Eşim uzun zaman önce anahtarını kaybettiği için evin anahtarını birimiz bir yere gidecek olduğunda eve kim erken gelecekse anahtarı o alıyor. Ben de bugün annemlere gelmiştim. Akşam üstü eşimle telefonla konuştuğumuzda istersen iftarı da orada yap dedi. Eşim ailemle görüşmüyor bu arada. Bir gün önce de annemlerle iftar yapmıştım, onların arkadaşlarıyla program yaptıklarını ve iftara dışarıda olacaklarını söyledim. Eşim de tamam masraf yapmasınlar vs deyince istersem katılabilirim onlara masrafımı seve seve üstlenirler dedim. Araları bozuk olduğu için eşim genelde lafla sataşır aileme ben de cevabını veririm. Sonra da hadi git güzelce yemeğini ye ailenle, bu kıyağımı da unutma diye şakayla karışık takıldı. Bu detayı anlatacaklarım için yazıyorum. Bu arada bugün evin anahtarını yaptıracağımı söylemiştim eşime; akşam üstü anahtarı alıp eve geçmek için aradığında anahtarı yaptırıp yaptırmadığımı sordu ben de yaptıramadım beklemek istemedim dedim. Eşim akşam iş çıkışında geldi ve anahtarı aldı. İftar için de kardeşimle ben annemlerin arkadaşlarıyla gittiği yere gitmek yerine daha güzel bir yerde yapalım diye kararlaştırdık. Evin önünde araba duruyordu. Annemleri arkadaşları aldı gittiler biz de oyalandığımız için iftarı evde yaptık kardeşimle. Araba da dolayısıyla kapının önünde. Bu da ayrı bir detay. İftar yaparken daha çorba içerken eşim aradı. Neredesin gittiniz mi diye sordu. Ben de geciktiğimiz için gidemediğimizi söyledim. Telefonu normal bir şekilde kapattık. Saat gece 12 oldu. 1,5 yaşında bebeğim var. Eve babam bıraktı bizi. Eve daha girmeden dışarıdan kimse yok sanırım diye konuştuk babamla. Çünkü pencereye yansıyan ne tv ışığı ne bir ses hiçbir şey yoktu. Kapıya vurdum baya bir, açan olmadı. Eşimi arıyorum çalıyor açmıyor. Çaresiz bebekte olduğu için annemlere döndük. Babamda evimin anahtarı vardı onu aldık ama bebeğimin çok uykusu geldiği için onu uyutup öyle çıkmak zorunda kaldım. Şimdi keşke hemen dönseydim anahtarı alıp diyorum ama oldu bir kere artık geri dönüşü yok :/ Bebeğim uyuyana kadar 1 saat geçti. 1 saat sonra eve gitttiğimde pencereye televizyonun ışığı yansıyordu. Kapıya gittim vurdum yine açan yok. Eşimi aradım bu kez telefonun sesi dış kapıdan duyuluyordu. Anahtarla açmayı denedim arkasında anahtar olduğu için açılmıyordu. Neyse ki eşim açtı daha sonra gözler kırmızı ( içiyor birkaç bira içmiş) uyuyakalmışım dedi. Evde ses yoktu telefonun çalıyordu sesi yoktu diye sorduğumda sen sinirden duymamışsındır salonda duruyordu hiç oynamadım sesiyle yatak odasında uyuyordum dedi. Büyük yeminler ediyor vs ama aklım da almıyor. İlk gittiğimde ne tv nun sesi ışığı ne de telefonunun sesi gelmedi. İkincisinde ise ikisi de açıktı. Sorduğumda uyuduğunu hiçbir şeye dokunmadığını falan söyledi ama o zaman dış kapıdan ilk gittiğimde duymadığım telefonun zil sesi ikincide nasıl duyuluyordu? Siz olsanız ne düşünürsünüz? Yeminler ediyor ben uyuyordum telefona dokunmadım diye. Tv için de aynısını söyledi bir şey yapmadım açıktı dedi. Ama içime sinmiyor ve yalan söylediğini düşünüyorum. Lütfen siz de fikir yürütün ne yapabilirim? Binanın kamera kayıtları vardır girişte ama nasıl islerim onu da bilmiyorum. Kocaman site sonuçta yönetim vs zor bir şey. Her izlemek isteyene görüntüleri de izleteceklerini sanmıyorum. Ne yapmalıyım sizce?![]()
O zaman şehir dışına çıkamam ki, adam eve girmek için anahtar ister :)Evdeki anahtarların hepsini yanınıza alın bence garanti olsun ama anahtarı bulamayınca süphelenir mi bilemedim![]()
O zaman şehir dışına çıkamam ki, adam eve girmek için anahtar ister :)
İnanın o yalanından sonra dışarı arkadaşıyla çıktığında falan normalde böyle bir güven kaybından sonra daha didik didik edilir ama ben arkadaşlarıyla rahatsız olmasın diye aramadım sormadım. İstediği gibi arkadaşlarıyla plan yapacaksa yapar hiçbir şey demem. Sadece bir arkadaşı vardı bekar, gece gündüz eşimin yanında olmak istiyordu o rahatsız etmişti beni mesafe koy demiştim sonra kendi araları bozulduğu için görüşmeyi kestiler. Bu kadınla ben aynı iş yerindeyim. Yani eşim de aynı iş yerinde. Bizim ortak kadın arkadaşlarımız var hiç sorun etmem normalde ben de olurum ama bu kadını tanımıyordum. Eşim beni de alabilirdi tanıştırabilirdi. Ortada bir şey görmediğim sürece tepki vermem kadınlarla konuşmasına.O zaman sevindim öyle dediyse olmaz bir sey heralde.
Ah bu güven kayıpları... Siz baskici misiniz peki bazen çok baskilamakta yalana itiyor ya başka bi hatası yoksa hayatı zindan etmemek için sizi aldatmadiysa iş ise mevzu gerçekten o zamanlae ve bu olay boş çıkarsa unutmaya çalışın artık o konuyu ve baskiyi azaltin. Sadece tahmini söylüyorum yanlış anlasilmasin.